İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Onur Yapıcı

Ya arkadaslar 2 nci koyda olmıyacakmıydınız Aydınlık koyunda hatta yazmıştı bir arkadaş sonlara ağaçların oraya gidip yer ayırın diye. 11.15'ten Akşam üstü 4'e kadar ordaydım. ve her saat başı dolaştım. 3 tane ford vardı koyda. 1 beyaz fiesta bir mavi fiesta(benimki) bir fiesta daha ama hepsi dağınık yerdeydi. 2 Tanede Transit Connect vardı sanırım onlarda alakasız bir yerde.

Bizde arkadaşımla takıldık geldik sizleri ararken güneşte fazla kaldığım içinde kıp kırmızı bir haldeyim. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mustafa Eski

abi telefon açsaydın keşke.olmadı şimdi.zaten mevcut azlığından masamızı vermek zorunda kaldık.

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl
(düzenlendi)

Ben de herkese çok teşekkür ederim.Çok güzel bir gün geçirdik.Artık resimleri ilgili arkadaşlarım koyarlar siteye.Onur bey keşke telefonlarımızı alsaydınız.Ben o yüzden gelenler benimle ya da CUB la telefonla irtitabata geçsinler demiştim.Neyse bir başka sefere artık.

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Yapıcı
(düzenlendi)

telefon verdiğinizi şimdi siz yazdıktan sonra eski mesajlara bakıp gördüm ya ne bileyim forum diye kimse nosunu vermez diye tahmin ettim. :fiuw:

ahan misal bu resim karasu koyu son koyda sizlere bakınırken sanki görsem tanıyacam :fiuw:

Gönderilen Resim

bu resimde kanyon'un önünden su doldururken.

Gönderilen Resim

tarihinde Onur Yap?c? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

(Evet Mehmet, börek vardı... :fiuw:)

Afiyet olsun..

Ve... Kusura bakmayın, bendeki fotoğraflar biraz gecikecek; çünkü data aktarım kablosu yerine yanlış kablo getirmişim... :fiuw:

Hiç şaşırmadım. Niyeyse.. ! :fiuw:
Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Tabi bu sende olanlar.Bir de diğer arkadaşlarda olan resimleri görelim.Bu arada Işıl pek çıkmamış valla gözünü oyar :fiuw:

Muhittin siz Mustafayla ne zaman indiniz sahile?

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Abi Valla Benimde Dikkatimi Çekti. Ama Diğer Makinalarda Vardır ACO dan Alayım Fotoları Onlarıda Ekleyeceğim.

ACO Ben Mustafa İnmiştik Bir Ara :fiuw:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

hocam rica etsem mesajlarımı silebilirmisiniz.site hata veriyor.az sonra tekrar deneyeceğim.

Tamamdır...
Yorum bağlantısı
Mustafa Eski
(düzenlendi)

abi sen gitmemişmiydin? :)

arada bizden olmayan bir fotoğraf karışmış :o

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

tarihinde Mustafa Eski tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl
(düzenlendi)

Orda o kadar güzel varken çektiğiniz fotoya bakın.Utanın kendinizden çok büyük zevksizlik :)

Allahtan yüzleri görünmüyor.Yoksa mahkemelerde sürünürdün valla Muhittin.Bilişim suçlarının artık çok ağır cezaları var biliyorsun. :)

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Orda o kadar güzel varken çektiğiniz fotoya bakın.Utanın kendinizden çok büyük zevksizlik ;)

Allahtan yüzleri görünmüyor.Yoksa mahkemelerde sürünürdün valla Muhittin.Bilişim suçlarının artık çok ağır cezaları var biliyorsun. :)

Sildim Gitti...

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Güzel toplantı olmuş. Malesef ben katılamadım. Milli Park'ı fotoğraflardan yaşamak bile güzel...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Cihan Yenice

merhabalar

ya forum da herkes bi yerlerde bişiyler yapıyo ama biz izmir de hiçbişey yapmıyorus gerçi bilmiyorum belki geçmiş de yapılmıştır ama

şöyle bi toplansak fena mı olur ?

Yorum bağlantısı
Cansel Kansu

şu an izmirdeyim ama haziran olsun, ben o zaman aliağaya ilave makinaları kurmaya tekrar gelmiş olurum. :kutlama:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...