Selçuk Keleş 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Anadolu yakasında satış/montaj yapan önerebileceğiniz firma var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Anadolu yakasını bilemiyorum ancak geçen sene evime taktırdığım bir sistem var.Diğer evimde olan Pronet'ten daha sağlıklı çalışıyor diyebilirim.Malum sitelerde fiyatı 400 tl ye kadar bulmak mümkün.Markası Lifesos.Araştırıp,incelemenizi öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Anadolu yakasında satış/montaj yapan önerebileceğiniz firma var mı ? Alarm müşterilerinin geneli maalesef başına bir şeyler geldikten alan kişilerden oluşuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Sani'nin kolu oraya uzanır belki.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Alarm müşterilerinin geneli maalesef başına bir şeyler geldikten alan kişilerden oluşuyor Benim de öyle oldu ancak,şu an çok memnunum.Bu aradaki süreçte bir kaç kez hırsızlık girişimi oldu.Olacakları da düşündüğümde, iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Sani'nin kolu oraya uzanır belki.. Selçuk'la irtibat halindeyim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Paradox SP4000 (Kanada) 1 manyetik kapı kontağı 1 hareket dedektörü Akü korumalı Alarm durumunda ev hattından arama Bu standart paket 270 USD civarında. Üzerine eklettiğim : 2 yangın dedektörü 2 gaz dedektörü ile toplam 950 TL'ye taktırdım. (abonelik sistemi yok) Özelliklerini kurcalayıp,izlenimlerimi yazacağım. Gaz dedektörünü yanlış tipte takmışlar sanıyorum değiştirecekler. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Bende 4 senedir Crow var. Bankalar vs bu markayi cok kullaniyor. Cok memnunum. Alarm isinin piri Kanada ve İsrail firmalariymis. Ben alirken oyle demislerdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 bana da lazım. gsm li ve sirenli olacak. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 bana da lazım. gsm li ve sirenli olacak. Benimki dis siren ve aramali. Gsm Ariyor 5 ayri numarayi sirayla ama ev hattini kullaniyor. Apartman yikiliyor caldiginda. Cift bataryali ic ve dis unite ayri. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 1,5 senedir kullanıyorum.Çok memnunum.Diğer evimdeki Pronet'ten daha güzel açıkçası. F/P için ideal. http://www.lifesosalarm.com/ Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Hocam crow marka,protec takmisti zamaninda. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Benimki dis siren ve aramali. Gsm Ariyor 5 ayri numarayi sirayla ama ev hattini kullaniyor. Apartman yikiliyor caldiginda. Cift bataryali ic ve dis unite ayri. kaç para abi bu? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 kaç para abi bu? Unuttum, 300 usd civari olabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Alarm sisteminde gaz dedektörü olup da test eden var mı ? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Benimki dis siren ve aramali. Gsm Ariyor 5 ayri numarayi sirayla ama ev hattini kullaniyor. Apartman yikiliyor caldiginda. Cift bataryali ic ve dis unite ayri. Ali abi memnun musun hala? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Ali abi memnun musun hala?Evet Fatih, cok memnunum. 1 ay tatile gittim gozum arkada kalmadi. Ne yanlis alarm ne baska bir sey. Alarm aliyorsan ya Kanada ya da Israil uretimi alacaksin, bu iki ulke lider bu iste. Bankalar buyuk kurumlar da Crow un profesyonel urunlerini kullaniyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Alarm sistemi yapan bir firmanın takip merkezinde çalışıyorum. Crow devri de kapandı artık caddx kullanılıyor. Ev telefon hattına güvenmek sakat iş biraz maalesef. Alarm sistemi olan yerlerin telefon hattını kesiyor zaten hırsızlar. Gprs li sistemler çok sağlıklı. Tabi duyarlı komşular varsa siren sesi dahi yeterli olur Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Bildiğim en iyi marka Pronet.. Alt yapısı ve geri bildirimi en gelişmiş firma neredeyse.. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 pronet bu işte gerçekten çok başarılı... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 pronet bu işte gerçekten çok başarılı... Gerçekten öyle.. Çok yakın arkadaşım bölge müdürü. Adana ve Trakya dan sorumlu. Bu sistemlerin görüntüsü, yaptığı iş, işlevi vb den ziyade, çağrı merkezindeki çalışan sayısı, aradığınızda size dönüş zamanı, ihtiyaç anında polis/ ambulans/ itfaiye vb size geliş hızı vb gibi etmenler göz önünde bulundurulmalı.. Bu kapsamda Pronet en gelişmiş alt yapıya sahip.. Basit bir örnek, acil durum çağrısında ilk aramada cevap verememe oranı neredeyse sıfır gibi. Polis/ ambulans vb acil müdahalede ilk sıradalar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 pronet bu işte gerçekten çok başarılı... +1 Stüdyomuzda bu sistemi kullanıyoruz,takip sistemleri cidden çok iyi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Alarm sistemi yapan bir firmanın takip merkezinde çalışıyorum. Crow devri de kapandı artık caddx kullanılıyor. Ev telefon hattına güvenmek sakat iş biraz maalesef. Alarm sistemi olan yerlerin telefon hattını kesiyor zaten hırsızlar. Gprs li sistemler çok sağlıklı. Tabi duyarlı komşular varsa siren sesi dahi yeterli olur Caddx'ler hep vardı. Ancak pahalı sistemler. Herkes tercih etmiyor maalesef. Nerede çalışıyorsun özel olmayacaksa? Gerçekten öyle.. Çok yakın arkadaşım bölge müdürü. Adana ve Trakya dan sorumlu. Bu sistemlerin görüntüsü, yaptığı iş, işlevi vb den ziyade, çağrı merkezindeki çalışan sayısı, aradığınızda size dönüş zamanı, ihtiyaç anında polis/ ambulans/ itfaiye vb size geliş hızı vb gibi etmenler göz önünde bulundurulmalı.. Bu kapsamda Pronet en gelişmiş alt yapıya sahip.. Basit bir örnek, acil durum çağrısında ilk aramada cevap verememe oranı neredeyse sıfır gibi. Polis/ ambulans vb acil müdahalede ilk sıradalar. Arkadaşın kimmiş? Tanırım belki. Ya da şöyle sorayım, o beni tanır mı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Caddx'ler hep vardı. Ancak pahalı sistemler. Herkes tercih etmiyor maalesef. Nerede çalışıyorsun özel olmayacaksa? Arkadaşın kimmiş? Tanırım belki. Ya da şöyle sorayım, o beni tanır mı Sa fe po int de çalışıyorum reklam olmasın diye yazmamıştım keyword den yakalanmayalım [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Caddx'ler hep vardı. Ancak pahalı sistemler. Herkes tercih etmiyor maalesef. Nerede çalışıyorsun özel olmayacaksa? Arkadaşın kimmiş? Tanırım belki. Ya da şöyle sorayım, o beni tanır mı Cenk Basel.. Seni de sorarım bi ara.. 10 adet kurban bulabilseydim ömür boyu ücretsiz kullanacaktım bende ama olmadı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts