İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Far, Stop, Sinyal ve Aydınlatma

Alkın Yılmaz

Recommended Posts

Ümit Cangöz

Abi 2007 focus ghia hangi xenon far ve xenon sis ampullerı uyum sağlar ??

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Berkay Ekinci

Farı bir tornavida yardımı ile çıkarıp arka kapağını açtığınızda gelecek far karşısınıza.

Orada onu tutan bir tel var onu gerdirip tekrar güzelce oturtuktan sonra takabilirsiniz yine.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Volkan Ceneviz

2006 trend aracıma sis farı getirtip taktım zor da olsa soketleri çıkardım fakat elektrikçi arkadaş nasıl bağlıcak bunu bilenler yaptıranlardan bilgi istiyorum ayrı bi anahtar taktırcam 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

C.tesi aracı sanayiye götürdüm, anarya lambası yanmıyordu ve ben bunu uzun süre sonra fark ettim. Park sensörü de ses çıkarmıyordu ama teli gevşemiştir diyordum lakin mevzu öyle değilmiş.

Usta lambanın sağlam olduğunu tespit edince büyük bir iştahla hava filtresine girişti. Şok oldum. Söktü ve altından müşürü çıkardı. 

- Git şundan al gel ha ... Dedi :)

Olan bizim müşüre olmuş. Gelmişken bide sağ kısalar göz kırpıyordu ona da bak dedim gitti lambayı değişti. 55 tl ye işlem tamam.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Albayrak

Sağ kısalardan 3 gün sonra sol kısalar da ben yanmam dedi ve yenisiyle değişti. Aklımı kurcalayan şu ustalar General Electric markalı ampule iyi değil dedi. Acaba iyi olan hangisi Bosch mu?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Davut Turmuş

Arkadaşlar benimde far ile ilgili bir sorum olacak az önce arabayı yıkatırken farkettim sol far hafiften buğu yapıyor far içi boyama yapan arkadaşlar geri kapattıklarında bu Tür sorunlarla karşılaşıyorlarmı acaba ve bana ne tavsiye edersiniz amatör anlamda neler yapılır

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Benim farin birinin de bugu yaptigini gordum bugun. Yarin cikartip supheli yerleri silikonlayacagim.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Benim farin birinin de bugu yaptigini gordum bugun. Yarin cikartip supheli yerleri silikonlayacagim.

Bu yapacak olduğunuz uygulama basit tarzda birşey mi acaba yapabilirmiyim diye düşünüyorumda[emoji53]
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Normalde basitttir. Benim farin arkasindaki kapak kirikti onceden silikonlamistim. Muhtememelen bendeki sorun oradan kaynaklaniyor. Eski silikonu kaziyip yenileyecegim. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burak Gülnar

Aracımın durup duruken sağ far ve sağ sis lambası gitti yanmıyor, yarın elektrikçiye gideceğim ama sebep ne olabilir ki acaba ?

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
İbrahim Alper Demir

Aydinlatma konusunda benim de bir sorum olacak,

Aracimin sol parki surekli patliyor ben degistiriyorum o israrla belli bir sure sonra patliyor sizce sorun nedir ?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ozan Şimşek

2009 Titanium X'ler de follow me home var mı ? Var ise bu özellik nasıl devreye alınıyor ? valla evin otoparkındaki çukura düşcem bi gün ; )

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

2009 Titanium X'ler de follow me home var mı ? Var ise bu özellik nasıl devreye alınıyor ? valla evin otoparkındaki çukura düşcem bi gün ; )

Varsa kontağı kapattıktan sonra selektör kolunu bir kez çekince uzun farların 30 saniye kadar açık kalması lazım, yoksa Talip Eren Ustaya müracaat edeceksiniz..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Oğuzhan Han

İyi akşamlar arkadaşlar

Geçenlerde sağ far yanmaz oldu. Sanayide dedim orijinali neyse onu takın dedim ama usta Narva marka taktı ancak sol orjinali çok güzel yayvan ısıtıyor ama yeni takılan Narva hilal şeklinde az bir alanı ısıtıyor. Acaba 2009 model Ford focus arabanın orijinal kısa far ampulü nedir ve siz aynı performans için neyi tavsiye edersiniz.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han

Aslında ben orjinallerinden memnunduk ama orijinalleri tam olarak nedir onu bulamadim. Marka ve modelntam olarak nedir acaba?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

osram.

İyi akşamlar arkadaşlar
Geçenlerde sağ far yanmaz oldu. Sanayide dedim orijinali neyse onu takın dedim ama usta Narva marka taktı ancak sol orjinali çok güzel yayvan ısıtıyor ama yeni takılan Narva hilal şeklinde az bir alanı ısıtıyor. Acaba 2009 model Ford focus arabanın orijinal kısa far ampulü nedir ve siz aynı performans için neyi tavsiye edersiniz.

tek ampül değişimi mutlaka farklı dır.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han

Ben far ampulü değişiminde arızalı ampulü saklamisim şimdi buldum arabada modeli tam olarak olarak OSRAM ORIGINAL LINE 64210L H7U 12v55W w9q4 yazıyor şimdi ben bu modeli bulabilir miyim..

Yorum bağlantısı

osram.

tek ampül değişimi mutlaka farklı dır.

Çağlar abi konu dışı bir sorum olacak, buna en iyi cevabı sen verirsin :)

Aacımda follow me home özelliği var, fakat aktif olması için araçtan inerken sellektör kolunu çekmemiz gerekiyor. Herhangi bir aparat takmadan bunu otomatik yapmanın bir yolu var mı ?

Ben far ampulü değişiminde arızalı ampulü saklamisim şimdi buldum arabada modeli tam olarak olarak OSRAM ORIGINAL LINE 64210L H7U 12v55W w9q4 yazıyor şimdi ben bu modeli bulabilir miyim..

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ampul-far-h7-12v-55w-osram-64210-192075218

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han

Tesekkurler... Yarın alıp edemeyeceğim bakalım...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

pratikte yok. kafayı kırarsan uzaktan kumand ile çalışan bir devre konabilir araya

bende sisler ve parklar yanıyor aç kapa da.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...