İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Onur Yapıcı

Keşke mesajınızı daha önce okuma şansım olsaydı bende gelirdim. :)

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

Arkadaşlar son bi yoklama alalım saat hakkındaki yorumlarınızıda alalım kimsenin canı sanırım gelmek istemiyo kimseden ses seda yok :) :) canlan canlan canlan :selo::clapping:

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Beni kim bornova metrodan alacak :)

532 - 7099297 , forumda bende varım

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Forum Bornova Saat 2 Orada Olacağım

(Bornova Metro Ege Üni. Girişi Değil mi Pek Bilmiyorum Oraları)

0546 245 51 73

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

Muhuttin bey siz aydın otobanından gelmiycek misiniz?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Yarın 2 de orda olcamda koskoca otoparkta nerde buluşcaz bide yer sıkıntısı var toplu duramayız herhalde

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

Yok yok otoparkın ikea tarafında köşede en boş olan tarafında buluşuruz orası genelde boş oluyor eğer oradada buluşamassak araçlarını herkes bi yerlere koysun

ikeanın girişinde buluşuruz uyar mı?

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

evet abi aydın oto. gelirim (herhalde) forumu biliyorum. Necat beyi Almak İçin sordum Girişi Felan

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Benim otopark sıkıntım yok :) Saat 2'de Sultan Ahmet Köftecisinde olmaya çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

Anladım ben alayım diycem ama 1 de bi tane vectranın bakımını yapıcam yani ordan çıkıcam yanınıza gelicem o zaman bak şimdi muhittin ege üni kavşağına girdin, metroyu görceksin kavşakta sen metroyu soluna alacak şekilde uzun ve ağaçlı bir yola gireceksin ve sol tarafında kalan bornova metroya ulaşmış olucaksın, ordan sonra yola devam ediceksin ve sağa sola dönüş çıkıcak sen sağa dönüceksin sonra yolun ortasında ağaçlar olan bir yola giriceksin ve o yoluda takip et zaten sağında ikea olucak arkadaşlar FORUM değil İKEA`nın otoparkında toplanıcaz eğer otopark pazar olduğu için kalabalıksa araçlarınıızı koyun biryerlere 2 de sultanahmette olun o kadar :) foto makinalarını unutmayalım :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Zahmet vermeyeyim, yolu filan karıştırmayın Muhittin Bey. Ben servisle gelmeye çalışıcam. Umarım çok sıra olmaz :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

Arkadaşlar bugün fazladan bi işim çıktı kusura bakmayın ama bir dahaki sefere kesinlikle gelicem çok iyi geçmiş bidakine söz bende varım..

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Valla Muhittin beyin foto makinesiyle cektik bi foto ama kendisi nezaman koyar buraya bilmem

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Fotograflar.... Belge Niyetine

97775030pi9.jpg

26364630td1.jpg

Benim Oğlanın Onura Bakışına Dikkat

94686746kc4.jpg

Cemaat Safları Sıklaştırmış. :nazar:

74230277xe0.jpg

Tarihler, herzamanki Gibi Ayarlamayı Unuttum :(

Güzel Keyifli Bir Buluşmaydı. Toplantı Değildi... :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

5+1

Çok iyi bir sayı...

Başarılarınızın devamını diliyorum...

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

+1

Biraz geçte olsa aranıza katıldım ve sohbetten çok keyif aldım. Daha geniş bir zamanda daha geniş bir katılımla tekrardan toplanacağız umarım.

Yorum bağlantısı
Sertaç Selim Sarıca

Özdemir hadi tarih ver Isparta ne zaman? bakalım 5 olurmuyuz :nazar:

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

oluruz da bu hafta gecsin gözünü seveyim. :nazar:

Yorum bağlantısı
Sertaç Selim Sarıca

Abi bu hafta olmaz zaten bende yokum Çanakkale'de olacağım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...