Ali Tütün 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 7 kişimiydik toplamda kapağı senin için erhan abi tuttu resimleri muhlis bey eklediğinde görürsün Yorum bağlantısı
Ali Tütün 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 muhabbetten resim çekilmek pek aklımıza gelmedi desek yeri olur neredeyse Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Haziran 2008 Yazar Paylaş 22 Haziran 2008 Güzel Muhabbet Oldu Katılan Herkese Teşekkür Ederim. Hakan Da aramızdaydı Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 (düzenlendi) Gerçekten çok güzel bir sohbet oldu.Katılanların paylaşımları için çok teşekkürler.... Bir dahaki sefere organizasyona hanımlarıda dahil edelim bence, eşim Selen'de gerçekten çok mutlu oldu sizlerle tanışmaktan. 22 Haziran 2008 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 (düzenlendi) Sıra sizin grupta artık Turgay Bey. Bizim rekorumuzu egale edersiniz herhalde 22 Haziran 2008 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 Biz yemeğe değil sohbete ihtiyaç duyarız. önemli olan nicelik değil niteliktir İzmir'de.Yemeğe gidicez dedinizmi herkes gelir ama önemli olan sohbet hazzına ulaşmaktır. Bu Yorum bağlantısı
Ali Tütün 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 turgay bey eşler dahil 7 kişi 1 de aramızda muhittin beyin dedği gibi hakan beyde aramızdaydı sıcakkanlılığı ve sevgilerinden dolayı herkese teşekkürler benim eşimde sizzlerel tenışmaktan ve hoş vakit geçirmekten memnun Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 :alkis: :alkis: Bravo izmir, En azından izmirliler toplanamazzz cümlesini kaldırdınız.. Darısı diğerlerinin başına.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 Toplanıyorlar.. Arkadaşlar saatlerimizi ayarlıyalım.. Arkadaşlar ben çıktım, Şuanda merdivenin 3. basamağını iniyorum.. Alo arkadaşlar ışıklarda bekliyorum,kırmızı yanıyor..Hah yeşil yandı geçiyorum.. Toplandılar... :alkis: Yorum bağlantısı
Nezaket Gürsoy 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 Yahu İzmir toplanmanızı kocama borçlusunuz hala laf söylüyosunuz. Hakan sizi gaza getirmese İzmir toplantısı nerdeeeee Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 zoru başarmıssınız gerisi gelir artık. tekrar ne zaman toplanıyorsunuz Yorum bağlantısı
Ali Tütün 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 reklamları izlediniz fragmanını izlediğiniz film pek yakında sahnede Yorum bağlantısı
Ali Tütün 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 eee insan daha yeni iki çocuk babası olunca böyle hikayeler aklında kalıyor ve geliyor anlaşılan Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 Bravo izmir. Bravo Çocuklar ilk kakalarını yaparken korkarlarmış. O zaman etrafındakiler böyle çocuğu alkışlarlarmış çocuk korkmasın diye. Ne biliim aklıma geldi Çocuk bakımına iyi çalışmışsın.. Hazır aklına gelmişken sen bunu aklından hiç çıkarma, birgün lazım olacak.. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 böyle iki çocuk varken bu kadar rahat formda sırrını versene abi izmirli kimler var tam olarak kaç kişi bilmiyoruz ama toplandık bir kere inşallah gerisi gelir beyhan abini kulaklarını çınlattık necat bey çeşmedeymiş o mayrı selam söyledi yeni tarih 13 temmuz olabilir pınarbaşı pisti olabilir.OTODRAG 4 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Haziran 2008 Yazar Paylaş 22 Haziran 2008 Aferim İzmir. Nihayet toplandınız. Son 2 senedir yapılan ilk toplantının hatırına verilen kapağı severek kabul ediyorum. Darısı diğer toplantılarınıza yok artık geyik çevirmekten zaman mekan ilişkişini atlıyorsunuz, ne 2 senesi ben bu foruma gireli 1,5 yıl oldu bu 4 toplantımız.. denize girmişliğimiz, güccücük araçlarla yarışmışlığımız var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 Tebrikler... Ama; Birinizde resim eklemeyi öğrenin de resim eklenmiyor diye foruma çamur atmayın... Yorum bağlantısı
Ali Tütün 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 yeni tarih 13 temmuz olabilir pınarbaşı pisti olabilir. OTODRAG 4 izleme olabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Haziran 2008 Paylaş 22 Haziran 2008 Acilen foto istiyoruz.Tabii İzmir ekibinin bir Serkan Toker i yok.Serkan Toker ler kolay yetişmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts