Muhittin Kaplan 21 Kasım 2007 Yazar Paylaş 21 Kasım 2007 Yok Senin Görevin Daha Kutsal İskender Ismarlayacaksın Angaralılara Bu Arada Cinnah a Felan Gitme abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2007 Paylaş 21 Kasım 2007 Önce Ankaralılar bana bi ısmarlasında.. kaç senedir gider gelirim bi yemek ısmarlayan olmadı Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 28 Kasım 2007 Yazar Paylaş 28 Kasım 2007 BAkalım M.Kaplan 2 O.Yapıcı 2 G.Turan 1 O.Demir 1 C.Yenice 1 CUB 1 Akif Özkan 1 9 Olmuş (Ama KimsedenSes Yok) Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 28 Kasım 2007 Yazar Paylaş 28 Kasım 2007 Tarih Gelmedi (Bu Gidişlede Gelmez) Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı 29 Kasım 2007 Paylaş 29 Kasım 2007 Ama biz hazır nazır tarih bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Kasım 2007 Paylaş 30 Kasım 2007 ben yanımda bi arkadaşıda getirebilirim iş saatleri uyarsa. ben kesin gelcemde onu bilmem. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 30 Kasım 2007 Yazar Paylaş 30 Kasım 2007 http://www.izmiryarispisti.com/tr/takvim/calendar8_01.swf de ARALIK 8 de "celebrity day" yazıyor yarış yok sanırım yada var mı. Pazar Boş. Eğer O gün Etkinlik Varsa 8 Aralık Uygun Olur Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 30 Kasım 2007 Yazar Paylaş 30 Kasım 2007 Mekan İçin Daha İyi Fikri Olan Varmı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2007 Paylaş 30 Kasım 2007 Siz bi toplanacak gibi olunda hele.. Mekan ayarlarsınız.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Aralık 2007 Yazar Paylaş 5 Aralık 2007 Evet Kat-i Kayıtlar Başlamıştır. "Ben Geleceğim Kesin" Diyeler Yazınız Adınızı.(Havada Yağıyor Ama) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2007 Paylaş 5 Aralık 2007 Abi kış günü toplantımı olur yahu... Erteleyin bu işi.. Hadi doğru dürüst kar yağsa sucuk partisi falan yapsanız neyse.. O da mümkün değil.. Siz bu işi yaza erteleyin.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Aralık 2007 Yazar Paylaş 5 Aralık 2007 Abi Toplanıpta, Uzaktan Gelen Kimse Yok (Yakındakilerde Gelmiyor ya..) Kapalı Bir Mekanda Çaylar Sonra Muhabbet eder Dağılırız Yorum bağlantısı
Gökhan Turan 5 Aralık 2007 Paylaş 5 Aralık 2007 Muhittin abi ben kesin geliyorum yazabilirsin beni Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 5 Aralık 2007 Paylaş 5 Aralık 2007 yahu muhittin abi şirket biziapar topar seminere yolluyo bugun gidiyorum bennn dolayısıyla gelemeyeceğimm kusura bakma abi konuyu da ben başlattım ama tarih uymadı işte şirket emri biliyosun şeriatın kesdtiği parmak acımaz . .. inşallah daha sonra kitoplantılara gelirimm hatta ben organize ederimm.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Aralık 2007 Yazar Paylaş 5 Aralık 2007 Muhittin abi ben kesin geliyorum yazabilirsin beni 2 Ben 1 Muhlis 1 Gökhan Pınarbaşı Pisti 8 Aralık Saat 14:00. yahu muhittin abi şirket biziapar topar seminere yolluyo bugun gidiyorum bennn dolayısıyla gelemeyeceğimm kusura bakma abi konuyu da ben başlattım ama tarih uymadı işte şirket emri biliyosun şeriatın kesdtiği parmak acımaz . .. inşallah daha sonra kitoplantılara gelirimm hatta ben organize ederimm.. Kısmetten Ötesi Yenmezmiş Bidahakine. Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Aralık 2007 Paylaş 6 Aralık 2007 ya yapmayın 9aralık olsun (pazar) yeni anfi ve compenant aldım onların montajını yaptırcam cumartesi başka boş günüm yok pazarda orası kapalı.hiç olmadı saatte bişeler yapalım. 12bucuk gibi prda olcam sıra vardır montaj sürer 1-2saat ordan pınarbaşına gel saat olur 4. gelin akşam fener cimbom macını seyredelim bostanlıda cafede baya iyi gecer nasıl fikir? cumartesi hava kötü olursa pınarbaşında buluşmamızın anlamı kalmaz... Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Aralık 2007 Yazar Paylaş 6 Aralık 2007 Bu Maçİşi Mantıklı Son Gün Düşünün Haber Verin Çabık. Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Aralık 2007 Paylaş 6 Aralık 2007 dedigim gibi mac saatine nere olursa gelirim farketmez gündüzde gelirim ama montaj var anca 4ten sonraki aktivitelere katılabilirim. olmadı mactan 1-2 saat önce buluşuruz muhabbet ederiz.. cok azız gibi geldi bana ! Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Aralık 2007 Yazar Paylaş 6 Aralık 2007 İletişim için Telefon Ȣ-2455173#& Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Aralık 2007 Paylaş 7 Aralık 2007 bostanlıda sahilde cafe gibi yerler var. Cafe vural nargile var mac yayını var tavla okey vb... yada güzelyalıda mac yayını yapan herhangibi bir cafe olabilir. 05554813322 bu arada yarın müzik sitemine aldıgım ek parcaların montajı için gündüz 1gibi kardeşler oto aksesuarda olcam balcova ata caddesine yakın biyerde. hazır otaraflara gitmişken güzelyalıdaki kafelere sorabilirim mac yayınını... Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Aralık 2007 Paylaş 7 Aralık 2007 bide arkdaslar biraz talep olsun ya kalabalık olalım biraz 3-5kişi ne böyle sonra Mehmet bey kafa buluyo bizle valla benim için önemi yok 2 kişide olsa bana uyar Yorum bağlantısı
Recommended Posts