Serkan Öz 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Merhaba, Ev için alarm sistemi düşünüyorum, basit birşeyde olsa olur, zira amaç caydırıcılık.. İnternette bunun buldum sizce nasıldır, kullanan var mı? http://www.desialarm.com.tr/urunalts.asp?i...7&seri_id=7 Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Amaç caydırmaksa,benim ev giriş katı ve ön camlarda demir yok,sevmiyorum..Elektrikçiden bir lamba sensörü aldım 10 ytl, mutfak girişine birde lamba bağladım, biri cama veya balkona çıkıcak olursa sensör lambayı yakıyor,zamanını sen ayarla,hırsızda evde biri var mutfağa geldi sanıp gidiyor.. basit... Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 benim evim mayıs ayında soyuldu.binada altıncı kat ve çelik kapı olmasına rağmen.30 yıldır binada ilk soyulan ev. alarm bir derece önlem ama şunu söylim evinizi kesinlikle sigortalatın.7 yıldır evim sigortalı bir çok avantajından yararlandim.bu soyulmada 15 gün önce yenilemesi gelmişti, siğortacima ben seni arim demişim arabadayken oda yenilememiş.evde yenilemenin 15 gün geçmesiyle soyuldu.bişi alamadim üstüne bide kendi evime girmek için çilingir parası ödedim alarmda çok daha ucuz modeller var tahtakale yada alışveriş sitelerinden edinebilirsiniz.bence bu pahali... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Bu alarmada en ufak bir arıza olursa çöpe atarsın yazık olur... Ciddi bir alarm istiyorsan 3 marka var; General elctric, DSC ve Paradox... Onlarda 300-400$ arası birşey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 şunu söylim evinizi kesinlikle sigortalatın.7 yıldır evim sigortalı bir çok avantajından yararlandim.bu soyulmada 15 gün önce yenilemesi gelmişti, +1 Bu alarmada en ufak bir arıza olursa çöpe atarsın yazık olur...Ciddi bir alarm istiyorsan 3 marka var; General elctric, DSC ve Paradox... Onlarda 300-400$ arası birşey 300 lira gibi paralara güvenlik şirketleri yapıyor bizim buralarda... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 4 Eylül 2008 Paylaş 4 Eylül 2008 Normal abi, şehir farkeder... Bu saydığım markalarda ekipman maliyeti $100. Montaj maliyeti de var desek, garanti için faln da gelecek gidecek $200 verilir. Pazarlıkta diretilince de o paraya veririler. Bende size gizli bir bilgi Ama bu saydığım markaların dışında birşeye 20 liradan fazla vermeyin Yorum bağlantısı
Serkan Öz 5 Eylül 2008 Yazar Paylaş 5 Eylül 2008 Bu desi alarmın bayinin elinde eski modeli varmış kablolu ve kablosuz sensörler takılabiliyor, harici alarm da bağlanabiliyor.. Fiyat 2 kumanda ve kablosuz kapı sensörüyle birlikte 99-USD, ilave hareket sensörü 42-USD, ilave her kumanda için de 18-USD.. Yorum bağlantısı
Gürkan Orta 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 (düzenlendi) Eviniz apartman dairesi ve 2.3. gibi yüksek katlardaysa tek sensör yeterli (hırsızın gireceği tek yer giriş kapısıysa) diğerleri fazla. Apartman dairesi için çok kaliteli bişeye gerek yok derim. Basit bişey yeterli çalınca tüm apartman ayağa kalkacak çünkü. Ben şu ürünü aldım kullanıyorum, çalınca caydırıcı bi ses veriyor özelliklede içerden kapının üst kısmına koyarsanız kapı açıldığı anda horsız tabanları yağlayacaktır. http://urun.gittigidiyor.com/HOMART-ALARM-...872204#aciklama ( Alarm devreye girdiğinde kodlayacağınız 6 ayrı telefon numarasını arayarak bıraktığınız mesajı dinletiyor ) Son olarakta basit bir ev sigortası yapmanız da içinizi rahat tutacaktır. Yaklaşık 25.000 YTL teminatlı bir sigortayı yıllık 200 YTL ye yapıyorlar sanırım. Birde kapıya ALARM yazılı bir sticker yapıştırın, bunu gören hırsız düşünecektir. 5 Eylül 2008 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 Mümkünse kumandali değil de şifreli bir sistem kullan, ve ev üst katsa Yani sadece daire kapısını koruyacaksan kablolu sistem kullan. zaten bütün kablolar kapı pervazının altında kalır... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 Hizmette sınır yok, gittim evdeki sistemin resmini çektim ev 9. kat... (Resmi bilerek büyük ekledim) Kırmızı okların ucundakiler kapı manyetik kontakt ve hareket sensörü.. Hareket sensörü sadece evde kimse yokken çalışıyor. ev içi krulumda sadece manyetik kontakt çalışıyor, hareket sensörü by-pass'lanıyor... Şifre paneli bu. kurmak için Eviçi ya da dışı durumuna göre away ya da stay'e basılıyor. kapatmak için şifre şart... Bu da gömme dolabın içindeki ana santral Ve evin dışardan görünüşü. Dışardaki siren caydırıcılık için çok önemli... Yorum bağlantısı
Serkan Öz 5 Eylül 2008 Yazar Paylaş 5 Eylül 2008 Reimleri göremiyorum, eve gidince bi bakayım.. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 5 Eylül 2008 Paylaş 5 Eylül 2008 bende vestel'in angel'i var, uc tane hareket sensoru ve iki tane manyetik kontak. sistemi kurduktan sonra odalardaki hareket sensorleri bir sey algilarsa, alarmi calistirip, telefon hatti uzerinden hemen merkeze sinyal yolluyor. eger sensorler sabote olursa, o durumda da sinyal yolluyor, icinde kendi pili var, elektrik kesilirse, ve pil azalirsa yine merkeze sinyal yolluyor. sonra o merkez sizi telefondan arayip bilgilendiriyor ve talimatiniz olursa polisi ariyor hemen.alacaksaniz boyle bir sey oneririm, ayni zamanda bu tur bir sisteminiz olursa, sigortadan indirim alabiliyorsunuz. Merkez takibi de önemli tabii, benim evimde var. Pronette merkez takibi aylık $15... Olmazsa olmaz değil ama Desi'yi inceledim de o sistemde siren bile dahil değil, bu durumda fiyat ciddi yüksek. Sirensiz olduktan sonra aynı paraya o sistemi Pronetten de yaptırabilirsin. Hiç değilse ürün General Electric... Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 10 Mayıs 2010 Paylaş 10 Mayıs 2010 Malesef bugün ablamların evine hırsız girdi. Ev 3. katta, çelik kapı kilitleri kırılmış. Üstelik gündüz vakti sadece yarım saatliğine evden çıktığında girilmiş. Şimdi benim de iyice gözüm koktu. evim 4 katlı apt. 3. katı, katta tek daire var. 3 tarafımız balkon. Ne tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Can Karacaer 11 Mayıs 2010 Paylaş 11 Mayıs 2010 05333792311 Pronet'ten Ümit. Çok yakın arkadaşım... Adımı verin, fiyatta yardımcı olur. Her tür bilgiyi verir. Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Mayıs 2010 Paylaş 11 Mayıs 2010 Ev kaskolu ama son zamanlarda artan hırsızlıklardan sonra bir de şu alarmları incelemekte fayda görüyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs 2010 Paylaş 11 Mayıs 2010 Alarm caydırıcıdır... İyi bir montajla, kolay kolay devre dışı bırakılamaz... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2010 Paylaş 11 Mayıs 2010 can ceap vermispronet bu iste bayagı basarılı ben askerdeyken bıle sısteme devam ettırdım evdekiler bayagı memnun Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 11 Mayıs 2010 Paylaş 11 Mayıs 2010 05333792311 Pronet'ten Ümit. Çok yakın arkadaşım...Adımı verin, fiyatta yardımcı olur. Her tür bilgiyi verir. Şimdi arıyorum... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Telekom'um bir alarm sistemi var ne dersiniz? Hani şu ayda 10 TL civarı olan... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 O alarm sistemi değil, sadece var olan alarmınız için (uyumluysa) size Alarm Haberalma Merkezi desteği sunuyor. Alarmınız yoksa ayda 30 liraya hepsini veriyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Evde paradox kullanıyoruz; türkçe konuşuyor ( gereksiz, olsada olur olmasada) Pencerelerde görünmez bariyer var (camları bile açıp evden çıksanız sorun yok) Muhtelif kapılarda manyetik anahtar Ayrıca içeride hareket sensörleri var ( Belli bir kütleden büyük olanları ve ısı yayan nesneleri algılıyormuşşş) Elektrik kesintilerini; sabotajı vs sürekli merkeze bildiriyor.. Kendi aküsü var 2-3 gün gidiyormuş..( iç ve dış ünite ayrı) İlave sirenlerde takılabiliyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts