Çağlar Bayur 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Servis danışmanının ağız kalabalığı. İşlem tamamlanmadan bu fikir belirtme merakını hiç anlamam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Sorun aküdür... aküyü değişmezlerse ilerleyen günlerde yine tekrarlar bence.. Beyinde sorun olduğunu sanmıyorum.. Kutup başı sökülüp takılsa düzelirdi diye tahmin ediyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Bir daha çalışmamazlık yapar ise, Euro service ile bağlantıya geçin derim, gelip çeksinler. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Sorun aküdür... aküyü değişmezlerse ilerleyen günlerde yine tekrarlar bence.. Beyinde sorun olduğunu sanmıyorum.. Kutup başı sökülüp takılsa düzelirdi diye tahmin ediyorum.. Servis akü ölçmeyi akıl etmemişmidir ? Etmemiş olabilir gayet tabi.Yarın sabah aracı teslim alırken aküyü ölçtüreyim bari.Ama 1 yıllık aküye nolur. Hiç birşeyide açık bırakmadım.F1 in orjinal aküsü 8 yıl gitmişti. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Servis akü ölçmeyi akıl etmemişmidir ? Etmemiş olabilir gayet tabi.Yarın sabah aracı teslim alırken aküyü ölçtüreyim bari.Ama 1 yıllık aküye nolur.Hiç birşeyide açık bırakmadım.F1 in orjinal aküsü 8 yıl gitmişti. 1 yıl akü için çok kısa sayılabilir ama; akü işi birazda şansa bağlı belli olmuyor.. Kontrolde fayda var. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 hiç bir şey açık kalmasada ecu ve bazı ecu donanımları çalışır vaziyettedir.bu nedenle araç yatıyorsa akü muhakkak sonradan şarj edilmeli yada gün aşırı en az 5 dakika rolantide çalıştırılmalı buna rağmen akü yinede sorun yapabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Servis akü ölçmeyi akıl etmemişmidir ? Etmemiş olabilir gayet tabi.Yarın sabah aracı teslim alırken aküyü ölçtüreyim bari.Ama 1 yıllık aküye nolur.Hiç birşeyide açık bırakmadım.F1 in orjinal aküsü 8 yıl gitmişti. Servislerde gördüğümüz en büyük hata, Arızayı aramaya en büyük parçalardan başlamalarıdır.. Parçaya para vermedikleri için olsa gerek.. Çekinmeden beyin bozuk diyebiliyorlar.. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Geçmiş olsun Gökhan, garantinin devam ediyor olması iyi de araçsız kalman sıkıntılı. Parça konusunda büyükten küçüğe yönelim var, katılıyorum; malum kar marjı sabit ise tutarı artırmak cazip. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Geçmiş olsun Gökhan, garantinin devam ediyor olması iyi de araçsız kalman sıkıntılı. Parça konusunda büyükten küçüğe yönelim var, katılıyorum; malum kar marjı sabit ise tutarı artırmak cazip. Teşekkürler Ayhan.1. golü Doğan dan yedik zaten.Yakın yakın gidip geliyorduk.Şimdi ta maltepeye gidip dönüşte gebze-harem minibüsünü çekmek koydu.Bana ilk başta beynin değişmesi lazım demeleri saçma gelmişti zaten ama garantide diye bişey deöedim. Sorma Mehmet kurban da kestim arabayı alınca ama kısmet işte bu arabayla çok maceralarım oldu.Daha aldığım gün motor da boşta duran bir civata buldum. 2 defa park yerinde aynı yerden çarptılar.Klimanın fanı ses yaptı garantiden değişti.Hayattaki ilk kazamı bunla yaptım.(sağ ön çamurluk.)Şimdi de beyinsiz çıktı. Bu arada hanım arka stopları henüz farketmedi.Yahu şu bayanlar araclara ne kadar ilgisizler.Anca ön koltuğa kurulup arabayı ısıt derler Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 (düzenlendi) gökhan üstadım geçmi,ş olsun kaza falan yazmışsın.şanssızlık olmuş ama bunlar sana iyi tecrübeler olmuş.bu tecrübeleri daha iyii kullanman lazım.umarım sorun yaşamaz aracının rahatlığını yaşarsın.istanbul'dasın madem bak maslakta bir tükkan var orda uğra pasta börek veriyorlar.lokumda gördüm ayrıca şöyle bir uğra göz attır derim. 22 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Teşekkürler Ayhan.1. golü Doğan dan yedik zaten.Yakın yakın gidip geliyorduk.Şimdi ta maltepeye gidip dönüşte gebze-harem minibüsünü çekmek koydu.Bana ilk başta beynin değişmesi lazım demeleri saçma gelmişti zaten ama garantide diye bişey deöedim.Sorma Mehmet kurban da kestim arabayı alınca ama kısmet işte bu arabayla çok maceralarım oldu.Daha aldığım gün motor da boşta duran bir civata buldum. 2 defa park yerinde aynı yerden çarptılar.Klimanın fanı ses yaptı garantiden değişti.Hayattaki ilk kazamı bunla yaptım.(sağ ön çamurluk.)Şimdi de beyinsiz çıktı. Bu arada hanım arka stopları henüz farketmedi.Yahu şu bayanlar araclara ne kadar ilgisizler.Anca ön koltuğa kurulup arabayı ısıt derler Çok geçmiş olsun, bazen bu şekilde şansız dönemler oluyor fakat sonrasında telafi ediliyor üzülmeyin, Hanım konusundada aynen katılıyorum benim hanım arabanın jantlarının değiştiğini farketmedi bile, plastik kapaklıydı eskiden, gerçi farketmemesi işimede gelmedi değil Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Arkadaşlar bu gün aracı aldım.Şu an bir sorunu yok.Ancak şu servis zihniyetini anlayabilmiş değilim.Araba tamir edildi, yağ ve yağ filtresi değişti ayrıca ücretsiz kış bakımı yapıldı ama eksik antifriz suyu tamamlanmamış.Yani ücretsiz bakım kampanyası varsa demekki hiç bakmadan geri yolluyorlar da biz salakmıyız ki özellikle radyatör suyu eksikti onada bakın dedm.Aracı teslim alırken gösterdiğimde teknisyen utanır gibi oldu hemen su boca ettiler plastik kaba bu seferde max çizgisini 1 parmak geçti. Bu arada akü ölçüldü normal çıktı.Psikolojikmidir nedir araba sanki daha güçlendi gibi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Tekrar geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 (düzenlendi) galiba kutup başını sökmüşler.araç yağı falanda değişince kendine gelmiş.bence iyi bir elektrikcide aküyü test ettirin.sani üstadım bir yerde yaptırmıştı.benim hoşuma gitti o test.yakınsa oraya götürün. hanım konusuna bende katılıyorum.diyorki sanki makam arabası,bende evet uğraşıyorum bu makamı senin için düzenliyorum.daha ne istersinki?söküp dağıtınca yine bozuldu değilmi?der. 22 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 dediğiniz gibi bir olay benim önceki aracımda (megan2)meydana gelmişti,meğer motoru yıkatınca beyni sulanmış silgiler kendi kendine çalışıp durması,farların yanıp sönmesi falan neyse arabayı iki gün çektim kenara beyni kurusun diye 2 gün sonra eskisi gibi olmuştu. o günden sonrada arabanın motorunu yıkatmıyorum. Yorum bağlantısı
Emir Yılmaz Teko 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 Oncelikle herkese merhaba arkadaslar 2008 Focus Collection 1.6 TDCI 109 aracımda Motor sistem arızası diye bir uyarı geldi çekiş düştü 3 bin deviri geçmiyor sanırım sistem kendini kapattı servise gittim kızdırma bujileri dediler aracın çalışmasında soğuk havada hiçbir sıkıntı yok bana biraz salladılar gibi geldi kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım sizce Yorum bağlantısı
Emir Yılmaz Teko 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 Forumdada baktım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var fakat maf sensöründen yada egr den olur diyenler var kafam karıştı servis acaba doğrumu söylüyor kesin kızdırma bujilerimi bu aracın sorunu bana garip gelen birden oldu bu olay rampa çıkıyodum birden ' Motor sistem arıza' ikazı verdi ve araba sanki turbo devre dışı olmuş gbi yavaşladı ve 3 bin deviri geçmiyor.. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Emir Bey aracınızın ısıtma bujileri bozuk, bujiler değiştimi sorun kalmaz Yorum bağlantısı
Emir Yılmaz Teko 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Emir Bey aracınızın ısıtma bujileri bozuk, bujiler değiştimi sorun kalmaz Isıtma bujileri patlak diyelim serviste bana değiştirirz fakat eski bujileri çıkartırken içinde kırılırsa yarı motor inicek ve bana 1800-2000 gbi bir maliyeti olucakmıs guvence veremiyor servis bu olaya nası bir sistemdir bu Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Emir Bey aracınızın ısıtma bujileri bozuk, bujiler değiştimi sorun kalmaz Sabri ustam,kızdırmalar ilk çalıştırma esnasnda yardımcı olmuyormu?Nasıl bir sistemdir ki araç çalıştıktan sonra motoru korumaya alır? Yorum bağlantısı
Emir Yılmaz Teko 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Sabri ustam,kızdırmalar ilk çalıştırma esnasnda yardımcı olmuyormu?Nasıl bir sistemdir ki araç çalıştıktan sonra motoru korumaya alır? benimde şaşırdğım nokta o aslında salim bey bu sabah ilk çalıştırdığmda söndü motor sistem arıza ibaresi 1 km sonra yine yandı ve yandığı gbi araç turboyu kapatıp korumaya geçti Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 benimde şaşırdğım nokta o aslında salim bey bu sabah ilk çalıştırdığmda söndü motor sistem arıza ibaresi 1 km sonra yine yandı ve yandığı gbi araç turboyu kapatıp korumaya geçti Sabri ustamın elbette bir bildiği vardır.Benim karşılaştıklarım ya maf arızalıdır yada egr arılazaya geçer en başta kontrol edilir.Turbonun kapanıp açılması diye bir durum söz konusu değildir. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 ısıtma bujisi arızası. ısıtmalar bujileri hem ilk ısıtmada hemde motorun bazı devirlerinde devreye giriyor. örnegin rampa çıkarken ve inerken. pcm (araç beyni ) ısıtma bujilerinin akım çekmedigini anlarsa motoru korumaya alıyor ve araç 3.000 dev/dak geçmiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Isıtma bujileri patlak diyelim serviste bana değiştirirz fakat eski bujileri çıkartırken içinde kırılırsa yarı motor inicek ve bana 1800-2000 gbi bir maliyeti olucakmıs guvence veremiyor servis bu olaya nası bir sistemdir bu Mekanik aksam sökme-takma anlarında, bazen işler ters gidebilir, çözümü de masraflı olanlar vardır;kızdırma bujisi de bunlar dan biridir, marka ile alakası yoktur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts