İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Ali Tütün
Haftaya cumaya ne dersiniz?

+1

amaç bey şu sizin ilçe kısmında yazan ksk diye bir semt varmı izmirde ben hatırlamadımda :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
haftaya cuma uygun

evet isim ve sayı

24 Ekim Cuma ekstra birşey olmazsa katılıyoruz, biz 2 kişiyiz..

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

yer, spontane gelişir zaten

gerçi mühimde değil amaç toplanmak değil mi ?

ben 4 olacam kısmetse :D

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

yok yav ne zaman didim 4 diye

ayrıca trinity al bizi burdan

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

2 kişiyiz

"amaç bey şu sizin ilçe kısmında yazan ksk diye bir semt varmı izmirde ben hatırlamadımda "

izmirli değilizki ilçesi olalım :)

35,5 ksk

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz
Benim doğumgünümü de kutlayın. Benim yerime pasta yiyin.

hiç başka işi yok sanki adamların :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Başlığı yeni gördüm. Şimdiden birşey diyemiyorum ancak programımı önümüzdeki hafta cuma gününe göre ayarlamaya çalışacağım. Mekan hakkında fikri olan var mı? İzmir otoşov içinde toplanabiliriz :)

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Yer İçin Öneriler Alalım

(Aslında Bizim Gazinolardan Birinde Düşünüyorumda , Rahat Olamayız Yok Saç Olmadı Saç 11 Kapanır Sevis Gelmez Komutan Gelir oooo)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

sadece yeme-içme olayımı yoksa ekşın olacak mı?ör go-kart yapsak yada öneri getiren olur mu?

Yorum bağlantısı
Ali Tütün
sadece yeme-içme olayımı yoksa ekşın olacak mı?ör go-kart yapsak yada öneri getiren olur mu?

+1500

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

going kart felan olaaksa ben bebekle gelmem. ben ve büyük SPA gelirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
:D Bende çim biçme makinasından bozmalarda birinci oldum Ankara'da ama ilgi görmedi. :clapping:
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Yok Buradakileri Bozup Çim Biçme Makinası Yapıyorlar

GoKart dan Bozma Çim Biçme Makinası..

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit
(düzenlendi)

inciraltında güzel bi yer var.pist vs makinalar güzel.arada.çiftekumruların olduğu kavşaktan ückuyular yünğne giderken.arada.bence önce bişler yenir.markopaşa yada çiftekumrularda sonra go-kart a geçilir orda çok güzel bir izleme alanı var kafe şeklinde.yani eş çoluk çocuk getirilr derim.

http://www.cartlandcarting.com/carting.html

tarihinde Mustafa Yi?it tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Go kart olacaksa hanımlarla gidebileceğimiz bir yer olsun onlar otururken arada faydalanıp geliriz. öteki türlü ben daha yeni evliyim biryere salmaz benimkisi :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

arkadaşlar

http://www.cartlandcarting.com/carting.htm

bunu inceleyin.dediğim gibi çiftekumrular veya patlıcan yada marko paşada bişeyler yenir sohbet edilir.sonra dediğim go-kart çok yakın 2 dk oraya kayarız.hem orası elit biyer sanayi usulu değil.yani hanım çoluk çocuk gelebilir.hem izliyici yeri falan aydınlatmada güzel.ama fotgraf çekmek için en güzel yer balçova migros yada selway alışveriş merkezi.orada büyük direkler ve sarı ışık var acayip güzel çıkar fotolar.bende trimpod var getiririm isteyen olursa

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...