Volkan özyurt 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 bence yine de emin olmak için başka bir akü ile denemelisiniz... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Eğer orijinal akü ise zamanı gelmiştir bence... Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 geçmiş olsun can sıkıcı gerçekten Yorum bağlantısı
Olcay Artış 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 bugün yoldayken farkettim bayramda bir sapanca-istanbul yapıp geldim el freni ve abs ışığı da arada bir yanıp sönüyor şuana kadar 3-4 kez oldu bunun nedeni ne olabilir? Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Merhaba, far ampülünün bozulmasıyla farımın ampülünü değiştirdim. Resimlerini de çektim. Kendi kendine değiştirmek isteyenler buradan faydalanabilir... (Başka kolay yolu varsa yorumlarsanız sevinirim) Öncelikle bu vidayı söküyoruz... Daha sonra farı elimize alabilmemiz için bu parçayı boşa çekiyoruz yani kıskacını boşa çıkarıyoruz. Yukarıdaki kıskaçtan altta bir tane daha var onu da kolaylıkla açmak için tekerin ordaki iki vidayı da söküyoruz. Sonra buradaki kıskacı da boşa çıkarıyoruz. Artık farı elimize alabiliriz. Tabi yandaki soketi ben çıkarmaya gerek duymadım. Daha sonra da ampülümüzü değiştirebiliriz. Kolay gelsin... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Merhaba, far ampülünün bozulmasıyla farımın ampülünü değiştirdim. Resimlerini de çektim. Kendi kendine değiştirmek isteyenler buradan faydalanabilir... (Başka kolay yolu varsa yorumlarsanız sevinirim) Eren bey güzel bir paylaşım yapmışsınız teşekkürler, yanlız geçen gün arkadaşımızın arabasınından farları sökerken aynı sizin farlardan 3 ve 4'ncü resimlerdeki yerleri sökmeye gerek yok, 1'nci resimdeki vida ve 2'nci resimdeki tırnaktan kurtarıp biraz öne doğru çekerseniz far çıkacaktır. Yapacak arkadaşlara kolay gelsin...... 5 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Eren bey güzel bir paylaşım yapmışsınız teşekkürler, yanlız geçen gün arkadaşımızın arabasınından farları sökerken aynı sizin farlardan 3 ve 4'ncü resimlerdeki yerleri sökmeye gerek yok, 1'nci resimdeki vida ve 2'nci resimdeki tırnaktan kurtarıp biraz öne doğru çekerseniz far çıkacaktır. Yapacak arkadaşlara kolay gelsin...... Kastırmaya çalışmıştım ama çıkaramadım. Sonra da diğer yola başvurdum. Bir sonrakinde dediğinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 O tırnaga boşluktan elinizin ucu ile yada uzun tornavida yardımı ile aşagı doğru bastırınca boşa çıkar ve far rahatca çıkartılabilir.Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Tekince 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Merhabalar, park ampüllerim zannedersem bozuldu. Elimde alt linkteki ürün var. Acaba parklara takılırsa sorun olur mu? http://www.n11.com/philips-photon-5-led-li-park-ampulu-8500k-ph7025-P10810136 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 focus 2 aracım var farlar cok one vuruyor bunu ayarlamak için araçta bir düğme var mı ? yoksa bir far ayarcısına mı göstermek gerekiyor? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 Far anahtarının yanında ayar düğmesi var, standardı 0 dır...Eğer yeterli gelmezse far ayarının ehil biri tarafından yapılması gerekir..Sis farlarının da ayarı vardır bu arada, kullanmanız gerekiyorsa gerekli zamanlarda faydasını görürsünüz.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Merhabalar, park ampüllerim zannedersem bozuldu. Elimde alt linkteki ürün var. Acaba parklara takılırsa sorun olur mu? http://www.n11.com/philips-photon-5-led-li-park-ampulu-8500k-ph7025-P10810136 ben ileri doğru bakan 8 ledlisini taktim sıkıntı yok. + - fark ediyor takıp denemeden farı monte etmeyin. http://www.yedekparcatuning.com/?urun-1145-photon-8-li-led-6000k-dipsiz-park-ampulu Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 her bagaj kapağını açıp kapattıkça gözüme takılıyordu, vakit bulunca temizleyim dedim kireç çözücü epey temizledi ama pas lekeleri kaldı yinede ışık fark eder sanırım. 2 Yorum bağlantısı
Recep Güney 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Arkadaşlar Kütahya da yaşıyorum burada havalar genelde çok soğuk:) geçen gün bir şey fark ettim aracımda sadece ilk çalıştırma sonrasında motor ısınmadan olan bir durum; direksiyonu tam sağ yada tam sol yaptığımda farların aydınlatması azalıyor,gaza bastığımda ise artıyor. ancak aynı durum motor ısındıktan sonra olmuyor. bir fikri yorumu olan var mı? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Arkadaşlar Kütahya da yaşıyorum burada havalar genelde çok soğuk:) geçen gün bir şey fark ettim aracımda sadece ilk çalıştırma sonrasında motor ısınmadan olan bir durum; direksiyonu tam sağ yada tam sol yaptığımda farların aydınlatması azalıyor,gaza bastığımda ise artıyor. ancak aynı durum motor ısındıktan sonra olmuyor. bir fikri yorumu olan var mı? Tüm araçlarda böyledir, akü ilk anda gücünü bayağı bir kullandığı için lambalar da güç düşümü olur, bir süre sonra akü toplayınca o hareketi yapmaz yani ters bir durum yok gönlünüz rahat olsun...... Yorum bağlantısı
Recep Güney 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Tüm araçlarda böyledir, akü ilk anda gücünü bayağı bir kullandığı için lambalar da güç düşümü olur, bir süre sonra akü toplayınca o hareketi yapmaz yani ters bir durum yok gönlünüz rahat olsun...... teşekkür ederim açıkcası aracı 1 yıldır kullanıyorum ama birkaç gündür farkındayım. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Arkadaşlar Merhaba, Benim araca denemediğim ampül kalmadı. Osram NB Plus Philips Xtreme Power Ama duvar görüntüsü bir türlü istediğim gibi olmuyor. Farların tamamında benim önüme doğru değil, sağ tarafa doğru aydınlatıyor gibi. O kadar far ayarı yaptırdım ama durum değişmedi. Başka orjinal far seti taktım yine aynı. Ne önerirsiniz ne yapmam lazım. Bu kısa farlarda sağa sola ayar durumu yok mu? Almak istediğim görüntü şu şekilde; Duvar resmi olarak almak istediğim görüntü; Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Arkadaşlar Merhaba, Benim araca denemediğim ampül kalmadı. Osram NB Plus Philips Xtreme Power Ama duvar görüntüsü bir türlü istediğim gibi olmuyor. Farların tamamında benim önüme doğru değil, sağ tarafa doğru aydınlatıyor gibi. O kadar far ayarı yaptırdım ama durum değişmedi. Başka orjinal far seti taktım yine aynı. Ne önerirsiniz ne yapmam lazım. Bu kısa farlarda sağa sola ayar durumu yok mu? Almak istediğim görüntü şu şekilde; Duvar resmi olarak almak istediğim görüntü; Sizin aracın duvar çizgisi nasıl? Normalda sağ taraf yukarda sol taraf aşağıda olmalı ki karşıdan gelenin gözünü rahatsız etmesin. Sizin koyduğunuz duvar çizgisi de sanki sağlıklı değil gibi? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 bugün farkettim stop ampülüm patlamış, sisleri yakınca yanıyor ama park kısmı yani 4wattlık kısık yanan kısmı gitmiş. asya tip stop takmıştım ışık dagılımı orjinal gibi düzenli değil led ampül alıp güçlendirmek istiyordum bahane oldu ama bulunduğum ilçede bulamam. internetten baktım yurtdışı hariç yok. bilen göören link atabilir mi. 21/4w BAZ15D duylu ampül oluyor sanırım. Arkadaşlar Merhaba, Benim araca denemediğim ampül kalmadı. Osram NB Plus Philips Xtreme Power Ama duvar görüntüsü bir türlü istediğim gibi olmuyor. Farların tamamında benim önüme doğru değil, sağ tarafa doğru aydınlatıyor gibi. O kadar far ayarı yaptırdım ama durum değişmedi. Başka orjinal far seti taktım yine aynı. Ne önerirsiniz ne yapmam lazım. Bu kısa farlarda sağa sola ayar durumu yok mu? Almak istediğim görüntü şu şekilde; Duvar resmi olarak almak istediğim görüntü; bu görüntü mercek olmadan elde edilmez. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 bugün farkettim stop ampülüm patlamış, sisleri yakınca yanıyor ama park kısmı yani 4wattlık kısık yanan kısmı gitmiş. asya tip stop takmıştım ışık dagılımı orjinal gibi düzenli değil led ampül alıp güçlendirmek istiyordum bahane oldu ama bulunduğum ilçede bulamam. internetten baktım yurtdışı hariç yok. bilen göören link atabilir mi. 21/4w BAZ15D duylu ampül oluyor sanırım. bu görüntü mercek olmadan elde edilmez. Bende var park ampulü. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257300-led-sinyal-ampul%C3%BC/ Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 2010 Titanium focus var. solda far ayarı şeyindeki bi kaç şeyi sorucam Bu fotodaki ışıklar aşağıda kırmızı ile işaretlediğim konumlardayken açılıyor. Normalde bu ışıklar sadece soldaki P konumundayken olması gerekmiyormu ? Sağdaki ilk tıkta beyaz ışık hafiften gelmesi gerek.tam çevirincede farların açılması gerek.Linea idi önceki araç öyle biliyorum sormak istedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 P : park halinde iken sadece 4 adet dış amppulu yakar önde ve arkada, plaka ve iç gösterge yanmaz, min tüketim ile görülebilmek için karanlık yerde, kontak kapalı iken. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Emmi ve Servet abinin tavsiyeleri ile almış olduğum bosch plus90 ampüllerimi taktırdım. Hem bir gece önceden standart ampüllerle fotoğraf çektim hem de bosch plus90larla dün gece fotoğraf çektim. Ben gayet memnun kaldım. Şiddetle de tavsiye ederim. Emmi ve Servet abime çok teşekkür ederim. Standart ampülllerle bosch plus 90 Bi-xenonlarımızı taktıktan sonra bu karşılaştırma fotoğraflarına bir yenisini eklemeyi düşünüyordum. Özellikle yukarıdaki iki fotoğrafı çektiğim mekanda çektim. Bi-xenon farlarımız 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts