Cihan Tiftik 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 Maalesef,çok istesemde ı-ıh.. Kuzenle beraber İzmir'e gidecektim ama onun araç orda motoru indirince buraya otobüsle gelip geri döndü.. Öyle olunca arabadaki boş yer kavramı bitti.. Eğer onla gelseydim %105 ihtimalle ben de katılırdım.. Cihan, sana "gel, arabada yer var" dedik; ortalığı karıştırma, külahları değişmeyelim...Abla sırf bunun için bile gelirdim ama ortalık toz duman şu anda.. Bizimkilere en ufak kapıdan burun uzatma girişimimde bile hesap vermek zorunda kaldığımdan açıkcası büyük bi hata olur şuan Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 Burhaniye deyim.Ben demi gelsem acep... Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 Burhaniye deyim.Ben demi gelsem acep... Gelmek istersen ben sana öğretmenevinden yer ayarlarım üstad.Sen kararını ver ve kaçırma bu seferki toplantı çok güzel olacak Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 Arkadaşlar. biraz erken gelebilme şansınız varsa güzelçamlı yani millipark girişinden tekne turu var milli park'ın arka kısmına bir yere gidiyor çok bakir ve çok güzel bir yer. ama saat 10 gibi kalkıyor tekne hem yemek sorunu yok açık büfe veriyorlar ama kişi başı 20 ytl filandı herhalde şayet uyarsa sizlere adamın telefonunu bulmaya çalışacağım ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 Arkadaşlar öğretmenevi hakkında biraz bilgi verir misiniz?Daha önce gitmedim oraya... Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 7 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2007 tamam ilk planı uyguluyoruz Tirşik yaptır yengeye ne zamandır yemiyorum.Bir sevaba girersin. Abi Bu Zamanda Tırşik Olmazki ya. Ama Yanzımızda Bişeyler Getirelim mi ciddi ciddi. Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 (düzenlendi) Valla fena olmaz getirseniz.Çünkü sabah kahvaltı yapıp çıkarsınız İzmir'den.Öğlene doğru acıkırsınız.Gerçi restorant var ama genede orda piknik tarzı yemek yemenin tadı da başka oluyor 7 Ağustos 2007 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 7 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2007 Poğaça Felan Alırız Ya Börekler mi Açacaz Bide Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ağustos 2007 Paylaş 7 Ağustos 2007 Taaa Ankaralardan Işıl geliyor.. Açıverin bi börek.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 7 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2007 Hazır Açılmışı Var. Aha Burda.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 İzmir organizasyona çok katılmak isteriz ancak maalesef bu haftasonu bir eğitim sözkonusu bu sebeble inşallah bir dahaki sefere.Herkese iyi eğlenceler. Sevgiler. Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 (düzenlendi) Evet arkadaşlar şimdi son durum nedir.? Allah kaza bela vermez ise ordayım ben. Kişi olarak 2 kişi veya üstü olacağız. 5 olabilir 8 olabilir Bu arada konaklamak için yer arıyorsanız uygulama oteli var ordada fiyatlar çok uygun. Turizm sektöründe birisi olarak 3-4-5 yıldızlı otellerde ayarlayabilirim uygun fiyata ama öğretmen evi ve uygulama oteli kadar ucuz olmayabilir. 8 Ağustos 2007 tarihinde Onur Yap?c? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2007 (düzenlendi) 12 Ağustos 2007 Pazar günü saat 11.00'de Kuşadası Milli Park girişinde buluşuyoruz... Deniz, güneş, doğa; ne varsa yararlanıyoruz... Sonra da kalkıp akşam Öğretmenevi'ne gidiyoruz... Gökhan, bize evsahipliği yapıyor... Yiyoruz, içiyoruz, sohbet ediyoruz, eğleniyoruz... Kimler gelebiliyor, bakalım şimdi? 1- Işıl Tahan (2 kişi) 2- Muhittin Kaplan (6 kişi)(Benim Sayı Değişebilir) 3- Mustafa Eski (2 kişi) 4- Gökhan Bingöl (3 kişi) 5- CUB (1 ya da 2-3 kişi ) 6- Onur Yapıcı (2 kişi) Edit: Benim sayım kesinleşti de; her zamanki gibi sadece kızım ve ben... 8 Ağustos 2007 tarihinde I??l Tahan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 2- Muhittin Kaplan (6 kişi)(Benim Sayı Değişebilir) taburrrrr. dikkaaaat Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 Muhittin bey peki plan program konusundaki son durum nedir? Bu arada gerçekten börek seviyorsanız bizim karşıda bir fırın var sabah sıcak sıcak alayım ordan. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2007 taburrrrr. dikkaaaat Ne Oluya Ya İctima Mı Var Haberim Yok. Yoksa Feyk Atacam Diyemi Böyle Yapıyorsunuz. Ayrıca En Az 3 Kişi Geliriz Hanımlar Gelmezse(Ben+Benim SPA+Aco) Yok Plan İçin Sorular Soruyordum. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2007 Hangi Ağadan Bahsediyorsunuz Bu Arada. Yorum bağlantısı
Cansel Kansu 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 belki ben geç saatlerde katılabilirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Eski 8 Ağustos 2007 Paylaş 8 Ağustos 2007 Benim SPAbundan bendede var.bu da sayıya dahilmi muhittin abi? o zaman bende 3 kişiyim. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Ağustos 2007 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2007 Ben Gelemem Bu Bar İşine Sabaha Mesai var Kardeşim. Hepimizin İşi Dım Tıs Değilki.. (şiiist kimse duymasın benim ve arkadaşın eşleri gelmezse bar işi olabilir.) Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 9 Ağustos 2007 Paylaş 9 Ağustos 2007 Bir ihtimal ben de haftasonu oralarda olacağım. Gelecek olursak bağlantı kurmak için bir telefon numarası alsak? Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl 9 Ağustos 2007 Paylaş 9 Ağustos 2007 Bir ihtimal ben de haftasonu oralarda olacağım. Gelecek olursak bağlantı kurmak için bir telefon numarası alsak? Benimle irtibata geçebilirsiniz. 0 505 2103295. Yorum bağlantısı
Recommended Posts