İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Mustafa Yiğit

iki gündür toplantı yapacaktık.hep ertlenedi bugüne aldılar.o yüzden ben aranızda olamyacağım.:)

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Güncel Liste

Muhittin=2 (3 Olabilir)

Amaç =2

Nurhak

Cihan

Emre =2

Onur =2

Necat =1

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bakın iş yerindeyim eşimde geldi benim çıkış saatimi bekliyoruz gölete geldiğimde hüsrana uğramayayım

gomtan bi iştima alsak :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

şimdi çıkıyorum bankadan yasinide otogazcıya götürüyorum geçerken bırakıcam lpgli arabasını alcak. ordan geçiyorum gölete saygılar

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

:)

Çok Güzel Bir Yemek Oldu Güldük Eğlendik.

Katılan Emeği Geçen Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim..

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

iş değişikliği ve bilgisayarda internette olan problemden dolayı bu akşam girebildim internete keşke birisi tel ile haber verseydi bende gelmek isterdim herkese afiyet olsun hayırlı ramazanlar

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Kısmet Değilmiş Ali

Biirdahaki Sefere Artık. Zira Yakın Tarihte Tekrarlanır Bu Toplantı

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

hpim2021pz9.jpg

hpim2026ti9.jpg

hpim2025qq8.jpg

Herzamanki Gibi F.Makinasının Tarihi Ayarlı Değil :)

Resim isterük. Maçı bitirmeden dağılmışsınız

Ekip Orada, Ben Erken Kalkmak Durumundaydım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ankara, İstanbul derken İzmir toplantıyı bitirdi naaaber... :)

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Kahretsin, herzamanki Gibi Çok Fotojenik Çıkmışım :)

Birazda AlçakGönüllü Olsam Mükemmel Bir Şahsiyet Olacam

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Gerçekten çok güzel bir gece oldu, başta organizasyonu gerçekleştiren Amaç Keskin olmak üzere tüm katılanlara sonsuz teşekkürler.

Yüreğimize sağlık....

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

e tabi lafla olmaz bu işler :D

geyiğimizi de yaptık, maçı da seyrettik, hanımlar kaynaştı, biz fokurdadık, bu ekip sağlam, onur ve emre ile komşu çıktık, bıktırırız artık, maho ağa başta herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Arkadaşlar İstanbul iftar organizasyonu hakkındaki konuyu göremedim.hayırdır....

Abi onların topladıkları üye sayısı kadar biz tesadüfen bi araya geliyoruz yahu. :D Trafikte 3 fordcu yanyana dursa İzmirden çok adam toplar. :selo:

Sanırım İstanbul trafiğindeki Ford marka araçlar trafikten men edilmiş :D

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

img2849zn1.jpg

Çok keyifli bir geceydi. Mekan güzel, sohbet hoş, insanlar sıcakkanlı... Katılanlara canı gönülden teşekkürler :D Umarım en kısa zamanda devamı gelir.

Bunlarda gecenin bonusu olsun, dönüş yolundan :D

img2861wi7.jpg

img2862fw2.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Son resimde takip mesafesi kısa tutulmuş.Gri Focus sürekli sol şeriti ihlal ediyor.Resimlerin çekildiği araç iki şeriti birden kullanıyor.Yine de güzel toplantı olmuş. :D

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Son resimde takip mesafesi kısa tutulmuş.Gri Focus sürekli sol şeriti ihlal ediyor.Resimlerin çekildiği araç iki şeriti birden kullanıyor.Yine de güzel toplantı olmuş. :D

uşaklarla sakin sakin geldik valla, o kadar kusur kadı kızında da olur :D Karşıyakaya kadar 120 yi geçmedik

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...