İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Amaç Keskin

cem varya işte, bkz: terlikler

hatunları araba muhabbeti sarmıyor, e bizde fondöten markasından anlamadığımız için... :D

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

sondan 2. foto süperr.. Kır abi kır :):):):)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

"Yer açın kafamın üzerinde döneceğim"

Ben burda patladım.. :)

Helal size..

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

Amaç abi akşam akşam kopardın beni yaaa. Seviyorum bu forumdakileri.

Yorum bağlantısı
Şafak Uçar
Amaç abi akşam akşam kopardın beni yaaa. Seviyorum bu forumdakileri.

+1 Hepiniz alemsiniz yahu... :kutlama: En sondaki fotoğrafta komutana koptum yanlız.... :clapping:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Amaç Keskin

Taze mod Muhlis ve eşi İlknur'un kahvaltı davetine 15 şubat pazar sabahı teşrif ettik, ali&aslı, onur&ceyda, emre&selen ve amaç & tülin ?& cem

teşekkürler Öztürk'ler...

akşama kadar sohbet gırla, akşam 17 seansına ivedik 2 izlemece, filmden sonra urfa sofrasında vali kebapları

muhlis, ali, onur, fotoları bekliyoruz,

mart ayında genel toplantı şart oldu, bir sürprizim olacak

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

kedimiyiz biz mart ayında toplanalım yanlış anlaşılmasın sonra

şimdi den yer zaman

bence pınarbaşı pistte toplana biliriz orada 20 ila 30 kişiye kadar olan grup toplantılarına

barbekü falan yapıyorlardı bildiğim kadarı ile ücretlerde uygundu diye hatırlıyorum bir görüşmek gerekli

pistin boş ve bizim uygun olduğumuz zamanı tutturmamız gerekli

muhlis sizde kedi var diyordun ama göremedik yoksa o sucuklar aman allahım?

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

pist işi yaş, genel toplantı olacağı için hanımları da düşünmek lazım, sürpriz dedik yahu, bekle az

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Çiçekliköy Herhalde :D Hiç gitmedim ama çok duydum tariflerle anca bukadar tahmin yürütebiliyorum.

Top oynar, limonata içer, Kanat yeriz :D İyi olur ...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

cık, değil, çok daha güzel bir yer, ayarlamadan bildirmeyeceğim

rakım 700 civarı, bulutların üzerinde

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

amaç abi bizi dağamı kaldırıyon yoksa bundan sonraki hayatımızı oradamı geçireceğiz

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

sinan, bir emir erinin yeri gomtanının yanıdır :)

ali, benim lakaplarımdan birisi de dağların efendisi, cem'in dağlar kızı reyhan :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
sinan, bir emir erinin yeri gomtanının yanıdır :)

ali, benim lakaplarımdan birisi de dağların efendisi, cem'in dağlar kızı reyhan :)

İzmir değilde manisa olsaydı bu başlık güzel geyik çevirirdimde :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

sinaan, sen hatunun dizinin dibinden ayrılma, senin yerin orası :)

ne varmış len manisada?

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

Ahmet Bedevi, nam-ı diğer Manisa Tarzanı der ki:

“Yaşayışım gayet basittir. Yaz, kış , Topkale’ deki kulübemde ve mağaramda yaşarım. Evim meyve ağaçlarıyla , çiçeklerle çevrilmiş cennet gibidir. Yazın yaş, kışın kuru meyveler yerim. Günde üç kez , buz gibi suyla yıkanırım. Vücudumu korumak için, kendi yaptığım bitkisel yağı sürünürüm. Eski ve yeni yazıyı bilirim. Türk müziğine hayranım. Sinemanın tutkunuyum. Zaten dertle,gamı bunlarla unutuyorum. Gazete ve dergi elimden düşmez, hepsini alıp okurum”.

“Üzüntü, dağın üzerine gelip duran buluta benzer. Çok durunca yağmur olur,kar olur,yerleşir kalır. Başında üzüntüyü çok durdurmaya gelmez. Bulutu daha bulut halindeyken kovmak lazım”

”Ahmet Bedevi bir çıplak, garip adamdır. Amma ölünce, ağaç sevgisi sembolü olacak, hangi idareci, ağaç kestirirse rüyasına girecek, boğazına sarılacağım. Bu memleketin yeşile, yeşilliğe, ağaca, çiçeğe ihtiyacı var. Bu sevgiyi yaşatın ne olur”

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...