Abdülmecit Cirbil 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 muhtemelen ampulleriniz yoktur,,biraz daha eğilip bakarsanız göreceksiniz.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Engin hocam, zemin aydınlatması dediğin pedalların orayı aydınlatan lamba ise üzerinde hiçbir şey olmayan bir ampüldür o lamba. Çok fazla eğilmene bile gerek yok ortada duruyor. Yeri vardır ama ampül yoktur üzerinde.. Yorum bağlantısı
Engin Evni 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Zemin aydınlatması pedalların üstünde duran... Yorum bağlantısı
Engin Evni 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Peki bu ampullerin ismi, cinsi nedir? Ne alıp takacaz? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Parklara da takılan dipsiz ampül diye tanımlanan ampülden olması lazım, öyle hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Okan Balcı 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 park ampuluyle aynı.bende beyaz 4 ledli var çiftini 6 liraya almıştım çok şık duruyor.herhangi bi aksesuarcıya 4 ledli park ampulu derseniz bulursunuz Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 27 Mart 2010 Paylaş 27 Mart 2010 bencede ledli ampül takın daha şık oluyo Yorum bağlantısı
Engin Evni 28 Mart 2010 Paylaş 28 Mart 2010 Ledli ampul taktım beyaz ışık güzel odu... Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 2 Nisan 2010 Paylaş 2 Nisan 2010 bu pedal üstü aydınlatma 2006 trendlerde varmı ampulü olmasa da yeri elektrik hattı vs..? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Nisan 2010 Paylaş 2 Nisan 2010 Ford bu, olabilir de olmayabilir de... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2010 Paylaş 3 Nisan 2010 Ford bu, olabilir de olmayabilir de... Kısadan hisse ford bu ne yapacağı hiç belli olmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 Bendede oluyor. Bu kronik birşeyse zamanla stopların içi kararır hoş olmaz. Her yıkamadan sonra oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 Bendede oluyor. Bu kronik birşeyse zamanla stopların içi kararır hoş olmaz. Her yıkamadan sonra oluyor. Hakan görmesin, de'ler ile kafayı yedi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Forumu dolaşım ve focus 2'nin kullanım kılavuzunu buldum. Detaylı inceleme yaptım. Bazı kafama takılan yerler var onunla ilgili bir sorum olacak.Birincisi far sensörü. Otomatik de ayarlı ancak gündüzde farlar yanıyor. Herhangi bi ayar yapmak mı gerekiyor. İkinci sorunun yeri burası mı bilmiyorum ama onu da sorayım kızmazsanız. Yağmur sensörü, kolu ikinci konuma getirin diyor ancak ikinci konumda silecekler normal silme işlemi yapıyor. şimdiden teşekkürler... Farlardaki sensör problemine benziyor. Silecek kolu ikinci konum kapalıdan sonraki konum olmasın, yani yağmur sensörü olmayan arabalardaki faslılalı çalışma konumu. bu arızayı niye verir? farları açtığım düğmeyi bir kademe geri çekiyorum yine yanıyor ileri ittiriyorum yine yanıyor. yani düğmeden değil. ama neden acaba? Peki sis lambaları yanıyor mu bu sırada ? Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 22 Nisan 2010 Paylaş 22 Nisan 2010 Buhar yaptığı için, stopları ben de garantiden değiştirttim. Ama farkeden bir şey yok, yenileri de yapmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 22 Nisan 2010 Paylaş 22 Nisan 2010 Buhar yaptığı için, stopları ben de garantiden değiştirttim. Ama farkeden bir şey yok, yenileri de yapmaya devam ediyor. Bişey değişmese bile ben yinede değiştiricem yenisi yine mi yaptı yine gidiğ değişicem yine mi yaptı yine gidicem.. dünyanın parasını alıyorlar bizden garantiydi bakımdı bunu da yapıversinler.. Yorum bağlantısı
