Gökhan Bingöl 27 Nisan 2007 Paylaş 27 Nisan 2007 Gidin parkta eğlenin kardeşim.Biz karar verdik.Can gelince Kuşadasında toplanacağız.Bu meseleyi daha fazla sulandırmayın valla çamur yaparım Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 27 Nisan 2007 Paylaş 27 Nisan 2007 Yav muhittin sen neden bunlara malzeme veriyorsun Biz ne dedik.Can gelince Kuşadasında toplanacağız.Hatta Can yeri bile ayarladı.Biraz sabır kardeşim yaa Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 27 Nisan 2007 Paylaş 27 Nisan 2007 Tamamdır abicim organizasyon benim :)Hatta benden once toplanacak olursanız Elevensbeachclub ta toplanabılırsınız cok guzel agırlarlar abıcım. Yetkili kişi Cihan bey orada , ben arar soylerım oyle bı durumda ayarlar herseyı. En son böyle dedik ve konu kapanmıştı.Hala İzmir toplantısı için malzeme veriyorsunuz yav.Olmuyor bakın.Bu işin sonunda gene arıza çıkacak Yorum bağlantısı
İbrahim Sarp Doğan 27 Nisan 2007 Paylaş 27 Nisan 2007 Yav muhittin sen neden bunlara malzeme veriyorsun Biz ne dedik.Can gelince Kuşadasında toplanacağız.Hatta Can yeri bile ayarladı.Biraz sabır kardeşim yaa onada gelirim, boş vaktim bol bu aralar, yaz sonuna kadar. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Nisan 2007 Yazar Paylaş 27 Nisan 2007 valla biz 3 (1 üye) ford cu pikniğe gidecez.Aileler Çocuklar Derken 12 felan buluyoruz. Sizleride Bakleriz. karşı Taaruza Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Nisan 2007 Paylaş 27 Nisan 2007 İyide geç kaldın.. Bari haftaya pazar olacak şekilde değiştir tarihi, İbrahim Hoca'yı bile tesadüfen buldun yani.. Sen İzmir ve havalisindeki üyelere bile ulaşamazsın 2 günde.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 28 Nisan 2007 Yazar Paylaş 28 Nisan 2007 Abi Olacak Olacak Güzel Şeyler Olacak Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 29 Nisan 2007 Yazar Paylaş 29 Nisan 2007 Bunları Gösteriyorum Başkada Bişey Demiyorum... Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 10 Temmuz 2007 Paylaş 10 Temmuz 2007 İzmir'de toplantı için destek ve yardıma hazırım. Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 (düzenlendi) Bu gün Can'la Kuşadasında buluştuk.Toplantı için konuştuk biraz.Tabi önce halletmemiz gereken önemli bir mesele vardı(yaylalar yaylalar) .Cuma gününe kadar o sorunu halledecez inşallah.Ardından toplantı işi tamam gibi. İzmir ve civarı bizden haber bekleyin. Bu arada benim mesaj sayısı görmeyeli 49 a düşmüş.ne oluyor sayın yöneticiler.Ceza mı aldık 23 Temmuz 2007 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 Herkesin düştü Gökhan hocam, biraz mesaj sildik.... Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 Sansürlenecek mesajımız da yoktu ama çok düşmüş yav.Acemi forumcu gibi olmuşuz.insaf valla Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 Cık, geyiklerin hepsini sildik, bir de mesaj sayım şekli değişti. Duyurular kısmını oku hocam.... Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 (düzenlendi) Baya uzak kalmışız forumdan demek ki.Bu hizmet sektörü bitirdi bizi cenk hocam. 23 Temmuz 2007 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 23 Temmuz 2007 Paylaş 23 Temmuz 2007 hocam daha çok yazacaksan iki sıfır ekleyiverelim yanına Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 24 Temmuz 2007 Paylaş 24 Temmuz 2007 Ne demek Can'ım.Sen önce o dediğim meseleyi hallet cumaya kadar.Ardından toplantı kolay.Aman ihmal etme valla çevirmişler Söke yolunu götürmesinler seni Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 24 Temmuz 2007 Paylaş 24 Temmuz 2007 Anladın sen onu CUB. Bu ne yahu yine mi Ankara ekipi.. Gezici olduk haa. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 25 Temmuz 2007 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2007 Can hazır kuşadasındayken duruma bi el atsana. Plaj voleybolu gibi... mesela hemen Killo Verelim Plaj Veloybolu İçin Bu gün Can'la Kuşadasında buluştuk.Toplantı için konuştuk biraz.Tabi önce halletmemiz gereken önemli bir mesele vardı(yaylalar yaylalar) .Cuma gününe kadar o sorunu halledecez inşallah.Ardından toplantı işi tamam gibi. İzmir ve civarı bizden haber bekleyin. Bu arada benim mesaj sayısı görmeyeli 49 a düşmüş.ne oluyor sayın yöneticiler.Ceza mı aldık Haber Bekliyoruz Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2007 Nerden ? İzmirden Alayım Seni ? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2007 He He ? Çobanın İsteği Olsa Tekeden Teleme Çalar. (Vay Be Ben Neymişim Yürüyen Deyimler Sözlüğü) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2007 Paylaş 6 Ağustos 2007 Geyikleri niye siliyonuz yaa.. İzmir toplantısında geyik yapmayıpta nerde yapacaz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2007 Valla Hakan Abi Mesajına Bakmadım Baktım Senin Mesajın Direk Sildim http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2007 Hem Anlıyamıyorum Geyik Mi Yapıyorsunuz Ciddi Ciddi mi Yazıyorsunuz. valla adam parlamenter; bu da geyiklenen 2. konusu... Yetki kullanıyor işte... http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif (Bu arada; Maho Ağa elin kaçmış azcık sanırım, kaç kişi geleceğin mesajı da silmişsin arada... ) Yok Abla Sen Yazmışsın Diye Sildim Yorum bağlantısı
Recommended Posts