Mehmet Kaya 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Yakup Kadri Kuşcu yazdı: Aynı problem bende de olmuştu ve araçta akü lambası sürekli yanıyordu. Akü voltajı gage menü de 14.8V civarıydı. şarj dinamosu tamirinden sonra 13.8V ' ta sabit duruyor. Diğer arkadaşlardan gelen bilgilere göre benzinli MK3 lerde 13.8V'u doğru değer olarak kabul edebiliriz. Sizinkiyle beraber benzinli MK3 mondeo 13.8 volt değer veren araç sayısı 4 oldu. Benimki bozukken 11.9 - 15.9 arasında dalgalanıyordu. Şarj dinamosunu değiştirince düzeldi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Yomu hiç ölçüm yapan dizelci benden başka ? Yorum bağlantısı
Hasan Molla 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 bu konunun hortlama zamanı gelmiş sanırım tekrardan. Ben de iki gün önce şarj dinamosu problemi yaşadım bandırma tarafında ve izmite gelince şarj dinamosunu tamir ettirdim. elektrikçi dinamoyu söktü ve diyot tablosunda problem olduğunu söyledi. gerçekten de diyot tablosunda diyotların biri yanmış, bağlantılar bozulmuş. parçacıdan diyot tablosunu ve konjektörü aldık 120 TL ye ve montajını yaptık. problem devam etti şarj lambası sönmedi. sonrasında elektrikçi alternatör üzerinden çıkan eski konjektörü takınca problem çözüldü araç şarj yapıyor. dediğinie göre yeni aldığımız konjektör bozukmuş. ben de problem çözülmüş olmasına rağmen parçacıya gidip yeni aldığımız konjektörü iade ettim ve yerine yeni konjektör aldım. emin olmamakla birlikte kimsenin günahına girmeyeyim ama belki de lehim yaparken takarken falan konjektörü aşırı ısıya maruz bırakıp ta yakmış ta olabilir diye düşünüyorum usta için. Bu arada şarj dinamosunun da kayışını değiştirdim. 1.6 dizel kayışı bulamadım 1.4 dizel kayışı taktım ama arada 0,1 mmlik bir uzunluk farkı olduğu için bu da gergi anında tolere edilecek bişey olduğu için önemsemedik. motrcu ustaya sordugumda problem olmaz dedi. şu anda araçta flaşörleri açınca flaşörlerle paralel olarak devir saatinde dalgalanma ve değişken bir hırıltı sesi geliyor. diğer dengeli yüklerde örneğin farlar , radyo , kalorifer veya sis farlarını hepsini veya teker teker açmam durumunda hırıltı sesi yok. aküyü ölçtüm. araç çalışmıyorkenki değer 13,8 araç rolantide çalıştığında 14,6 farları açtığımda 14,2 kaloriferi açtığımda 13,8 sinyalleri açtığımda 12,2 12,4 volt gibi değerlere düşüyor. bu dalgalanma normal midir ? yukarıdaki cevapları da okudum ama birisi normal demiş birisi konjektörün görevi sabit gerilim vermek demek demiş. bana kalırsa da araç çalışırken konjektör gerilimi 14,4 voltta veya normali neyse o değerde tutmalı diye düşünüyorum. bu arada aracın üzerinde eski konjektör var. yenisini taktırıp bir de öyle denemek istiyorum. fikri ve tecrübesi olan varsa , paylaşırsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 bu motorlardaki şarj dinamlaronda tamirat işlemi pek sağlıklı olmuyor maalesef Yorum bağlantısı
Hasan Molla 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 tamiratın çok sağlıklı olmadıgını söyleyenler oldu ancak tamiratı yaptıktan sonra soyleyenler oldu. yedek parça da çin malı satılıyo çin malı yerine ben de orjinalini tamir ettirmeyi düşündüm. elektrikçi de bu yönde telkinde bulundu ama sonuç ne olacak bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Focus collection 2004 aracımda araç boşta rölantide iken gerilim ölçüldüğünde 14.0 ile sabit duruyor. Farlar,kalorifer vs. açıldığında 13 lü değerlere inip deviri 0.8 den 1 e yükseltip 3-4 sn içinde tekrar 14'e sabitleniyor. Gaza köklediğiniz zaman bazen 14.1 - 14.2 gibi değerler görülebiliyor ancak çok nadir bu. Bunlar elektrikçide profesyonel ekipmanların akü ve dinamoya bağlanmasıyla yapılan ölçümlerdir. Ayrıca ambalajdan çıkarıp sıfır akü taktık farklı farklı (mutlu silver, best) ikisindede 14.0 şarj değeri değişmedi. Yukarıda yeni takılan akünün 14.8 ile şarj edildiğinden bahsedilmiş buna istinaden yazdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts