Amaç Keskin 31 Ekim 2008 Paylaş 31 Ekim 2008 ben acaip taş fırın erkeğiyimdir, bakma öyle durduğuma saat ok. Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 31 Ekim 2008 Paylaş 31 Ekim 2008 Pazar 13:00 ben tek gelirim.Bilginize... Yorum bağlantısı
Ali Tütün 31 Ekim 2008 Paylaş 31 Ekim 2008 abi biz büyüğümüzü her zaman dinleriz tamam ozaman Yorum bağlantısı
Onur Demir 31 Ekim 2008 Paylaş 31 Ekim 2008 bende bende Arayı çok uzattık zaten Bu arada yarın ve pazar günü tatil işi yattı yay aldım param bitti bi plan var mı KSK? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 31 Ekim 2008 Yazar Paylaş 31 Ekim 2008 İzmir'de ciddi gelişme var. 5 dk. 3 kişi...3 ay uğraşıp 2 kişi toplandıkları zaman olmuştu Güleyim Tekim, Bende gelirim Bir Zahmet Toparlayın Konuyu Arkadaşlar Sabitleyin vs Bişeyler Yapın.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2008 Paylaş 31 Ekim 2008 Resimleri tek sıra çekin mümkünse ve herkes görünsün lütfen. Şimdiden iyi eğlenceler. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 31 Ekim 2008 Paylaş 31 Ekim 2008 Herkesi tekli vesikalık olarak çekelim. 9 Kasım'da görüşmek üzere.... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 Nazara geleceksiniz... kem gözlere şiş güncel liste: amaç ali emre muhlis şafak maho onur tamer Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 Beni de ekle listeye; erkek toplantısını sabote etmeye geleceğim... ablam, gelmene gerek yok, senin izmir versiyonun tülin de aynı şeyi söyledi, beyler, eşlerinize söyleyin bakkem, onlar da ayrı takılmak şartı ile gelmek ister mi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 Ablam, hatunlar araba fuarında sıkılır, biz mavi, kırmızı, beyaz arabalara bakarken onlar da dedikodu yapar işte Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 Başka bir konuda Galip'e demiştim... Amaç, fazla hareket etme; bataklıktasın ablam... Kılıbık erkek karısının dediğini hemen yapar, Kazak erkek ise 10 dakika sonra Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 Kasım 2008 Yazar Paylaş 1 Kasım 2008 coluk çömbelekle araba fuarına gelirim yanlız bebek arabası olması gerek. ben yanlızım.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 Bayanları alsancakta falan bırakırız, Onlar 2 dükkan gezene kadar biz fuarı bitiririz zaten :lol2: Yorum bağlantısı
Ali Tütün 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 hanımlar sıkılır diyorum, ne dersiniz? hem belli olsun kazak erkekler :lol2: saat önerileriniz? abi ben sana demiştim ama dönme sonra diye muhittin abi bebek arabası olayını anlamadım ben Kılıbık erkek karısının dediğini hemen yapar, Kazak erkek ise 10 dakika sonra ah ah izmir fazla soğuk olmadığı için kazağa gerek yok ben dediştim sana Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 yarın ankara buluşuyor ben izmirdeyim haftaya izmir buluşuyor ben ankarada olacam :lol2: Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 abi ben sana demiştim ama dönme sonra diye muhittin abi bebek arabası olayını anlamadım ben ah ah izmir fazla soğuk olmadığı için kazağa gerek yok ben dediştim sana e dedik ya, kazağız işte, 10 dk rötarlıyım maho go kart hezimetinden sonra bebek arabalarına sulanıyor sanırım :lol2: Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 Kasım 2008 Yazar Paylaş 1 Kasım 2008 Araba Fuarı ,Eğer Bebek Arabası Fuarıysa Eşli gelebilirim Baabında Konuşmuştum. Bebek Aabasıyla rekor Yaparım Alim Allah Yorum bağlantısı
Ali Tütün 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 emre nerelerdesin daha işin bitmedi anlşaşılan geleyimmi yardıma muhittin abi kurs versene bize güvenli bebek aracı sürüşü hakkında Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 Kasım 2008 Yazar Paylaş 1 Kasım 2008 direksiyon 3,9 posizyonunda tutulmalı... Adım Atılırken denge Noktası Hesaplanıp Ona Göre Üçleme Yapılmalı ki Ani Durumlarda Acil Önlem alınabilinsin Tabi bebek Arabasının Donanımıda Önemli ESP,ABS vs (Bunun İçin Araba Fuarına Gidiyorz Zaten Deği mi ?) Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 Ali şimdi geldim eve.Bugünkü yardımların için çok teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 1 Kasım 2008 Paylaş 1 Kasım 2008 her zaman nedemek elimden geleni yapacağım tabi önemli bişey değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts