Nuri Başer 18 Eylül 2008 Paylaş 18 Eylül 2008 Selamlar.. Çok sık karşılaşılan bir problem.. ben kendimce giderdim ve uzun süredir problemsiz kullanıyorum.. resimler biraz bulanık (D600) kusura bakmayın.. 1- yaklaşık 4 cm uzunluğunda orta kalınlıkta ataç kesilir.. 2- resimlerdeki şekilde kıvrılır 3- kırılan bölgeye şekildeki gibi düz bir ataç ile 2 delik açılır.. yada direk parçanın kendisi ısıtılarak takılabilir ama ölçü yanlışlığı olabileceğinden delikleri ayrıca delmek daha uygun olur. (eğer tırnak komple kırıldıysa tel farklı kıvrılıp kapağa montajlanmalı) 4- parça takılmasına müteakip uç kısımları aşağı doğru kıvrılır ve sabitlenir. 5- ince ayar yapılır... Güle Güle kullanın :) 3 Yorum bağlantısı
Nuri Başer 18 Eylül 2008 Yazar Paylaş 18 Eylül 2008 şu benim kolçağında tırnağıan bir çözüm bulabilsek keşke... eline sağlık abi yaparız onur.. bakalım biara.. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 18 Eylül 2008 Yazar Paylaş 18 Eylül 2008 tebrik ederim son resim süper. teşekkürler.. paint sağolsun Yorum bağlantısı
Nuri Başer 18 Eylül 2008 Yazar Paylaş 18 Eylül 2008 nezaman yapıyoruz ramazandan sonra aç karnına kafa çalışmaz şimdik.. Yorum bağlantısı
Guest Recep Karap?nar 30 Temmuz 2009 Paylaş 30 Temmuz 2009 selamlar.ben de aynı dertten müzdariptim.sizin yöntemi kullandım.iyi oldu.Allah razı olsun kardeşim. :)benim kapak yolda giderken hafif bir laka da kendi kendine açıldı .çok ilginç ya.bu kadar kişide de aynı olayın olması. Yorum bağlantısı
Osman Çakal 2 Ağustos 2009 Paylaş 2 Ağustos 2009 Kapak mağduru çok...Bende kapak yaylarını ters çevirttim.kullanmıyordum zaten o gözü.şimdi yukarı açılmıyor...aşağı kapatıyor yayları... Yorum bağlantısı
Okyay Pay 2 Ağustos 2009 Paylaş 2 Ağustos 2009 bozulmaktan başka ne iş yapar bu arkadaş ??? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos 2009 Paylaş 2 Ağustos 2009 Faydalı bir çalışma, eline sağlık Nuri.. Yorum bağlantısı
Alpaslan Ayık 2 Ağustos 2009 Paylaş 2 Ağustos 2009 Servisdeki tak çıkar elamanlarına kapak olsun. Yorum bağlantısı
İlker Öztürk 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 Kapak mağduru çok...Bende kapak yaylarını ters çevirttim.kullanmıyordum zaten o gözü.şimdi yukarı açılmıyor...aşağı kapatıyor yayları... yayları ters cevirince bozuk yollarda ses yapmıyormu? o yayların cevrilmesi servistene kadar suruyor?tum goğüslüğün sokulmesi lazım mı? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Ekim 2009 Paylaş 27 Ekim 2009 Nuri ellerine kollarına sağlık güzel bir paylaşım daha yapmışsın. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 27 Ekim 2009 Yazar Paylaş 27 Ekim 2009 Nuri ellerine kollarına sağlık güzel bir paylaşım daha yapmışsın. Faydalı bir çalışma, eline sağlık Nuri.. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Berk Karatan 5 Aralık 2009 Paylaş 5 Aralık 2009 eline saglık bizi 700 tl kurtardın o kapagın sıfırına 700tl cekiorlar serviste tabi herkes kendine gore bi cozum buluyordur ama mesela bizde yandan kagıt sıkıstırıyorduk... Yorum bağlantısı
Hüseyin Özkara 23 Mart 2010 Paylaş 23 Mart 2010 Ya üstad bu gün o kapak nasıl olduysa kırıldı bir araştırayım dedim , valla helal olsun yarın deneyecegim , güzel paylaşım sağolasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2010 Paylaş 23 Mart 2010 ataştan piston çalışması da bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Guest Mertol Kip 23 Mart 2010 Paylaş 23 Mart 2010 Sekman desen neysede piston için RC motoru bile büyük kalır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart 2010 Paylaş 23 Mart 2010 segmanı zaten imal etmiştir, o yüzden pistona terfi ettirdim Yorum bağlantısı