Serhan Küçük 22 Nisan 2010 Paylaş 22 Nisan 2010 (düzenlendi) Benim aracımda da sol ayna sinyalinde buhu var daha doğrusu içinde bir miktar su var böyle içerde gezinip duruyor. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım ama elektrik arızası vermesinden korkuyorum. acaba ayna dış kabını garantiden değiştirirler mi? Edit : elektirk = elektrik 22 Nisan 2010 tarihinde Serhan K tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Nisan 2010 Paylaş 22 Nisan 2010 Değiştirirler. Değişmezse zaten yapacak tek bir şey var. Oda küçük 1 mm'lik matkap ucu ile alttan veya yandan delik açmak. Su kalmasındansa buhar yapması daha iyidir. Buharda delik olduğu için çok kalmıyor. Serhat, Bence sen şunu teklif et. Bende bir daha olsa yapacağım işlem budur. Ama birdaha buğulanma olmadı bende. Servise derimk, kardeşim garantiden bunu değiştirecekelrine otosana şunun benim adıma teklif edermsiniz. Muhtemelen her buharlaşmada garantiden değişim talep edeceğime bana bir takım LED'li stop + farkını vermek kaydıyla, buharlanmaya karşı garantisiz ama bozulmaya karşı garantili olacak şekilde değişim talep ederdim. Ben riske edebilirim LED'li stoplar için Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 22 Nisan 2010 Paylaş 22 Nisan 2010 Değiştirirler. Değişmezse zaten yapacak tek bir şey var. Oda küçük 1 mm'lik matkap ucu ile alttan veya yandan delik açmak. Su kalmasındansa buhar yapması daha iyidir. Buharda delik olduğu için çok kalmıyor.Serhat, Bence sen şunu teklif et. Bende bir daha olsa yapacağım işlem budur. Ama birdaha buğulanma olmadı bende. Servise derimk, kardeşim garantiden bunu değiştirecekelrine otosana şunun benim adıma teklif edermsiniz. Muhtemelen her buharlaşmada garantiden değişim talep edeceğime bana bir takım LED'li stop + farkını vermek kaydıyla, buharlanmaya karşı garantisiz ama bozulmaya karşı garantili olacak şekilde değişim talep ederdim. Ben riske edebilirim LED'li stoplar için Abi işin komiği bi benzerini teklif ettim dedim ki siz bana bunların yenisini vermek yerine siyah zeminli verin bende farkını veriyim ama kabul etmediler.. benim farlarda da kararma olmuştuda onda denemiştim.. Yorum bağlantısı
Murat Aktaş 21 Temmuz 2010 Paylaş 21 Temmuz 2010 Merhaba arkadaşlar. Aracım 2009 Model Focus TDCI Titanium. İkinci sahibiyim. aldığımdan bu yana düzgün aralıklarda olmamakla birlikte genellikle 1.5 - 2 aylık periyotlarda far ampulleri patlıyor. Kullanılan ampulleri ford yetkili servisinde taktırıyorum. hatta bir keresinde 6 gün sonra patlamıştı. ilkinde, ampul patlak değiştirelim denildi, ikincisinde tüm elektronik donanıma akım dağıtan ünitenin (detaylarını pek bilmem) yeniden kodlanması gerektiği söylendi ve yapıldı ki bu müdahalede ampul ücretlerini aldılar. Yaklaşık 1.5 ay sonra tekrar patladı. Mayıs ayının son haftasında 45.000 bakımı için götürdüğümde ampul de patlaktı. problemi üstüne basa basa tekrar ettim, ne yaptılar bilmiyorum. Geçtiğimiz hafta bu kez sol far ampulü tekrar patladı. Problemi yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Temmuz 2010 Paylaş 21 Temmuz 2010 Akünüzü ve dinamonuzu kontrol ettirin derim ben. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 21 Temmuz 2010 Paylaş 21 Temmuz 2010 Akünüzü ve dinamonuzu kontrol ettirin derim ben. + olarak modülü yeni seviye kalibrasyon ile programlattırın Yorum bağlantısı
Murat Aktaş 21 Temmuz 2010 Paylaş 21 Temmuz 2010 İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bunları dikkate alacağım. Araç şu anda serviste. Sormak istediğim iki şey daha var, aracın garantisi devam ediyor, bu sorun garanti dahilinde midir, bir de far ampullerinin ortalama ömrü ne kadardır. teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Temmuz 2010 Paylaş 21 Temmuz 2010 Ben eski aracımı 2.5 sene kullandım, 2 defa aküm bitmesine takviye görmesin rağmen patlamadılar. Osram'ın standart ampülleriydi, çok memnundum. Yaşar ustam, modülten kasıt ECU'dur değil mi? Bu arada bana sorarsanız, eğerki araçtan kaynaklanan bi sebeple patlamışsa ampüller, servisten mutlaka ücret iadesini isteyin ya da bi güzellik yapsınlar artık... Yorum bağlantısı
Recommended Posts