Guest Sinan Akg 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Doğayı sevmesi güzel ama oda bahtsız bedevi soyadından belli zaten Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 dedem tanırmış tarzanı, bize anlatırdı tarzanı, karayollarında çalışırken tanışmış, dedem pek geziciymiş benim Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Recep ivediğin büyükanneside İlk Türk bayan pilotuyla yani Safiye soyman İle beraber uçmuş Manisa tarzanıda bişeymi :D Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Amaç abi arabaların altı zaten yere yakın off-road moduna nasıl geçiricez dağa çıkarken? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 ben vakti zamanında honda cıvık ile çok çıktım o köye arkadaşlar, köyün eski adı kavakalan, yeni adı çınardibi, bayındır ile kemalpaşa arasında, bozdağ sıradağları üzerinde, kemalpaşaya bağlı armutlu beldesinden 18 km yukarıda, izmirde ekolojik tarıma geçen ilk köy, köye ait piknik alanı var, köyün kasapları ve eti meşhur, bağları ve kirazı meşhur, köyün fahri muhtarıyım , gitmek şart ama martta çok soğuk olabilir, kapalı mekanlarımızda var gerçi, ama kalın giyinmek şartı ile süper olabilir Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ağustos 2009 Paylaş 4 Ağustos 2009 Hoş geldiniz... Bizde aktivite çok, Herzaman bekleriz... Forumda toplantılar ve etkinlikler bölümünü takip edebilirsiniz... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 bende izmirliyim fordn toplantılarına katılmak istiyorm.. tmm takip edicem sorun olmuodur inş yeni katılanlar gelebiliordur.. Bu şekilde yazmaya devam ederseniz toplantılarına katılacağınız bir forumunuz olmayacak... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ağustos 2009 Paylaş 6 Ağustos 2009 Mert Bey, "chat yapar ya da kısa mesaj çeker gibi yazmayın lütfen" demeye çalışıyoruz. Yoksa forum kurallarına istinaden gereği yapılır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2009 Paylaş 6 Ağustos 2009 Mert Bey, "chat yapar ya da kısa mesaj çeker gibi yazmayın lütfen" demeye çalışıyoruz. Yoksa forum kurallarına istinaden gereği yapılır. Parmakların dert görmesin Cenk... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Ağustos 2009 Paylaş 7 Ağustos 2009 pardon ya ben yanlış yere gelmişim kusura bakmayın siz gerekeni yapın...hoşcakalınonur kardeş sen üzerine alınma sen gerektii gibi davrandın Rica ederiz ne kusuru, asıl siz kusura bakmayın. İyi günler... Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Ağustos 2009 Paylaş 7 Ağustos 2009 Mert kardeşim, Yönetici arkadaşlar görevlerini yapıyorlar. Forum kuralları gereği imla kurallarına dikkat ediyoruz. Seni sadece uyardılar, Alıncak gücencek birşey yok... Yorum bağlantısı
Recommended Posts