Onur Demir 7 Kasım 2008 Paylaş 7 Kasım 2008 Sticker yaptırdım 20 adet getiriyorum yanımda. çok güzel oldu. izmirde sticker almak isteyen olursa bana ulaşsın yada; Gazi Bulvarı No:93 Çankaya/izmir adresindeki Can Digital baskı (kısaca Can fotokopi) ' dan temin edebilir numune var orda. zaten yan binadada vakıfbankta ben varım. Birde bu www.Fordclubtr.com adresinin yazılı olduğu cama yapışkanlı bişey vardı onuda bana mail falan atabilirse biri onuda bastırayım burdan. sonra yapıştırayım camlara. Dipnot: O kadar çırpınıyorum bi klüp üyesi olamadım yanarım yanarım ona yanarım. Duy sesimi yönetim Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 7 Kasım 2008 Paylaş 7 Kasım 2008 ben rezervasyon yatırmıştım stıcker için Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Kasım 2008 Paylaş 7 Kasım 2008 ben rezervasyon yatırmıştım stıcker için özelden bağladı işi Emre bey daha dünden Gerçi haketmedin değil abi sen olmasan unutmuştum Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 7 Kasım 2008 Paylaş 7 Kasım 2008 emre de şapka yaptıracakmış , ne güzel, ne güzel elm yi getiriyorum Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 7 Kasım 2008 Paylaş 7 Kasım 2008 ben bu aralar promosyon modunda deelim ama çaylar benden olsun komtan, laptopta elm programı çöktü, yeniden kuramadım, pazar bi el atarsın değil mi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 7 Kasım 2008 Paylaş 7 Kasım 2008 ben kendi ellerimle yaparım sana şapka Amaç::: Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 7 Kasım 2008 Paylaş 7 Kasım 2008 emre beni görmeli, bana şapka örmeli, izmirliler, yok mu gelen başka yahu??? neyse sayı az olsun da çaylar fazla kaçmasın aslanım onur, teşekkürler Yorum bağlantısı
Necat Ertan 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 rüyama girdiniz Benden başka gelen yoktu fuara, tek başıma kaldım Arıyorum arıyorum kimse de telefonunu açmıyor. Kabustu resmen Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 Necat abi dün bizim ordaki seninde arabayı koyduğun otoparkta biri intahar etme girişiminde bulundu 1-2 saat oyaladı polis ve itfaiye'yi oyaladı. 4. katta değildi inşallah araban Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 wake up necat, then you will see, it is not the spoon that bends, it is only yourself welcome to the desert of the real world follow the red focus Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 (düzenlendi) Bu arada sadece Selen Gülşen hanımla görüştü Ceyda. Bayanlar ne yapıyolar Kimler gelicek bize? Hadi haber bekliyoruz. 8 Kasım 2008 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 Fenerbahçe Vs. Galatasaray Maçını nerde seyrediyoruz fuar gezisinin sonunda. Hazır bayanlarda bizde olursa rahat rahat maç seyrederiz biryerlerde. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Kasım 2008 Yazar Paylaş 8 Kasım 2008 Onur Sen Çankayanın Neresindesin ? Ben Her Hafta sonu Onur 1 Psj Olurum. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 saat 13.00'da fuarin hangi kapisinda bulusalim ? kapıları yazıyorum muhlis öztürk basmane kapısı amaçkeskin lozan kapısı emre gülşen möntrö kapısı ali tütün kahramanlar kapısı necat ertan 27 eylül kapısı saatlarimizi ayarlıyoruz 17 saat sonra tekrar biraraya geleceğiz sen hangi kapıda istersen orda olsun araçlar ı nereye koyacağız. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 basmane kapısından girin, 20 m ilerde bekleyin, toplanalım, içerde park yeri var Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 Bayanları bize getirin benim arabayla çıkarız 5 kişi artanıda 2. arabayı alırız. Ceyda hazırlık yapıyo ona göre. Fuarın basmane kapısı uygundur. araç parkı içinde fuar kapısına 50m mesafede vakıfbankın üstünde otopark var olmadı bankanın yanındaki ara sokakta 1. sıra parklara ceza yok Muhittin bey Onur işhanından fuara doğru yürürken soldaki vakıfbankta çalışıyorum. Bizim evin adresi : Gün sazak bulvarı No:96 Yada daha kolay olsun : Karşıyaka Emniyet müdürlüğünün karşısı. Binanın altında zirve pastanesi var. 12:00-12:30 arası bizde olun burdan gideriz. Ceyda sayı bekliyo !!! Ve Maçla ilgili hiç yorum gelmemiş seyredelim beraber. Amaç Abi Sen koyu Fenerliydin dimi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 onur, aynı anda 2 program zor, saat 13 de buluşup 19 daki maça programı şimdiden yapmayalım derim, yarın görüşelim, tülinin gelme olasılığı yüksek Yorum bağlantısı
Ali Tütün 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 terslik olmaz ise aslı gelecek 12:30da sizdeyiz nasipse Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 Yarın saat 13:00 te basmane kapısındayım.Nişanlım çalışıyor:( Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 8 Kasım 2008 Paylaş 8 Kasım 2008 güncel liste: amaç ali emre muhlis şafak maho onur tamer necat mustafa erdoğan ibrahim telefonlarını bildirmeyenler bildirsin biletler mustafadan, onur stickeri unutma, emre şapkamı getir, herkeşe benden çay Yorum bağlantısı
Recommended Posts