İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Gökhan Bingöl

Gidin parkta eğlenin kardeşim.Biz karar verdik.Can gelince Kuşadasında toplanacağız.Bu meseleyi daha fazla sulandırmayın valla çamur yaparım :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Yav muhittin sen neden bunlara malzeme veriyorsun :rolleyes: Biz ne dedik.Can gelince Kuşadasında toplanacağız.Hatta Can yeri bile ayarladı.Biraz sabır kardeşim yaa

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Tamamdır abicim organizasyon benim :)Hatta benden once toplanacak olursanız Elevensbeachclub ta toplanabılırsınız cok guzel agırlarlar abıcım. Yetkili kişi Cihan bey orada , ben arar soylerım oyle bı durumda ayarlar herseyı.

En son böyle dedik ve konu kapanmıştı.Hala İzmir toplantısı için malzeme veriyorsunuz yav.Olmuyor bakın.Bu işin sonunda gene arıza çıkacak :rolleyes:

Yorum bağlantısı
İbrahim Sarp Doğan

Yav muhittin sen neden bunlara malzeme veriyorsun :rolleyes: Biz ne dedik.Can gelince Kuşadasında toplanacağız.Hatta Can yeri bile ayarladı.Biraz sabır kardeşim yaa

onada gelirim, boş vaktim bol bu aralar, yaz sonuna kadar.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

valla biz 3 (1 üye) ford cu pikniğe gidecez.Aileler Çocuklar Derken 12 felan buluyoruz. Sizleride Bakleriz. karşı Taaruza :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İyide geç kaldın..

Bari haftaya pazar olacak şekilde değiştir tarihi, İbrahim Hoca'yı bile tesadüfen buldun yani..

Sen İzmir ve havalisindeki üyelere bile ulaşamazsın 2 günde..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Bingöl
(düzenlendi)

Bu gün Can'la Kuşadasında buluştuk.Toplantı için konuştuk biraz.Tabi önce halletmemiz gereken önemli bir mesele vardı(yaylalar yaylalar) :) .Cuma gününe kadar o sorunu halledecez inşallah.Ardından toplantı işi tamam gibi.

İzmir ve civarı bizden haber bekleyin.

Bu arada benim mesaj sayısı görmeyeli 49 a düşmüş.ne oluyor sayın yöneticiler.Ceza mı aldık :)

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Sansürlenecek mesajımız da yoktu ama çok düşmüş yav.Acemi forumcu gibi olmuşuz.insaf valla :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Cık, geyiklerin hepsini sildik, bir de mesaj sayım şekli değişti. Duyurular kısmını oku hocam....

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl
(düzenlendi)

Baya uzak kalmışız forumdan demek ki.Bu hizmet sektörü bitirdi bizi cenk hocam. :)

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

hocam daha çok yazacaksan iki sıfır ekleyiverelim yanına :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Ne demek Can'ım.Sen önce o dediğim meseleyi hallet cumaya kadar.Ardından toplantı kolay.Aman ihmal etme valla çevirmişler Söke yolunu götürmesinler seni :seytan:

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Can hazır kuşadasındayken duruma bi el atsana. Plaj voleybolu gibi... mesela

hemen Killo Verelim Plaj Veloybolu İçin

Bu gün Can'la Kuşadasında buluştuk.Toplantı için konuştuk biraz.Tabi önce halletmemiz gereken önemli bir mesele vardı(yaylalar yaylalar) :seytan: .Cuma gününe kadar o sorunu halledecez inşallah.Ardından toplantı işi tamam gibi.

İzmir ve civarı bizden haber bekleyin.

Bu arada benim mesaj sayısı görmeyeli 49 a düşmüş.ne oluyor sayın yöneticiler.Ceza mı aldık :kutlama:

Haber Bekliyoruz

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Muhittin Kaplan

He He ?

Çobanın İsteği Olsa Tekeden Teleme Çalar. (Vay Be Ben Neymişim Yürüyen Deyimler Sözlüğü)

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Hem Anlıyamıyorum Geyik Mi Yapıyorsunuz Ciddi Ciddi mi Yazıyorsunuz.

valla adam parlamenter; bu da geyiklenen 2. konusu... Yetki kullanıyor işte... http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif

(Bu arada; Maho Ağa elin kaçmış azcık sanırım, kaç kişi geleceğin mesajı da silmişsin arada... :) )

Yok Abla Sen Yazmışsın Diye Sildim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...