İçeriğe Yönlendir

VW Polo mu Ford Fiesta mı?

Şenol Tırak

Recommended Posts

Şenol Tırak

arkadaşlar araba almak istiyorum ama kararsızım. VW Polo, Ford Fiesta, Ford Fusion, Peugeot 206 veya Opel Corsa arasında kararsız kaldım. Elimde 25000 ytl kadar para var. Sizce hangisini almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorummm.

Yorum bağlantısı
Şenol Tırak
(düzenlendi)

peki yeni seat ibiza nasıl?

tarihinde ?enol T?rak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir

İbiza yı hiç görmedim,bu nedenle yorum yapamıyacağım.fakat fiesta ya baktım.iç plastiği biraz basit gibi duruyor ama kasa bana göre çok güzel.

Yorum bağlantısı
Sercan Temel

Bence kesinlikle yeni Fiesta bugün test etme imkanım oldu son derece şık bir araç fiyat olarak biraz pahalı ama bence değer özellikle Elektrik Kırmızı Rengi (reklamdaki renkmiş)

Yorum bağlantısı
Şenol Tırak
(düzenlendi)

Bir de diyorum acaba 2006-2007 model yeni kasa focus mu alsam? Yeni evlendim. 1 ay oldu. Seneye çocuk falan olursa focus daha mı ii olur acaba?

tarihinde ?enol T?rak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Fiat Fiorinoyu düşünebilirsiniz. Hem çocuk olursa uygun, hem de dizel olmasıyla ekonomik. Şirin de bir tipi var. Ablam corsasını satıp almayı düşünüyor. Dizel + otomatik vitesli modele 28.250 fiyat aldı.

Yorum bağlantısı
Şenol Tırak

pejo bipper da hoşşş. Tamam kararımı verdim. Ya 2006 focus alıp tüp taktıracağım yada pejo bipper alacağımm..

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Polo 2002'den beri aynı kasa. Artık son demleri...

Focus bence de çok matıklı, hiç değilse bir üst sınıf...

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
pejo bipper da hoşşş. Tamam kararımı verdim. Ya 2006 focus alıp tüp taktıracağım yada pejo bipper alacağımm..

Bipperde bagaj kısmı camlı model yok,+ donanım eksiklikleri var, ordan kaybediyor

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Saydığınız araçların içinde polo.Alırdım 25bin ytlye bütçem olsa focus alırdım.

Yorum bağlantısı
Şenol Tırak

Fiat Fiorino 1190 kg ve 1300 cc dizel motor. Pejo bipper da 1190 kg ve 1400 cc dizel motoru var. Yani bipperin motoru biraz daha büyük. Bu yüzden bagaj kısmında cam olmasa bile daha ağır basıyor....

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
Fiat Fiorinoyu düşünebilirsiniz. Hem çocuk olursa uygun, hem de dizel olmasıyla ekonomik. Şirin de bir tipi var. Ablam corsasını satıp almayı düşünüyor. Dizel + otomatik vitesli modele 28.250 fiyat aldı.

Yok canım, Focus dururken, Fiorino alınmaz.

Aynı segmentteki araçların kıyaslamasında VW her zaman Ford'dan iyidir.

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Seçenekleriniz arasında yok ama değerlendirin derim... Fiyatta saçmalamazlarsa Yeni Jazz... Bu ay satılmaya başlanacağını söylüyorlar...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Okyay Pay
Aynı segmentteki araçların kıyaslamasında VW her zaman Ford'dan iyidir.

ne açıdan , nesi iyi

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Fanatik olmayın. Fiestayla polo aynı sınıfta olmaktan başka rakip bile sayılmazlar. Fiesta kamyonet,polo otomobildir yahu. :p

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Fanatik olmayın. Fiestayla polo aynı sınıfta olmaktan başka rakip bile sayılmazlar. Fiesta kamyonet,polo otomobildir yahu. :p

Boş bi polo sürde kazıklı voyvodanın arabasımı olduğunu anlarsın...Donanımları eşit olsun ne farkı var...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...