Nuri Başer 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 yenisini tak kurtul +1907 lastik alıp değiştirmek te mümkün.. daha hesaplı oluyor.. Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 gecen gün otokoçta değiştirttim lastiği değişti 30 ytl verdim kullanıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Ay başında aldım ford parçası satan bir yerden,adam fordun servislerine devamlı verdiğini söyledi bende onlardan aldım ve gayette iyi şuanda.. takımı 25 ytl....orjinalı sanırım 80 ytl idi... Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Ben Ford serviste ön silecek lastiklerini 10 YTL ye değiştirdim. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Ben parçacıdan aldım servislerde takılanlardanmış. Turuncu-mavi kutusu var. Sileceğin üstünde de Ford amblemi var. 65 YTL'ye aldım... Yorum bağlantısı
Osman Bala 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Sileceğe 10 liradan fazlası günah olur. SWF markaydı sanırım sadece lastik değiştirdi ustam 10 lira verdim ve şimdiye kadar kullandığım en iyi sileceklerden biri. Bir şey daha öğrendimki karfurdan, migrosdan aldığınız silecekler iyi marka bile olsa beş para etmez. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Bu arada benim bahsettiğim silecekler aerotwin modeli. Normal standart sileceklere göre fiyatı çok daha pahalı... Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Sileceğe 10 liradan fazlası günah olur. SWF markaydı sanırım sadece lastik değiştirdi ustam 10 lira verdim ve şimdiye kadar kullandığım en iyi sileceklerden biri. Bir şey daha öğrendimki karfurdan, migrosdan aldığınız silecekler iyi marka bile olsa beş para etmez. 10 ytl ye silecek değil sadece lastik alınır. swf zaten en iyi markadır bu konuda. silecek suyunuza hiç bir katkı koymayın sadece su olsun.o katkılarda bulunan alkol silecek lastiklerinizi sertleştirir ve çabuk ömrü azalır. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 (düzenlendi) 15 ytl'ye 3 lastiği de değiştirttim..Senede 1 kere kışa girerken yapıyorum, çok iyi oluyor.. 21 Kasım 2008 tarihinde Cihan Yeti?ken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 80 ytl verdim Bosch aerotwin aldım 3 sene kadar oldu sanırım ve haala ilk günkü gibi mükemmel durumda.Sileceklerde dikkat edin arkadaşlar bi akşam karşıdan gelen bir ışıkta çizikler ile karşılaşıp şok içinde kalabilirsiniz. +1 2.5 sene oldu, ilk taktığım günden farkı yok... Ford marka sileceğe sakın para vermeyin, 3 ay ömrü var... Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Sileceğe 10 liradan fazlası günah olur. SWF markaydı sanırım sadece lastik değiştirdi ustam 10 lira verdim ve şimdiye kadar kullandığım en iyi sileceklerden biri. Bir şey daha öğrendimki karfurdan, migrosdan aldığınız silecekler iyi marka bile olsa beş para etmez. +1 swf bu işin number one dır Yorum bağlantısı
Semih Nigri 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 (düzenlendi) doğan oto ya sordum geçen 50 lira fiyat verdi sırf lastiğine ne bu altın kaplamamı anlamadım ki 21 Kasım 2008 tarihinde Semih Nigri tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Çoban 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Geçen Total Benzin İstasyonunda Gördüm 25 lira Markası Bosh Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 Silgeç marka lastiklerden alın,bence süperler. Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 valeo mudur nedir ondan aldım pekte memnun sayılmam daha takalı 1 ay oldu ama kış bitmeden yenileyebilirim Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 21 Kasım 2008 Paylaş 21 Kasım 2008 80 ytl verdim Bosch aerotwin aldım 3 sene kadar oldu sanırım ve haala ilk günkü gibi mükemmel durumda.Sileceklerde dikkat edin arkadaşlar bi akşam karşıdan gelen bir ışıkta çizikler ile karşılaşıp şok içinde kalabilirsiniz. Çok doğru CUB un dediği. Bende 2 ay önce 45 ytl ye aldım aerotwin. Gayet iyi temizliyor. Eski sileceklerimde bu çakma aerotwinlerden di camı baya bi örseledi. Yorum bağlantısı
Sunay Can 28 Aralık 2008 Paylaş 28 Aralık 2008 araç henüz 3 aylık :mellow: Sen yine şanslısın kardeş, benim araç henüz 1,5 aylık. Silecekler berbat. Aracı teslim etmeden önce sanki servise gelen 2 yıllık bir araçtan söküp takmışlar. Servisyolu görüldü, bakalım klasik " kullanıcı hatası" mı diyecekler. Yorum bağlantısı
Sefa Arat 30 Aralık 2008 Paylaş 30 Aralık 2008 15 ytl'ye 3 lastiği de değiştirttim..Senede 1 kere kışa girerken yapıyorum, çok iyi oluyor.. Cihan Kardeş bahsettiğin silecek lastiğini Ankara'da nereden alabilirim? Benim ön silecek lastiğide çok kötü ses yapıyor. Yorum bağlantısı
Burak Cal 31 Aralık 2008 Paylaş 31 Aralık 2008 (düzenlendi) ben ***Reklama izin yok*** dan siparis ettim bir gunde geldi ve cok memnunum.Tavsiye edilir http://www.***Reklama izin yok***.com.tr/urun_detay.asp?pid=10928 31 Aralık 2008 tarihinde Burak Cal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Beloğlu 9 Ocak 2009 Paylaş 9 Ocak 2009 malum havalar soğudu. dolayısıyla -önceki forda da karşılaştığımız- silecek lastiklerinin sertleşmesi sorunu geldi çattı. daha önce lastiklerin yumuşaması için bir madde sürüldüğünü okumuş veya duymuştum ama bir türlü hatırlayamadım. bu konuda bir fikri olan var mı ? ispirtolu pamukla silebilrsinniz lastiklerinizi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2009 Paylaş 9 Ocak 2009 Benim silecekler atlama yapmaya başlamıştı.Servis garantiden değiştirdi.Daha doğrusu Bursa Şentürkler 82YTL tahsil etmeye kalktı.Otosandan garanti onayı isteyince onay geldi.Otosana teşekkür ediyorum.Bursa Şentürkleride kınıyorum!Aracım 12500km. de 14 aylık. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 Bosch Aerotwin muz tipi aldım geçen sene 60 YTL ye bu senede ömrü bitti,60 YTL verince 2 sene gider sanmışdım yanılmışım 1 sene tek bir kış kullnabilidim, şu an performansı yarıya düştü 2 hatta 3 yıl kullanan arkadaşları tebrik ediyorum,Bosch bile Aero Twin'in ömrüne standart bosch sileceklere göre %30 fazla diyor ,6 aydan sonra performans düşer ,1 sene sonrada değiştirilmesi gerekir diyor,nasıl başardınız arkadaşlar bunun bir sırrmı var Bir daha asla Bosch Aero Twine o parayı bayılmaycam iyi bir ders oldu bana,klasik sileceklerle durmak yok yola devam Yorum bağlantısı
Murat Aldağ 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 malum havalar soğudu. dolayısıyla -önceki forda da karşılaştığımız- silecek lastiklerinin sertleşmesi sorunu geldi çattı. daha önce lastiklerin yumuşaması için bir madde sürüldüğünü okumuş veya duymuştum ama bir türlü hatırlayamadım. bu konuda bir fikri olan var mı ? 3 TL ye sadece lastikleri değişiyor oto aksesuarcılar bir sorun olmuyo.. Tabi tanesini.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Kasım 2009 Paylaş 22 Kasım 2009 Sürücü tarafı 65cm Yolcu tarafı 42,5cm Yorum bağlantısı
Recommended Posts