İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Gökhan Bingöl
(düzenlendi)

O mesajımda sanırım "saat 11'de giderseniz yer bulamazsınız. O zaman ana baba günüdür" gibi birşey yazmış olmam lazım. Eh bu da sanırım geyik olmaz.

Yok günde iki kere de olsa doğruyu gösteririm. O yüzden bana dikkat etmek lazım :)

Bu arada CUB askere gitmiyor muydu? Yoksa o başka askerlik miydi?

Ben her hafta sonu ordayım.Milli Park'ta 4 tane koy var.Biz nereye çul atacağımızı biliyoruz üstadım sen telaşlanma.Sen sadece ayın 13.de fotoğraflara bak.Biraz güneş yanığı olabilir ama yüzümüzde http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İyi ben gelmiyorum..

Ben Nevşehir'in sıcağına dayanamıyorum.. İzmir'i hiç çekemem şimdi..

Mesajlarımı silebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Tamam Biz Uzlaşı İktidarıyız. Buyursun Gelsin.

Biz Diyoruzki Gel Ne Olursan Ol Yine Gel İster Tilki Katili; İster İskender Düşmanı, İstersen Bıyığın Olsun, İster Kaşın Ne Olursan Ol Yine Gel.

Diyoruz..Uzlaşı

(Kızma Mehmet Abi, Sanırım Biraz Gücendirdim Seni Mesaj Silme Konusunda)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yok yaa arkadaşlar niye güceneyim.. O bir espiriydi..

Silmen gerekiyorsa sileceksin tabiki..

Ayrıca; gelmek gibi bir niyetim olmadığını Gökhan taa başından biliyor.. Gelmem mümkün değil..

Cumartesi Ankara'da düğün var. Çocuklarda gidecek.. Onları orda bırakıp yalnız gelmem mümkün değil onlarla da o kadar yolu gelmem yine mümkün değil..

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Oktay ve Sarp'a da ulaşmak lazım.Haberleri yoktur olsa mutlaka yazarlar.

Mtk gelemiyor.Bir hafta sonra olabilir demişti ama toplantıyı erteleyemeyiz.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Sarp A Ulaştım Başka Bir Planı Olabilirmiş Olmazsa Gelirim dedi.

Okyay A ÖM attım.

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

gelebilmeyi çok isterdim ama aynı gün ve saatte 2 aydır tarihi belli olan başka bir iş toplantım var arkadaşlar üzgünüm :( bi dahakine inşallah.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Gökhan Abi AquaPark Nasıl Olur. Guruplara Felan İndirim Yapıyorlarmış.

Motornet e indirim felan yapmışlar

Aqu Center Fiyatları

Giriş : Kişi Başı 12 YTL

Giriş + Menü = 18 YTL (Menü = Hamburger ya da Cheeseburger + Patates Kızartması + Cola )

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Olabilir tabiki.Benim için farketmez isterseniz oraya da gidebiliriz.Işıl ve diğer arkadaşlar için uygunsa bana uyar.

Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı

Vay bizim buralara geliyorsunuz demek. Aranızda daha çok yeni olmasam bende geleyim derim ama hiç kimseyi tanımıyorum. o yüzden kısmet olursa bir dahaki toplantınızda bulunurum artık.

Bu arada bizim tesis'in önünden geçeceksiniz sanırım. Egenin bölgesinin en büyük oteli kuşadası yakınlarında. ismini zikretmeyin bakalım çıkarabilecekmisiniz?

bir ipucu daha vereyim aquaparkıyla ünlü. :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gel ki tanış işte.. Gelmezsen gelecek toplantıda da tanımıyor olacaksın..

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Gel ki tanış işte.. Gelmezsen gelecek toplantıda da tanımıyor olacaksın..

Gözlerimi yaşartıyorsun Mehmet abi. :( Gelemiyorsun ama yerine arkadaş da ayarlıyorsun.Taktir ettim. :(

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Fiyatının Uygun Olması Gerek Abi. Maaşı Yatırmayalım Oraya. Ayrıca Açlıktan Ölmek İstemiyorum. Bir Hamburuk la doymam ben.(hele birde küçük bişeymiş)

Vay bizim buralara geliyorsunuz demek. Aranızda daha çok yeni olmasam bende geleyim derim ama hiç kimseyi tanımıyorum. o yüzden kısmet olursa bir dahaki toplantınızda bulunurum artık.

Bu arada bizim tesis'in önünden geçeceksiniz sanırım. Egenin bölgesinin en büyük oteli kuşadası yakınlarında. ismini zikretmeyin bakalım çıkarabilecekmisiniz?

bir ipucu daha vereyim aquaparkıyla ünlü. :(

Abim Kardeşim Canım Ciğerim AquaPark mı Didin

Bende Yenibir Üyeyim Ve Kimseyi Bende Tanıyorum. Ama Bak 2 Aile Getiriyorum. Sizleride Bakleriz. Hatta Biz Senin Yanına Gelelim. :(

1- Işıl Tahan (2-belki 3 kişi)

2- Muhittin Kaplan (6 kişi)

3- Mustafa Eski (2 kişi)

4- Gökhan Bingöl (3 kişi)

5- CUB (1 ya da 2-3 kişi )

6- Onur Yapıcı ?

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Su parkı pahalı olur derim ben.o söylediğin fiyatlar sadece giriş için geçerli.dışardan su dahi almıyorlar.Yediğin ve içtiğini kişi sayısına çarparsan servet öder çıkarız ordan.Ama gene de karar sizin.Bence milli park en iyisi.

Çok güzel bir yer biliyorum Milli park 2.koyda.Can sabah erkenden gidip orasını kapacak bizim için.Herşey var.Şemsiye,masa,duş vs vs.Hem biraz ilersinde de çok güzel bir restorant mevcut.Deniz pırıl pırıl.Kalabalık değil.Minibüs gelmediği için sadece aracı olanlar gelebiliyor ve o yüzden diğer koylara göre çok daha sakin.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Uygun. Tamam Benimki Sadece Fikirdi.

O Zaman Gündüz "Tumarız, Çimeriz" Akşam Yemeği Örtmen Evindeydi Değil mi ? :(

Onur bey Geliyormusunuz ?

Hatta Piknik Yapabilirmiyiz Abi. (Doymam Diye Korkuyorum)

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Hatta Piknik Yapabilirmiyiz Abi. (Doymam Diye Korkuyorum)

Mangal ve tüp götürmek yasak.Ama akşamdan börek ya da kuru köfte tarzı bişeyler yapılabilir.İstersen karpuz falan da götürürüz. :(

İncir olsa teleme de yapardım sana ama :(

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Olmadıki, Şimdi Ne Yiyecem Ben.

Tirşik yaptır yengeye ne zamandır yemiyorum.Bir sevaba girersin. :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Eski

illa mangal yapacaz diye birşey yok.karın doyurmak değilmi.karpuz peynir ekmek mmmm süppeer.

Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı

Fiyatının Uygun Olması Gerek Abi. Maaşı Yatırmayalım Oraya. Ayrıca Açlıktan Ölmek İstemiyorum. Bir Hamburuk la doymam ben.(hele birde küçük bişeymiş)

Abim Kardeşim Canım Ciğerim AquaPark mı Didin

Bende Yenibir Üyeyim Ve Kimseyi Bende Tanıyorum. Ama Bak 2 Aile Getiriyorum. Sizleride Bakleriz. Hatta Biz Senin Yanına Gelelim. :(

1- Işıl Tahan (2-belki 3 kişi)

2- Muhittin Kaplan (6 kişi)

3- Mustafa Eski (2 kişi)

4- Gökhan Bingöl (3 kişi)

5- CUB (1 ya da 2-3 kişi )

6- Onur Yapıcı ?

:( Neden olmasin buyrun buraya gelin. Fakat malesef ki burda bensize eşlik edemem.

Millipark olayında ise zaten gitmeyi planlıyordum bu hafta sonu. Çünkü deniz dibimde olmasına rağmen 2-3 kez girmişliğim var bu sene. Oda ya akşam üstü yada sabah erken yani tenim halen beyaz. :p

Siz yeri kesinleştirin ben bir şekilde size katılmaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...