Amaç Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 birde bizim gitrist ve sazcı arkadaş bütün gece akort etti durdu çaldığı tek parça vardı zaten ülen, gitarın jak girişini kırmışız o kafayla, emreyle ancak onarabildik bağlamanın da telleri kopmuş idare ediver kısacası müzikal anlamda yeni yılda enkaz devraldım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Biiir... Siz gerçekten bu forumdamı tanıştınız... İkiii... O bardaktan bende istiyom.. Üüüç...Ben de istiyorum aynısından. Admin yetkimi kullanarak... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Amaç abiye istanbulda iş ev araba ayarlıyorum Kravat olayına bittim...Yada bana izmirli bi kız bulun oraya taşınim :p Evlenip Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 sinanım, ben sana kız bulacağım buralardan, söz cenk hocam, muhlisten öğreneyim nerede yaptırmış, size de söz ( ama size sadece kupa, kız yok, size kupa, sinana kız, bana da kupa kızı artık ) Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Amaç abiye istanbulda iş ev araba ayarlıyorum Kravat olayına bittim...Yada bana izmirli bi kız bulun oraya taşınim :p Evlenip modumuzu bırakmayız o bizlerle çoook mutluuu Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 sinanım, ben sana kız bulacağım buralardan, sözcenk hocam, muhlisten öğreneyim nerede yaptırmış, size de söz ( ama size sadece kupa, kız yok, size kupa, sinana kız, bana da kupa kızı artık ) Tamamdır, kupaya razıyız, kızını kim alırsa artık Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 ya abi ne eylenmişsiniz maşallah allah afiyetinizi bozmasın. bu arada kupa muhabbeti tüm forum adına yaptırılsa iyi olur. Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 Bardak olayını ben bi yarın sorayım. Çok güzel vakit geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 evimizi onurlandıran ,yılbaşı gecesi neşemize neşe katan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum....muhteşem bir geceydi ,inanılmaz eğlendik......iyi ki varsınız :p bu arada sevgili sinan amaçın istanbula gelmesi konusunu bilahare görüşelim bana çok mantıklı geldi... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 amin bayanlar bizide geçtiler ayda iki kere gece yada gün tertipliyorlar 15 de bir ailecek buluşur olduk valla selen gülşen ve eşinin kahvaltı daveti: Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 Emre abi boynundaki mavi parlak kaşkolümsü şeyde çok şekilli duruyor. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 Emre abi boynundaki mavi parlak kaşkolümsü şeyde çok şekilli duruyor. :) :D Süper yaaa Ali abi tavlayı kim koltuk altı yaptıı.... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 2 mars bir düz cilveli selanik aldı koltuk altına Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 (düzenlendi) Emre abi boynundaki mavi parlak kaşkolümsü şeyde çok şekilli duruyor. Emre maça da boynundakiyle gelsene.Bizimkiler sana pas atmak için aranmak zorunda kalmazlar: :kutlama:Sırf şu etkinliklere hatunla katılabilmek için acilen evlenicem valla..... 6 Ocak 2009 tarihinde ?afak U tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 6 Ocak 2009 Paylaş 6 Ocak 2009 Emre abi boynundaki mavi parlak kaşkolümsü şeyde çok şekilli duruyor. Ali'nin arabada duruyordu Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 Ali tütün ve eşine teşekkürler, çok güzel ağırladılar bizi, onur! biraz az konuş, sonra abim uyarmadı deme, yoksa ceyda eve almayacak bak! doğum günü pastaları ve hedayeler için de ayrıca teşekkürler, mahçup olduk topum güzel, yanına birde lap ayarladımmıydı emmiye satarım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 Lap ve top, mümkünse birleşik olsun... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 Lap ve top, mümkünse birleşik olsun... emmi, ikea hesabı, demonte olacak Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 (düzenlendi) Ali ve Aslı'ya misafirperverlikleri için çok teşekkürler...Yine çok güzel bir gece geçirdik.Katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık... 18 Ocak 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 Akşam evin yolunu zor buldum mesaj çekemedim. Milleti yolu biliyorum diye ters yöne bile soktum Ev sahiplerine teşşekkürler. Amaç abi tekrar doğum günün kutlu olsun. Not: herkes en az benim kadar konuştu akşam. Benim cüsse kocaman çok dikkat çekyorum ondan öyle geldi size (okul çağındada bahanem hep buydu) Yorum bağlantısı
Ali Tütün 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 sizlerle olmak sizleri ağırlamak gerçekten güzeldi herkesi ayağına eline ağzına sağlık biz teşeekür ederiz. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 ilk resimler onur'dan. onur, cemoş ( yeni üyemiz, terkiklere dikkat) , amaç, ali, emre fotoyu çeken: muhlis Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2009 Paylaş 18 Ocak 2009 4 kişi okey, 2 kişide tavla oynayabilirdi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts