Burhan Düver 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 son resimdeki fincanların içinde umarım şalep yoktur. mutluluğunuz her sene böyle olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Çok eğlenceli olduğu belli, kravatlar, bağlama, elktro gitar, davul, balkonda kutlama Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 (düzenlendi) Allah mutluluğunuzu bozmasın... İzmir'e kocaman alkış Amaç hocam bağlamanın mi perdesine basmışın, ne çalıyodun acep? 1 Ocak 2009 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 bizdeydik ama noel emmimiz süperdi, kırmızı tulumlu ali tütün bu arada teşekkürler arkadaşlar yurdaer, mi olduğuna göre "zülfü siyahım" Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 yurdaer, mi olduğuna göre "zülfü siyahım" İnşaallah birgün birlikte çalarız Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 İnşaallah birgün birlikte çalarız onur duyarım Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Herşey çok güzeldi gece boyunca yaşadığımız keyifli dakikaların yıl boyunca devam etmesini dileriz... Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Kravatlar çok şık. Fotonun bir tanesine göre kim kimdir yazın abicim. Aşağı yukarı belli ama gene de yazın işte. Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Süper eğlenmişsiniz.Nice mutlu senelere.2009 da başı bağlıların arasına bende katılacağım inşallah.... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 edit: muhlis yerine emre yazmışım, hala ayılamadım Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 nice yıllara abilerime güzel kutlama olmuş. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 inan, şafak, başlarınızı bağlayın artık, düğünlerde itina ile davul çalınır Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Süper eğlenmişsiniz.Nice mutlu senelere.2009 da başı bağlıların arasına bende katılacağım inşallah.... İnşallah Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 inan, şafak, başlarınızı bağlayın artık, düğünlerde itina ile davul çalınır abi daha gencim askerlikten sonra helal süt emmiş birini bulup evleniriz. Sen davul çal ben çekeyim . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Biiir... Siz gerçekten bu forumdamı tanıştınız... İkiii... O bardaktan bende istiyom.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Çok güzel olmuş Mutlu yıllar tekrardan.. İzmir ne güzel yer yahu yılbaşı gecesi gömlekle balkonda durabiliyosunuz Yorum bağlantısı
Osman Bala 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Ne ayıp şey ya. Habersiz kupa mı bastırdınız. <_< Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Biiir... Siz gerçekten bu forumdamı tanıştınız... İkiii... O bardaktan bende istiyom.. Biiir... Evet çok iyi bir ortam oluştu ve dostluklar pekişti. ikiii... Bardaklar bize yılbaşı hediyesi idi. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Biiir... Evet çok iyi bir ortam oluştu ve dostluklar pekişti.ikiii... Bardaklar bize yılbaşı hediyesi idi. Biiir... Allah ağzınızın tadını bozmasın ve dostluklar çoğalsın İkiiii... Bu işe el atan yardımsever kimse tüm forum için el atıversin Yorum bağlantısı
Necat Ertan 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Tam bir yılbaşı partisi olmuş... Amaç abi ile Onur'un göbek atma fotoğrafına bayıldım Süpersiniz yaa Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 1 Ocak 2009 Paylaş 1 Ocak 2009 Başı bağlılar deyince türbanlı sandım.Allah mutluluğunuzu artırsın. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 Ocak 2009 Yazar Paylaş 1 Ocak 2009 Durum Belli Gelmek İstiyorduk ama... Güzel Eğlence Olmuş.. Ama Bardaktan bende İsterin mimkinse.. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 İzmir grubu... Allah mutluluğunuzu neşenizi bozmasın...Bu bardakların basımı için kimden izin alınmış? Telif hakkı iste emmi amin bayanlar bizide geçtiler ayda iki kere gece yada gün tertipliyorlar 15 de bir ailecek buluşur olduk valla çok güzel bir yılbaşı oldu emre cim bütün sene ghirdiğimiz gibi geçerse bütünsene ben şimdi şarhoşmu gezeceğim yani amaç abime ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ediyorum çok güzel eğlence idi ama birazdah oyun havası olsa idi 01.01.2009 gününüde berabewr geçirirdik diye tahmin ediyorum bulabildiğimiz 3 taen oyun havası ile bukadar oldu birde bizim gitrist ve sazcı arkadaş bütün gece akort etti durdu çaldığı tek parça vardı zaten bu arada bardaklar öztürk çiftinin (ilknur ve muhlis) güzel jesti idi Yorum bağlantısı
Recommended Posts