Nuri Başer 24 Mart 2010 Yazar Paylaş 24 Mart 2010 Ataş dünyanın en güzel icadı.. her işe yarıyor.. Şu ana kadar ataşla karter havalandırma klipsi, torpido kapağı pimi, bagaj üstü aparatına menteşe, Kırılan kolçağa tamir takımı.. v.s. v.s. gibi projeler yaptım.. Segman-Piston değil de, yakında Stop ederken sallanmayan TDCi yapıcam.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2010 Paylaş 24 Mart 2010 Ataştan çeki demiri ve takviye kablosu çalışması da bekleriz Yorum bağlantısı
Hüseyin Özkara 24 Mart 2010 Paylaş 24 Mart 2010 Selamlar.. Çok sık karşılaşılan bir problem.. ben kendimce giderdim ve uzun süredir problemsiz kullanıyorum.. resimler biraz bulanık (D600) kusura bakmayın.. 1- yaklaşık 4 cm uzunluğunda orta kalınlıkta ataç kesilir.. 2- resimlerdeki şekilde kıvrılır 3- kırılan bölgeye şekildeki gibi düz bir ataç ile 2 delik açılır.. yada direk parçanın kendisi ısıtılarak takılabilir ama ölçü yanlışlığı olabileceğinden delikleri ayrıca delmek daha uygun olur. (eğer tırnak komple kırıldıysa tel farklı kıvrılıp kapağa montajlanmalı) 4- parça takılmasına müteakip uç kısımları aşağı doğru kıvrılır ve sabitlenir. 5- ince ayar yapılır... Güle Güle kullanın :D ___________________________________ Arkadaşlar bu torpida kapagını bu gün servisten sordum 200 tl dediler 20 lirada işçilik. Piyasada arastırdım parçacıdan 75 tl ye aldım 10 tl yede taktırdım. Fazla para bayılmayın Kapak mağduru çok...Bende kapak yaylarını ters çevirttim.kullanmıyordum zaten o gözü.şimdi yukarı açılmıyor...aşağı kapatıyor yayları... BU yazınızı keske önce okusaydım )) bir daha kırılırsa kesin öyle yaptıracaım ...! Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2010 Paylaş 1 Nisan 2010 Ben japon ile yapıştırdım,yaklaşık 1 yıl olcak sanırım şuanda bir sıkıntı yapmadı.ayrıca mümkün olmadıkçada orayı kullanmıyorum,hatta hiç kullanmıyorum desem yeridir. Yorum bağlantısı
Serhan Küçük 1 Nisan 2010 Paylaş 1 Nisan 2010 Ataş dünyanın en güzel icadı.. her işe yarıyor.. Şu ana kadar ataşla karter havalandırma klipsi, torpido kapağı pimi, bagaj üstü aparatına menteşe, Kırılan kolçağa tamir takımı.. v.s. v.s. gibi projeler yaptım.. Segman-Piston değil de, yakında Stop ederken sallanmayan TDCi yapıcam.. vallahi üstadım bide şu ataşı hor görürüz bak sen şunun yaradığı yerlere arabada olmazsa olmazlardan olmuş artık Yorum bağlantısı
O.Doğuş Bahçekapılı 3 Nisan 2010 Paylaş 3 Nisan 2010 Bende japonla yapıştırdım, ne zaman plastik malzeme fiyatları ucuzlarsa o zaman alıcam yenisini , 200 tl bir küçük kapak için soygun resmen. Yorum bağlantısı
Guest Adem Kaya 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 klima ve cd çaların üst kısmında bulunan eşya gözü kapağının tırnağı kıırıldı. servis önce üst kosolun komple değişmesi gerektiğini, sadece kapağın satılmadığını ve 450 tl tutacağını söyledi. sonra 250 tl dedi. iyi getir bakalım dedim. bu seferde elinde kapakla geldi ve 100 tl dediler. ben de sinirlendim çıktım servisden. bu kapağın fiyatı nedir. çıkmacılardan brnim için bulabilecek varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Keşke sinirlenmeseydiniz.. Fiyat iyiymiş... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts