Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Yazar Paylaş 14 Eylül 2008 abi hayırlı olsun çok güzel olmuş eline emeğine sağlık içerden bagaj açmayı ne zaman yapacaksın Park sensörü takarken sistemi inceledim.. Yapılabilir.. Ancak düğme işini halledemedim... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Bagaj kilidinde motor var değilmi Mehmet abi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Mehmet yapacağı mod ları merakla bekliyorum, örnek alarak kendi arabama da uygulamayı düşünerek... Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Mehmet yapacağı mod ları merakla bekliyorum, örnek alarak kendi arabama da uygulamayı düşünerek... +1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Yazar Paylaş 14 Eylül 2008 Bagaj kilidinde motor var değilmi Mehmet abi? Evet motor var.. düğmeyi bastırırsan motoru tetikliyor.. motor açıyor kilidi... Düğmeyi çevirirsen bu sefer de manuel bağlı olan halat açıyor kilidi... Mehmet yapacağı mod ları merakla bekliyorum, örnek alarak kendi arabama da uygulamayı düşünerek... Sen kıyamazsın... Kıysan park sensörünü takardın... Ama.. inanın yapacak bişey bulamıyorum... Kafama takılan sadece camlar var... Onlara da yapacak bişey yok galiba.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Yazar Paylaş 14 Eylül 2008 Abi xenon düşünmüyor musun? Önce far düşünüyorum... Contour farı.. Sonra duruma göre hareket edeceğim.. Farın ışığını desenini seversem ellemem.. sevmezsem mercek takarım zaten... Direk xenon uygulamam... Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Önce far düşünüyorum... Contour farı.. Sonra duruma göre hareket edeceğim..Farın ışığını desenini seversem ellemem.. sevmezsem mercek takarım zaten... Direk xenon uygulamam... ben onu bilmemde benim arabanın önüne direk kazık çakıcam bu gidişle. demin kardeşim gördü dokundular ön tampona.şimdide alarm çaldi(bizim alarm orjinal olduğundan mıdır ne kolay çalmıyor) gözümün önünde çıkıcam diye tampona dokundu biri.indim çizilmiş.2 günde üçüncü oldu çarpıyosun alarm ötüyor bir inde bak direk kaçıyolar bide.terbiyesizler... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Güle güle kullan abi... Bence gereksiz ama işçilik güzel... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Yazar Paylaş 14 Eylül 2008 Geçmiş olsun... Büyük şehirde işiniz zor... Bizde yok öyle sorunlar... Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 (düzenlendi) Geçmiş olsun... Büyük şehirde işiniz zor... Bizde yok öyle sorunlar... sağol abi.yakalayamadim kaçti vatandaş... benim arabaların önünün bir çekiciliği var abi heralde bundan önceki arabamın 2 akşam arayla hem ön hem tamponu indirmişlerdi.ana cadde de kafeler var oraya gelenler sokağa bırakıyolar arabalarını onların marifeti. 14 Eylül 2008 tarihinde Serdar Yeni tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Yazar Paylaş 14 Eylül 2008 Demekki park yerinde sorun var.. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Demekki park yerinde sorun var.. park yeri kocaman cadde abi 4 tır yanyana geçer.oldukça büyük bir cadde.araç fazlalığı var girip çıkmaya çalışırken vuruyolar genelde.18-23 yaş arası gelenler o kafeye.şimdi konu olunca burda herkes film stop için sorun olur mu diye soruyor.gelen arabalari bir gün resimlerim bunları hiçmi çevirmezler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Geçmiş olsun Serdar, bizim araçların alarmlarında darbe sensörü yoktur, yane park halinde şaseye kadar girseler çalmaz. 6 switch+ iç gözler var sadece. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Geçmiş olsun Serdar, bizim araçların alarmlarında darbe sensörü yoktur, yane park halinde şaseye kadar girseler çalmaz. 6 switch+ iç gözler var sadece. bende çok şaşırdım Çağlar bey alarmın çalmasına... ilk çarpmasını gördüm ileri aldi ikinci manevrada da dokununca alarm çalmaya başladi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Yazar Paylaş 14 Eylül 2008 Sinek vardır içerde diyecem ama sineğe de çalmaz onlar.. Bence sendne önceki sahibi alarm taktırdı ona... Hem normal alarmı çalsa evden zor duyarsın... bende çok şaşırdım Çağlar bey alarmın çalmasına... ilk çarpmasını gördüm ileri aldi ikinci manevrada da dokununca alarm çalmaya başladi. Arabanın aynasında asılı bişeyler varsa o sallanmış olabilir... Onu görmüştür.. Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Sinek vardır içerde diyecem ama sineğe de çalmaz onlar..Bence sendne önceki sahibi alarm taktırdı ona... Hem normal alarmı çalsa evden zor duyarsın... Arabanın aynasında asılı bişeyler varsa o sallanmış olabilir... Onu görmüştür.. Alarm orjinal alarm abi.Evet aynada bir nazarlık var büyükçe onu gördü sanırım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2008 Paylaş 14 Eylül 2008 Aslında iyi fikir, ben de aynaya birşeyler asayım, çakma darbe sensörüm olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2008 Yazar Paylaş 14 Eylül 2008 Aslında iyi fikir, ben de aynaya birşeyler asayım, çakma darbe sensörüm olsun. Cd as... Radara da yakalanmazsın.. Yorum bağlantısı
Uğur Yorulmaz 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 Ama.. inanın yapacak bişey bulamıyorum... Kafama takılan sadece camlar var... Onlara da yapacak bişey yok galiba.. Abi camlara ne yapmayı düşünüyorsun acaba merak ettim şimdi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 Az yakıyor manasında demiştim ama... Evet para vermiyorum... Bir çeşit takas... Daha açık olmak gerekirse, Yani birisine kilitlemişsin.. Güzel olmuş güle güle kullan..Son resimde sanki gözükmüyorlar gibi duruyor. arabamda park sensörüde var diye hava atacaksan renklerini değiştir,Belli olsun. Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 mehmet abı nerden aldın bi link filan varmı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 Evdeki temizlikten çıkan 1 adet maldı o. Adresi kafamda belliydi zaten. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 Güzel olmuş Mehmet Bey.İkinci meslek hazır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts