İsmail Doğan 29 Kasım 2008 Paylaş 29 Kasım 2008 Güzel motor... sağol ben memnunum valla bi sorun çıkartmadı turbo takılmazmıs onu duyunca üzüldüm bide usta bulamadım radyatör bosaltma tapanı arayandan geçilmiyo bide sanzıman yağı değisiyomu bilen bulamadım o sıkıntı var biri diyo değistir biri diyo bunda şanzıman yağı motoryağıdır gerek yok anlamadım gitti iki yıldır bende oysa servistede sormayı unuttum Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 Bu arabada mikserli lpg mi var? mikser nedir bilmiyorum ama bildiğin düz tüp var sıralı sistem değil yani takılmaz manifoltu patlatır filan gibi şeyler dediler bana 2006 da bende o zaman takalım bakalım manifolt patlaması nasıl bişeymis dedim hala patlamadı :lol2: ancak hava filtresi sistemi sökülüp böyle bi performans sistemi takılıyo o mecburiymis 180-200 arası yakıyo uzun yoldada şehir içide aynı neticede uzun yolda XXX km den aşağı inmem omvl diye bi marka bu tüpü amerikan jiplerede uyguluyolar 300 beygire kadarki tüm arabalara takılıyomus hiç bi sorun çıkmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 sağol ben memnunum valla bi sorun çıkartmadı turbo takılmazmıs onu duyunca üzüldüm bide usta bulamadım radyatör bosaltma tapanı arayandan geçilmiyo bide sanzıman yağı değisiyomu bilen bulamadım o sıkıntı var biri diyo değistir biri diyo bunda şanzıman yağı motoryağıdır gerek yok anlamadım gitti iki yıldır bende oysa servistede sormayı unuttum SC takılır... Otomatik vites mi.. ? Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 SC takılır... Otomatik vites mi.. ? yok düz vites sc nedirki kompresör gibi bisimi ? nasıl bişi acaba turbo gibi bi sistemse hemen takayım blow of ta takacam çünkü :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 yok düz vites sc nedirki kompresör gibi bisimi ? nasıl bişi acaba turbo gibi bi sistemse hemen takayım blow of ta takacam çünkü :lol2: SuperCharger Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 <a href="http://www.google.com.tr/search?q=super+charger&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_trTR296TR297&*** küfür ***=t" target="_blank">SuperCharger</a> bunun elektriklisi bide v kayışından alanı varmıs elektriklisine bi bakacam bakalım araştırayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 bunun elektriklisi bide v kayışından alanı varmıs elektriklisine bi bakacam bakalım araştırayım Elektriklisi iş görmez... Yapmayı düşünüyorsan V kayışından tahriklisine bak... Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 (düzenlendi) bunu linkte yapım aşaması var ama bana sanki bi motor rektefe parası harcanacak gibi geldi çünkü adamlar baya baya motor indirmis bide garip bi çubuk var amortüsör baslarını tutan bu ne işe yarar acaba adamlar neler yapıyo yahu 30 Kasım 2008 tarihinde ?smail Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 (düzenlendi) Harcanır. SC ile kompressor aynı şey. almanlar kompresör der. Turbo gibi piston,kol vs değiştirmeden uygulanablir. Motoru tezgaha almak zor veya pahalı bi iş değil. Ama Sc işinde iki ana sorun var. 1- Beyin yazılımı. 2- Şanzıman,difreansiyel ve frenlerin artacak güç ve torka dayanamaması. SC ye de blow off takılıyor ama turbodaki gibi kısa süreli bi ses değil motor çalıştığı sürece bi tıslama sesi ani tahrik değişimlerinde "jaarrr"lama şeklinde çok daha hırçın bi ses çıkarıyor. 30 Kasım 2008 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 Harcanır. SC ile kompressor aynı şey. almanlar kompresör der. Turbo gibi piston,kol vs değiştirmeden uygulanablir. Motoru tezgaha almak zor veya pahalı bi iş değil. Ama Sc işinde iki ana sorun var.1- Beyin yazılımı. 2- Şanzıman,difreansiyel ve frenlerin artacak güç ve torka dayanamaması. SC ye de blow off takılıyor ama turbodaki gibi kısa süreli bi ses değil motor çalıştığı sürece bi tıslama sesi ani tahrik değişimlerinde "jaarrr"lama şeklinde çok daha hırçın bi ses çıkarıyor. blow of takılırmıs desene ne bileyim mondeolardaki o dediğin aksam kaldırır gibi geliyo bu gücü ama yeni yazılım dedinmi o iş çorba olur bence Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 (düzenlendi) ne bileyim mondeolardaki o dediğin aksam kaldırır gibi geliyo bu gücü ama yeni yazılım dedinmi o iş çorba olur bence Tabi sırf sc takmış olmak için takarsanız kaldırır. 0.2-0,4 bar arası basınçta bi sıkıntı olmaz belki. ama alınacak 15-20 hp için ve artacak o kadar yakıt tüketimi için değer mi? bilmem. ben deymez dedim ve vazgeçtim. Yoksa Mertol abide beyin de SC de hazırdı. 1 bilemedin 2 günlük işi vardı. Ama Profesyonel bi Sc uygulamasına girmek için pistonlar ve üst kapağa girişmek lazım. Frenleri güçlendirip ib5 şanzımanı emekli etmek lazımdı. Arabam zaten 7-7,5 lira eder,üstüne bi o kadar harcamak mantıksız deyip efendi efendi kullanmaya devam ettim. Bence düz sistem lpg bu arabaya haksızlık. Hiç takmamak daha iyi olurdu bence. 30 Kasım 2008 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 30 Kasım 2008 Yazar Paylaş 30 Kasım 2008 doğru bu olayıda geçmis olduk hiç baslamadan kapadım bu defteri Yorum bağlantısı
Uğur Yorulmaz 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 mercedes e200 kompresör de bu dediğiniz olay varmı yani şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 Mercedes Kompresör kullanıyor, yani V kayış tahrikli aşırı besleme. Alt devirlerde boşluk olmayan, aşırı beygir üretmekten ziyade konfora yönelik bir çalışmadır. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 Bu arada enjektörler,benzin pompası ve hatta intercooler vs vs diye uzayıp gidiyor liste. Bu kadar uğraştıktan sonra TC takılır SC yerine. Yorum bağlantısı
Recommended Posts