İçeriğe Yönlendir

Focus 2 spoiler

Ömer Yüce

Recommended Posts

Ömer Yüce

Üstteki 2 tane süper... Alttaki amele işi olmuş... M stili spoyler daha güzel bence hiç beklemeden tak derim. Arabanın arkasına apayrı bi görüntü veriyor...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çağlar hemen resimli bir örnekle bu bilginizi pekiştirir.. :kutlama:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu ince spoilerler hoş durabiliyor, tipine bağlı, spoiler ile birlikte arka camın üst tarafına araç rengi folyo da yapıştırılırsa görüntü pekişiyor gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız

Nurullah sen park sensörünü kaça taktırdın.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

İnce Spoiler çok hoş. Araştırmalara başlayayım artık... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sercan Temel
(düzenlendi)

Bu Spoilerler biraz makyajlı Audi A4' lere benziyor sanki onlarında böyle ince ama orjinal bagaj kapağından uzatmışlar

tarihinde Sercan Temel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bu ince spoilerler hoş durabiliyor,

Seninkini tercih ederim...

autoshow2008117ik1.jpg

w640.png

Aha bu işte...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Plastik yumuşaksa boya tutmaz.. sert ise uygun boyanırsa bişey olmaz...

Ama kuşak boyar gibi sensör boyarsanız sensör hata verebilir...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Yücel Yıldız
bu ince tip spoiler hoşuma gitti benim. ücreti de uygun. boyama dahil 110 tl diyorlar. sen şimdi amele işi dedin sefa abi içime kurt düştü :) ama yine de taktıracağım :D

bence gayet güzel ince ve şık

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Bora Akbaş
Nurullahcım zevkler ve renkler tartışılmazmış. Kararı sen vereceksin. Yaptırdıktan ve heleki içine sindikten sonra bize ancak üç harfli bişey yemek düşer :D

Ben yine de taktırmazdım ama sana fikir vermesi açısından uzak doğuda bir de şu var. Türkiye'ye gönderirler mi merak edip sormadım.

sgcarstylingcom2tu1.jpg

sgcarstylingcom3lo0.jpg

Buradaki arka stoplar farklı??Beğendim ben bu stopları,Türkiyede bulabilirmiyizki acaba??

Yorum bağlantısı
Misafir
Buradaki arka stoplar farklı??Beğendim ben bu stopları,Türkiyede bulabilirmiyizki acaba??

Bu stoplardan Sefa abi çok aradı ama malesef Türkiye de yok. Yurt dışından da gönderen yok sanırım yoksa Bilo çoktan bu stoplardan takardı. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...