İçeriğe Yönlendir

Hangi ev alarm sistemi?

Serkan Öz

Recommended Posts

Selçuk Keleş

Anadolu yakasında satış/montaj yapan önerebileceğiniz firma var mı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Anadolu yakasını bilemiyorum ancak geçen sene evime taktırdığım bir sistem var.Diğer evimde olan Pronet'ten daha sağlıklı çalışıyor diyebilirim.Malum sitelerde fiyatı 400 tl ye kadar bulmak mümkün.Markası Lifesos.Araştırıp,incelemenizi öneririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Anadolu yakasında satış/montaj yapan önerebileceğiniz firma var mı ?

Alarm müşterilerinin geneli maalesef başına bir şeyler geldikten alan kişilerden oluşuyor :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Alarm müşterilerinin geneli maalesef başına bir şeyler geldikten alan kişilerden oluşuyor :(

Benim de öyle oldu ancak,şu an çok memnunum.Bu aradaki süreçte bir kaç kez hırsızlık girişimi oldu.Olacakları da düşündüğümde, iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selçuk Keleş

Paradox SP4000 (Kanada)

1 manyetik kapı kontağı

1 hareket dedektörü

Akü korumalı

Alarm durumunda ev hattından arama

Bu standart paket 270 USD civarında.

Üzerine eklettiğim :

2 yangın dedektörü

2 gaz dedektörü

ile toplam 950 TL'ye taktırdım. (abonelik sistemi yok)

Özelliklerini kurcalayıp,izlenimlerimi yazacağım. Gaz dedektörünü yanlış tipte takmışlar sanıyorum değiştirecekler.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Elöver

Bende 4 senedir Crow var. Bankalar vs bu markayi cok kullaniyor. Cok memnunum. Alarm isinin piri Kanada ve İsrail firmalariymis. Ben alirken oyle demislerdi.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

bana da lazım. gsm li ve sirenli olacak.

Benimki dis siren ve aramali. Gsm

Ariyor 5 ayri numarayi sirayla ama ev hattini kullaniyor. Apartman yikiliyor caldiginda. Cift bataryali ic ve dis unite ayri.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ariyor 5 ayri numarayi sirayla ama ev hattini kullaniyor. Apartman yikiliyor caldiginda. Cift bataryali ic ve dis unite ayri.

kaç para abi bu?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Alarm sisteminde gaz dedektörü olup da test eden var mı ?

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Fatih Ada

Ariyor 5 ayri numarayi sirayla ama ev hattini kullaniyor. Apartman yikiliyor caldiginda. Cift bataryali ic ve dis unite ayri. e7a5yje9.jpg

4ezema8u.jpg

ysa4aryq.jpg

Ali abi memnun musun hala?

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abi memnun musun hala?

Evet Fatih, cok memnunum. 1 ay tatile gittim gozum arkada kalmadi. Ne yanlis alarm ne baska bir sey. Alarm aliyorsan ya Kanada ya da Israil uretimi alacaksin, bu iki ulke lider bu iste. Bankalar buyuk kurumlar da Crow un profesyonel urunlerini kullaniyor
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Alarm sistemi yapan bir firmanın takip merkezinde çalışıyorum. Crow devri de kapandı artık caddx kullanılıyor. Ev telefon hattına güvenmek sakat iş biraz maalesef. Alarm sistemi olan yerlerin telefon hattını kesiyor zaten hırsızlar. Gprs li sistemler çok sağlıklı. Tabi duyarlı komşular varsa siren sesi dahi yeterli olur

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

pronet bu işte gerçekten çok başarılı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gerçekten öyle.. Çok yakın arkadaşım bölge müdürü. Adana ve Trakya dan sorumlu. Bu sistemlerin görüntüsü, yaptığı iş, işlevi vb den ziyade, çağrı merkezindeki çalışan sayısı, aradığınızda size dönüş zamanı, ihtiyaç anında polis/ ambulans/ itfaiye vb size geliş hızı vb gibi etmenler göz önünde bulundurulmalı.. Bu kapsamda Pronet en gelişmiş alt yapıya sahip..

Basit bir örnek, acil durum çağrısında ilk aramada cevap verememe oranı neredeyse sıfır gibi.

Polis/ ambulans vb acil müdahalede ilk sıradalar.

Yorum bağlantısı

+1 Stüdyomuzda bu sistemi kullanıyoruz,takip sistemleri cidden çok iyi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Alarm sistemi yapan bir firmanın takip merkezinde çalışıyorum. Crow devri de kapandı artık caddx kullanılıyor. Ev telefon hattına güvenmek sakat iş biraz maalesef. Alarm sistemi olan yerlerin telefon hattını kesiyor zaten hırsızlar. Gprs li sistemler çok sağlıklı. Tabi duyarlı komşular varsa siren sesi dahi yeterli olur

Caddx'ler hep vardı. Ancak pahalı sistemler. Herkes tercih etmiyor maalesef.

Nerede çalışıyorsun özel olmayacaksa?

Gerçekten öyle.. Çok yakın arkadaşım bölge müdürü. Adana ve Trakya dan sorumlu. Bu sistemlerin görüntüsü, yaptığı iş, işlevi vb den ziyade, çağrı merkezindeki çalışan sayısı, aradığınızda size dönüş zamanı, ihtiyaç anında polis/ ambulans/ itfaiye vb size geliş hızı vb gibi etmenler göz önünde bulundurulmalı.. Bu kapsamda Pronet en gelişmiş alt yapıya sahip..

Basit bir örnek, acil durum çağrısında ilk aramada cevap verememe oranı neredeyse sıfır gibi.

Polis/ ambulans vb acil müdahalede ilk sıradalar.

Arkadaşın kimmiş? Tanırım belki. Ya da şöyle sorayım, o beni tanır mı :)

Yorum bağlantısı

Sa fe po int de çalışıyorum reklam olmasın diye yazmamıştım :D keyword den yakalanmayalım [emoji14]
Yorum bağlantısı

Cenk Basel..

Seni de sorarım bi ara..  ;)

10 adet kurban bulabilseydim ömür boyu ücretsiz kullanacaktım bende ama olmadı..  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...