İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Onur Demir

çok güzel bir akşamdı emeği geçen herkese teşekkürler.

Sol şeritteki gri araba focus değil fusion :D

Şu telefonun kablosunu bulursam 1-2 resimde ben eklerim artık.

şuan işteyim rahat yazamıyorum sonra ayrıntılı yazışırız

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Vallahi tebrik ederim. Bu sefer gözüme girdiniz. Uzak bir mekanda, kısa bir sürede, katılımlı bir toplantı olmuş.

abileri olarak cevap vereyim :)

teşekkürler Hakan bey, çok yakında daha geniş toplanacağız, maho komtan çalışmalara başladı , orduevi falan demezse ( tırsarım, 1 gün az yapmışsın falan) bir dahaki daha güzel olur, bu ön toplantıydı, 2 bankacı, 1 komtan, 1 avukat dost kazandık, benim ziraat mühendisliği pek işlerine yaramaz ( itina ile tarla, bahçe kurutulur) ama neyse :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Mekanda yemeklerde çok güzeldi. Ah birde milli takım kazansaydı...

Organizasyonu üstlenen Amaç Bey (içimden Abi demek geliyor, o kadar samimiydi ki Bey diye hitap etmeyi garipsiyorum :) )'e teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Birkaç kare fotoda benden. (foto ekle dediğimde etiketlerine izin verilmiyor diyo)

1

2

3

Araçları park ettiğimiz alanda bi Temel aga ve Kemal aga vardı; hafiften kafası iyi olan helikopter pilotunun çalışmayan helikopterini iteklediler ve vurdurarak çalıştırdılar :seytan: ayrıntılar Amaç bey de :rolleyes:

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

ben buradan Onur ve Ceyda'ya mutluluklar diliyorum, Ceyda müstakbel falan değil, bastırmış imzayı, afferin :seytan:

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

kırmızı focus kimindir nerede durur plka nedir izmirde kırmızı fazla yoktur ondan sorarım

birdahakine nasipse katılmak isterim

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

kırmızı benimdir, karşıyaka ve gıda çarşısında durur, 35 LE 981 , çarpıp kaçmadığıma eminsin değil mi

Yorum bağlantısı
Tülin Keskin
(düzenlendi)

Uzun zamandır hiç bu kadar eğlenmemiştim!Sanki yıllardır tanışan insanlar biraradaydık!Bu ısınmaydı diyebiliriz bir dahaki sefere sanırım şehir dışından bile talep olacaktır aramıza katılmak için!Güzel İzmirin güzel insanları diyoruz biz bu duruma!Ehhhhh darısı atıp tutanların başına! :D:kutlama::rolleyes::clapping::clapping::clapping::D

tarihinde T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Tütün
çarpıp kaçmadığıma eminsin değil mi

her hangi bir vukaat yok hatay ve çiğli organizede gördüğüm bir araç vardı o mu diye sordum değilmiş

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
(düzenlendi)
her hangi bir vukaat yok hatay ve çiğli organizede gördüğüm bir araç vardı o mu diye sordum değilmiş

iyi, bundan da yırttık, sen de değilmişsin :D hoşgeldiniz

tarihinde Ama tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Ali Tütün

tarih önemli değil ama 8-9-10-11 kasımda izmirde auto show fuarı olacak diye hatırlıyorum beraber gezebiliriz.

bana hepsi uayar 15 ve 16 sı olamasında bu ayın

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Benim hanımda ne zamandır diyordu görüşemedik diye. amaç beyin dediği gibi cuma akşamı uygundur. (tabi eşlerle olucaksa)

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

bu cuma hakkında söz veremem bu gece ankaraya gideceğim 2 yada 3 gün orada olup arkasından istanbula geçip oradan izmire cuma akşamı yada cumartesi sabah dönme ihtimalim var ama genede yetişebilirsem ortama uymaya çalışırım

internete giremeye bilirim telefonla haber veririseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...