Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2008 Paylaş 8 Eylül 2008 sadece motorunu aradım çıkmacılar satmıyor. komple far satmaya kalkıyorlar. bende birde xenonlar olduğu için karşıdan gelen için hoş şeyler olmuyor. Ya satmaz olurmu benim gittiğim çıkmacıda en az 1000 taneydi... Farcı bul... Oto elektrikçiye sor... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Eylül 2008 Paylaş 8 Eylül 2008 Çıkmacılardan nasıl uygun alıyorsunuz yahu Bazen yenisi kadar fiyat çekiyorlar... Bulunamayacak parçalar için isterler. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 9 Eylül 2008 Paylaş 9 Eylül 2008 F1 aracımın far yükseklik motoru bozulduğunda ( 2003 yılı olması gerek ) 80 ytl fiyat çekmişlerdi. 2004 yılında 50 ytl fiyat çektiler. 2006 yılında far yükseklik motorunu 13 ytl ye ( orjinal ve ambalajında ) Aksaraydan almıştım. Biraz sabır diyorum. Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 merhaba arkadaşlar bu far ayarı benim kısa mesafeyi gösteriyor görüş mesafesi kısıtlı bunun ayarı nasıl yapılır acaba hiç yaptıran oldumu yada nasıl ayar yapılır bilgisi olan bizimle paylaşırsa sevinirim teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 Ben, bizzat ve şahsen, sorunu anlayamadım, biraz daha açarsanız fikir veren çoğalabilir. Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 (düzenlendi) hocam bu 2009 focus txp arac holejen farlar yani bunun ayarı nasıl yapılır benimkinin mesafesi kısa anca 10 mt ileriyi anca ışıtıyor hele birde rampa felan çıkarken daha aşşağı düşüyor mesafe uzunla gitmek zorunda kalıyorum genellikle bir nornavida yardımı ile mi yoksa bir yazılım ile mi bu sorunun cevabını merak ediyorum 20 Eylül 2008 tarihinde Okan Ak?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 far ayarı öle göz kararı yapmak yanlış olur serviste aşağıdaki aletle yapılıyor bu işlem Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 hocam acaba bu araçtaki resimdeki yani Sürüşe duyarlı ön farlar ( halojen farlar mı? orda nornavida ile yapmışlar Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 foto daki araçta normal far a xenon kit takılmış gibi duruyor,zira mercekli olsa ayna o kadar ışığı dağıtmaz.aracınızdaki farın ayarını bence servise yaptırn zira yanlış işlemde garanti dışı kalırsa mebla yüksek olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 Resimden , farın sürüşe duyarlı olduğunu nasıl anladınız? Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 o normal far yukarıda yazdım.mercek olsa dağıtmaz ışığı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 http://www.geceucusu.com/makaleler/seviye/ Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 Tekno paketlilerde mercekli viraj farları olması lazım.. tabi mercekli viraj farları var ama ssorun var işde far ayarında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 Peki farlarınız xenon mu yoksa halojen mi? Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Eylül 2008 Paylaş 20 Eylül 2008 Halojen farlar Sürüşe duyarlı ön farlar bunların ayarı anlaşılan zor olsa gerek bilmiyorum kafam çok karıştı Yorum bağlantısı
Levent Eksen 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 Far seviyesi ayar butonunu biliyorsunuzdur, far açma düğmesinin yanında olan, 3 yada 4 te olmasın? Yorum bağlantısı
Okan Akın 23 Eylül 2008 Paylaş 23 Eylül 2008 malesef keşke öle olsaydı neyse bugün servise gidip düzelttiler farın içinden ayarlanıyor arkadaşlar herkezin bilgisine Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2008 Paylaş 11 Kasım 2008 Motor çalışmıyorsa sadece motor alın... Yeni aldığınız farın rengi, tutmayacak.. biri parlayıp biri mat kalacaktır... Yorum bağlantısı
Barış Günay 11 Kasım 2008 Paylaş 11 Kasım 2008 yukseklik motoru kesin fardan ucuzdur (: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2008 Paylaş 11 Kasım 2008 Çıkması maksimum 10 lira ki, ben 5 liraya almıştım... Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Kasım 2008 Paylaş 20 Kasım 2008 (düzenlendi) Merhabalar arkadaşlar aracım ford focusII sedan Titanyum Halojen farlarda sıkıntı var aracı aldığımdan beri vardı bu problem bugün konya otokoçun anlaşmalı olan rot balans cıya gittim rot ve balans yapıldıktan sonra birde farları konturol etmesi için söledim ve usta baktı sorunu çözdü tam çıkacaktım servisten usta farketmiş direksiyonu sağa çevirince far sağa hareket ediyor sola çevirince direksiyon sola hareket etmediğini saptadı ve abi dedi farı ben ayar yaptığım halde fakat yine far ayarını bozdu bu sola dönmediği için far ondan dolayı far ayarı bozuyor dedi buna yapabieceiğim bişey yok dedi serviste 2 kere ayarlatmıştım ben farketmemiştim farın sola dönmemesi olayı tabiki ustalar hiç bişekilde farketmemiş demeki şimdi benim sormak istediğim ve emin olmak istediğim sizlerden sormak istediğim far sola, sağa, yukarı, ve aşşağı hareket etmesi lazım deyilmi arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bilgililerinizi esirgemeyin teşekkür ederim saolun 20 Kasım 2008 tarihinde Okan Ak?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Kasım 2008 Paylaş 20 Kasım 2008 Direksiyon ile sağa ve sola dönmesi gerekir. Servise götürün, garantiden hallederler. peki yukarı aşşağı hareket edermi? diyelim rampa çıkarken inerken far aşşağı yukarı hareket etmez mi? teşekkürler Yorum bağlantısı
Okan Akın 20 Kasım 2008 Paylaş 20 Kasım 2008 Hayır, yukarı aşağı hareket etmez. (Manuel yükseklik ayarı ile yukarı aşağı değiştirebilirsiniz tabi ama, bu aracın yük durumuna göre yapılması gereken bir ayar). tamam çok saol yarın ilk işim servise gitmek olacak inş. parça vardır sanırım onu dönderen motorda bir problem varki demekki döndermiyor gerçi focus ta servis bilgisayından ayarlanmıyor farlar manual olarak ayarlanabiliyor sanırım öle çünkü servis bağlamıştı olmadı öle bir menu yok çıkmıyor Yorum bağlantısı
Necat Ertan 20 Kasım 2008 Paylaş 20 Kasım 2008 Araç dururken far sola dönmez. Dururken yalnızca sağa döner. Harekete geçince sola ve sağa hareket etmesi gerekir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2008 Paylaş 20 Kasım 2008 Halojen farda, direksiyon ile dönme özelliği var mı ? Bu arada içerde far yükseklik ayarınız var mı Okan bey? Yorum bağlantısı
Recommended Posts