Burhan Düver 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 resimlerde haremlik selamlık durumu gördüm? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 cem varya işte, bkz: terlikler hatunları araba muhabbeti sarmıyor, e bizde fondöten markasından anlamadığımız için... Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 sondan 2. foto süperr.. Kır abi kır :):) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 "Yer açın kafamın üzerinde döneceğim" Ben burda patladım.. Helal size.. Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Amaç abi akşam akşam kopardın beni yaaa. Seviyorum bu forumdakileri. Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Amaç abi akşam akşam kopardın beni yaaa. Seviyorum bu forumdakileri. +1 Hepiniz alemsiniz yahu... En sondaki fotoğrafta komutana koptum yanlız.... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Taze mod Muhlis ve eşi İlknur'un kahvaltı davetine 15 şubat pazar sabahı teşrif ettik, ali&aslı, onur&ceyda, emre&selen ve amaç & tülin ?& cem teşekkürler Öztürk'ler... akşama kadar sohbet gırla, akşam 17 seansına ivedik 2 izlemece, filmden sonra urfa sofrasında vali kebapları muhlis, ali, onur, fotoları bekliyoruz, mart ayında genel toplantı şart oldu, bir sürprizim olacak Yorum bağlantısı
Ali Tütün 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 kedimiyiz biz mart ayında toplanalım yanlış anlaşılmasın sonra şimdi den yer zaman bence pınarbaşı pistte toplana biliriz orada 20 ila 30 kişiye kadar olan grup toplantılarına barbekü falan yapıyorlardı bildiğim kadarı ile ücretlerde uygundu diye hatırlıyorum bir görüşmek gerekli pistin boş ve bizim uygun olduğumuz zamanı tutturmamız gerekli muhlis sizde kedi var diyordun ama göremedik yoksa o sucuklar aman allahım? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 pist işi yaş, genel toplantı olacağı için hanımları da düşünmek lazım, sürpriz dedik yahu, bekle az Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Çiçekliköy Herhalde Hiç gitmedim ama çok duydum tariflerle anca bukadar tahmin yürütebiliyorum. Top oynar, limonata içer, Kanat yeriz İyi olur ... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 cık, değil, çok daha güzel bir yer, ayarlamadan bildirmeyeceğim rakım 700 civarı, bulutların üzerinde Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Dalamaspor kamp merkezi mi? Şaka bir yana Kozak mı yoksa? Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Amaç abi beni izmire transfer et. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 amaç abi bizi dağamı kaldırıyon yoksa bundan sonraki hayatımızı oradamı geçireceğiz Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 sinan, bir emir erinin yeri gomtanının yanıdır ali, benim lakaplarımdan birisi de dağların efendisi, cem'in dağlar kızı reyhan Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 sinan, bir emir erinin yeri gomtanının yanıdır ali, benim lakaplarımdan birisi de dağların efendisi, cem'in dağlar kızı reyhan İzmir değilde manisa olsaydı bu başlık güzel geyik çevirirdimde Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 sinaan, sen hatunun dizinin dibinden ayrılma, senin yerin orası ne varmış len manisada? Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Manisa tarzanı abi Hatunun dizinin dibinden ayrıldım bilem Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Ahmet Bedevi, nam-ı diğer Manisa Tarzanı der ki: “Yaşayışım gayet basittir. Yaz, kış , Topkale’ deki kulübemde ve mağaramda yaşarım. Evim meyve ağaçlarıyla , çiçeklerle çevrilmiş cennet gibidir. Yazın yaş, kışın kuru meyveler yerim. Günde üç kez , buz gibi suyla yıkanırım. Vücudumu korumak için, kendi yaptığım bitkisel yağı sürünürüm. Eski ve yeni yazıyı bilirim. Türk müziğine hayranım. Sinemanın tutkunuyum. Zaten dertle,gamı bunlarla unutuyorum. Gazete ve dergi elimden düşmez, hepsini alıp okurum”. “Üzüntü, dağın üzerine gelip duran buluta benzer. Çok durunca yağmur olur,kar olur,yerleşir kalır. Başında üzüntüyü çok durdurmaya gelmez. Bulutu daha bulut halindeyken kovmak lazım” ”Ahmet Bedevi bir çıplak, garip adamdır. Amma ölünce, ağaç sevgisi sembolü olacak, hangi idareci, ağaç kestirirse rüyasına girecek, boğazına sarılacağım. Bu memleketin yeşile, yeşilliğe, ağaca, çiçeğe ihtiyacı var. Bu sevgiyi yaşatın ne olur” Yorum bağlantısı
Recommended Posts