Gökhan Bingöl 28 Şubat 2007 Paylaş 28 Şubat 2007 4-18-25 Mart uyar bana 18 mart bana uyar. Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 10-11 mart günleri İzmir'de olacağım.Görüşmek isteyen arkadaşlarla görüşelim.Yer Duğles Oto Servisi Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Hayrola gökhan bey duğleste ne işiniz var. Ben bu aralar buluşmalara katılabilecek gibi görünmüyorum aracım salıdan beri Otokoç'ta ama cıkar cıkmaz her buluşmaya varım yeterki mesayi saatlerime gelmesi 6 x 12 saat çalışıyorum Yorum bağlantısı
Necat Ertan 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Yer olarak forum bornovada olabilir. 18-25 mart yada sonrası bir tarih benim için uygun. Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Hayrola gökhan bey duğleste ne işiniz var. Duğles bildiğiniz gibi Gaziemir'de.Benim gideceğim yere çok yakın.Hem gitmişken birkaç parça fiyatı soracağım.Muhittin de Gaziemir'de nasıl olsa diye düşünerek orasını verdim buluşma adresi olarak.BEnim için farketmez.18 Mart da olabilir tarih olarak. Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 8 Mart 2007 Paylaş 8 Mart 2007 Ben bu aralar buluşmalara katılabilecek gibi görünmüyorum aracım salıdan beri Otokoç'ta ama cıkar cıkmaz her buluşmaya varım yeterki mesayi saatlerime gelmesi 6 x 12 saat çalışıyorum Aracınız olmasına gerek yok ulaşım bir şekilde sağlanır elbet, siz yeterki gelmek isteyin. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Mart 2007 Yazar Paylaş 8 Mart 2007 abi valla benim için yer mekan önemli değilde tarih zaman önemli malum nöbet görev vs işlerimiz çok olur bizim. izmir ekip toplantısını 18 mart a ayarlayalım mümkün olursa Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 9 Mart 2007 Paylaş 9 Mart 2007 Evet tarih 18 mart pazar.Bana uyar.Liste yapalım 1.Gökhan Bingöl 2.Oktay Demirağ 3.Muhittin kaplan 4.Necat Ertan 5.Özcan Cepheci 6.MTK 7.Can Umut Baykan Listeyi güncelleyebiliriz.Organizasyon işi kimin arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 Nerede yapıyoruz toplantıyı inciraltında mı forum bornovada mı yoksa başka bir yerdemi ? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 15 Mart 2007 Yazar Paylaş 15 Mart 2007 yav ben bıraktım bu işin arkasını denetleme felan kafamı kaldıramıyorum....Ayarlamayada Kimse Yanaşmıyor...Yapcak Bişey Yok Birdahaki Ankara Toplantısına Katılacam.Bonservisimi Karşılayabilirlerse Eğer Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 yahu ayarlayacak ne var.. İzmirdesiniz.. Gidin bi yerde piknik yapın.. Havalarda sıcaktır orda.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 15 Mart 2007 Yazar Paylaş 15 Mart 2007 turkuaz uyar ya heryer uyar Mangal Çiğköfte AlaTurka bir toplantı olmadı Branch,Kokteyl,Balo:D Alafranga Toplantı Abi Hepsi Uyarda Yok Olu Yok.... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 Hiç bilemediniz, kordonda yürüyüş yapın. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 Valla ben Forum Bornova diye diretiyorum, otoparkıda geniş araçların fotoğraflarınıda çekeriz. Şu İst. Ank. ahalisininin dilindende düşeriz bu sayede Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 (düzenlendi) (Kızmak yok Gökhan, bozulmak da... Malum, forum sohbetlerini ısıtmaya çalışıyoruz artık... ) Alıştık artık bu laf giydirmelerine sorun değil.Ama tekrar ediyorum.Biz toplandık sadece sayı az ve toplanma biraz fazla zaman almıştı.Az önce farkettim Özdemirde giydirmiş lafı.Öyle olsun alıştık biz Özdemirim. :agla: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...ic=152700&st=60 Benim mekanım belli arkadaşlar.Kuşadası Öğretmenevi.Tüm çevre illerdeki arkadaşları beklerim.Her zaman burdayım.Deniz manzaralı bir balık yeriz,forumun dedikodusunu yaparız 15 Mart 2007 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 Alıştık artık bu laf giydirmelerine sorun değil.Ama tekrar ediyorum.Biz toplandık sadece sayı az ve toplanma biraz fazla zaman almıştı.Az önce farkettim Özdemirde giydirmiş lafı.Öyle olsun alıştık biz Özdemirim. :agla: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...ic=152700&st=60 Benim mekanım belli arkadaşlar.Kuşadası Öğretmenevi.Tüm çevre illerdeki arkadaşları beklerim.Her zaman burdayım.Deniz manzaralı bir balık yeriz,forumun dedikodusunu yaparız Hocam ne kinciymişsin.. Özdemir 11. ayda demiş ta onu Özdemir tebrik ederim süpermen gibisin.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 Ya bir kere başlık yanlış. Gökhan Hocam biz bu kouyu kapatalım, siz izmir toplantısı konulu başlık açın, o zaman toplanırsınız... Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 (düzenlendi) Valla ben daha dün farkettim yeminle. Kinci olsam tekrar ne işim var abi burda.Beni yanlış tanımışın valla Cenk hocam karar senin saygı duyarım 15 Mart 2007 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 Cenk hocam karar senin saygı duyarım Yok benimki sadece bir fikir, karar değil, siz karar verin. Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 15 Mart 2007 Paylaş 15 Mart 2007 Buna benim karar vermem doğru olmaz.Başlığı açana sormak lazım. Yok bu başlık geyik malzemesi yapılacaksa kapatın gitsin.Zira kavga çıkabilir Şaka şaka.Buraya kavga etmeye gelmedik demi.Hepimizin hataları oldu geçmişte.Ben hepsine bir sünger çektim.Amacımız burda gerçek dostluklar kurmak ve paylaşmak.Ben bu vesileyle kimin bu mesele yüzünden kalbini kırdıysam özür dilerim. Çok duygusal gördüm kendimi canım Yorum bağlantısı
Recommended Posts