İçeriğe Yönlendir

96 Mondeo da yeni Harward mp3-sd çalar

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Ses sistemi yenileme gereği sonucu, Fiyat/fayda oranları ve kullanım kolaylığı açısından tercih ettiğim sistemin montajını tamamladım

1. Harward HR171 rds-cd-mp3-sd card-usb-aux girişli 2 yıl garantili , kredi kartına 190 ytl

2. 2 takım Premier 16 cm 2 yollu hoparlör, takım fiyatı 20 ytl (doların oynaklığı yüzünden)

3. Eskiden beri evde bekleyen Pioneer aktif subwoofer Ts-Lx100

Teybin 4 hoparlör çıkış seviyesi oldukça yeterli, daha öncede kullandığım ve hiçbir arızasını görmediğim bir marka. Ana problemi ışıklandırmasının aşırı fazla oluşu, buna hazırdım, ekranı sökerek içinde 10 tane ledi iptal ettim ki hala ışığı çok :). Zamane mp3 çalarlarının lensleri biraz dandik oluyor, 3-4 sene sonra arıza yapacağını kabullenmek lazım olduğu için, sd card-usb-aux girişli bir model tercih ettim. İç devreleri kavrulmadığı sürece birşeylere bağlayıp kullanırım diye düşündüm. 2 anfi çıkışı+tek kanal sub çıkışı mavcut, Çan çin çon 5+1 anfisi bağlamaya hazır bir ana ünite. 120-150 ytl civarında sadece cd-mp3 çalarlı modeli de mevcut. Uzaktan kumandası Pioneer kart kumanda benzeri.

Kapılara monte ettiğim hoparlörler, beklediğimden iyi sonuç verdi, ne kadar boyutu itibarı ile kapılarda kalan boşluğu yalıtım malzemesi ile kapasam da, boşluk kalmıştır, buna rağmen şaşırdım, hatta kutudan sağlam çıkmış olmasına bile şaşırdım :) 30-40 ytl ye 4 adet hoparlör sonuçta.

Bagaja koyduğum aktif sub, alışık olmadığımız bir bas sağlıyor. Mesela haberleri veya şarkı anonsunu dinlerken bas-uğultu yok, müzik başladığında cüsse-boyut ve ağırlığından beklenmeyen bir gücü var. Normal kullanıcı için fazla bile denecek bası sağlıyor. Aslında bu bas tipini Hb veya Sw araçta kullanmak en iyi sonucu veriyor. Bu aktif sub tipine sadece anfi çıkışını ve 12V bağlantısı yapıyorsunuz. Ses- frekans ve yaygın veya keskin bas gibi bir extra ayarı var. İçinde 18 cm lik bir hoparlörü ve anfisi mevcut, uzunlamasına kesitli hava yolu ve kare portu var.

grnt011nv9.jpg

spa0561tl9.jpg

spa0562lt1.jpg

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

Resimler açılmadı yahu. By ttnetin yine kafası bozuk galiba,yurtdışı bağlantılarda nazlanıyor.

demiştim ki açıldı. :)

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Acele cep tel çekim. güzel resimleri makine ile çekince yer değiştirticem.

Yorum bağlantısı
Semih Önbey

kapıya takılan 16 lık premierler bedava siz bakmayın onun 20 ytl yazdığına sponsorları verdi :)

ayrıca çoq iyiler bende kullanıyorum hiç beklenmiyecek kadar güzel ses veriyorlar.

resim diilde arabayı getir ben bi test ediyim :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fiyatını yazdık, merak edenler için, tabii para vermeyeceğim hoparlöre. Bu arada senin odanda kaç tane hoparlör vardı :)

Yorum bağlantısı
Semih Önbey

2 adet 30cm subwoofer 1 adet 25 cm subwoofer kabinli litreleri hesaplanmış olarak 4 adet 16 lık 4 adet twiter orjinal 500w anfi

bu arada teyip güzelmiş enişte ne zaman aldın nerden aldın bizim dükkandada vardı daha ucuzz :)

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Yani cebinizden 1 Ytl bile nakit çıkışı olmadan sistem mi kurdunuz? E bravo :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hoparlörde sponsor buldum, Teybe ödeme yaptık, sub için de zamanında ödeme yapmıştık canım.

Semih bey, sizde teyp yok diye duyum almıştık, hesabını sormak gerekliliği doğdu demek ki.

Yorum bağlantısı
Semih Önbey

teyipte var anfide var hatta teyibi aldıktan sonra çalmak için hazır doldurulmuş cd bile var hazır kabinler bile mevcut ama ben sorulduğunu hatırlamıyorum bile.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

30 cm kabin lazım 20 ytl çalışır. Sdcard-usb girişli Harward var mı?

Yorum bağlantısı
Semih Önbey

70 $ ayrıca tanıdık indirimi olucak sdcard girişi usp girişi 4 sub çıkışı 8 hoparlör çıkışı 25 de led var :)

kabin için düşünmem lazım :)

Yorum bağlantısı
Semih Önbey

tamam ama 96 mondeo ile gel hemen değiştirelim senin teyibi alır okuturum ben 250 ytl ye :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Anfi çıkışsız Sony leri beğenemedim, teknik adamım, amaca yönelik alışveriş yaparım; markaya göre değil :lol2:. Işıkları nefis, karşıdan selektör yapan araba farı gibi :seytan:

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Çağlar abi üzgünümki bu konuda Ali abiye %100 katılıyorum...Jvc sinin usbli aux modelleride 210 ytl civari :seytan:

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Süper teyip, ama Çağlar Abininki kadar ışık saçamıyor :lol2: Sönük kalmış bu.

Güle güle kullan, çok beğendim.

Teşekkür ederim abi...İlerde uyar sana :seytan:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. Dükkandan orjinal mal almayı severim, Japan teknoloji yazan kutululardan değil :seytan:

2. Sd card slotu şart

3. Pioneer ci olarak, kaliteli sistemde başka marka kullanmam, 25 nolu iletideki ürün gibi.

4. Teknik adamım, ihtiyaca yönelik alışveriş yaparım

5. Çakma çinlerde var, benim aldığım cihazın biraz değişik ön yüzlüsü 120 ytl ye satılmakta, ama orcinal çin mamülü olmasının verdiği kalite hissi bir başka.

6. Orcinal çin malı Harward Türkiye de yanlış algılanan bir marka, kullanıcının suçu değil, oo7 yi affediyor, onu bağrıma basıyorum, cebbar satıcıların tuzaklarına ben de zamanında çok düşmüştüm.

Not: Sinan kardeş, istasyon hafıza var mı o modelde? Rds?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sony isimli firmanın araba teyp üreten biriminde sd card lı bir model olmadan, yılların güvenilir mekanı olan Doğubank ta nasıl satılıyor merak ettim :)

Ayrıca harwardda teyp alana 21 led bedava. Pioneer bile olsa zamane cihazlarının cd lens okuyucusunun max. dayanma süresi 4 yıl, o yüzden sd card okuyuculu modelleri tercih etmek akıl karı. Evdeki Sony elektronik mezarlığından sonra ki hepsi orcinal Sony, sadece kutusundaki logo değil :) bir daha asla Sony almam, Tv ürünleri hariç.

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil

çağlar abi teyp hariç başarılı buluyorum bütçeye göre.

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
(düzenlendi)
1 haftalık daha cumartesi aldığım pioneer 240ytl :) İkinci el ama tertemiz :)

Hayırlı olsun Sinan Bey, 1 aydır aradınız-arattınız sonunda düşeş buldunuz demek :clapping:

Çağlar abi güle güle kullan güzel olmuş bence....

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...