Ayhan Onaran 15 Aralık 2008 Paylaş 15 Aralık 2008 Arkadaşlar arka cam rezistanslarından 1 tanesi çalışmıyor bunu tamir ettirme gibi bir şansımız varmı?Veya bizim yapacağımız bişey varmı ? Gerçi böylede sorunsuz kullanılıyor diğer ısınan çizgiler belli süre sonra çalışmayan yeride hallediyolar ama tam ortada bi yerde olduğu için gözüme batıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2008 Paylaş 15 Aralık 2008 Oje gibi sürülebilen gümüş katkılı tamir solüsyonu aratın. Kesik yere sürünce düzelecektir. Yorum bağlantısı
Engin Evni 17 Aralık 2008 Paylaş 17 Aralık 2008 (düzenlendi) bende aynı sorun var öncamda çatlak olduğu için öncam rezistansı çalışmıyor 17 Aralık 2008 tarihinde Engin Evni tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2008 Paylaş 18 Aralık 2008 Çatlağı birleştirmen zor... Esneyeceği için yine açacaktır.. Ama Çağlar'ın tavsiye arka camda işe yarar... Yorum bağlantısı
Taner Yıldız 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Oje gibi sürülebilen gümüş katkılı tamir solüsyonu aratın. Kesik yere sürünce düzelecektir. çaglar abi nerden bulabiliriz peki bu solüsyonu?? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 En son Bauhaus da görmüştüm veya yanındaki Carrefour, fiyatını net hatırlamıyorum ama ucuzca. Yorum bağlantısı
Taner Yıldız 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 teşekkürler çaglar abi hemen alıyım bi tane bugun Yorum bağlantısı
Levent Temel 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 arka camdaki buğulanmayı rezinsdans hallediyor..ön camda napabilirz..özellikle yağmurlu havalarda uzun yolda içerde kalorifer çalışırken içerde acaip buğulanma oluyor..sonra eline bi bez al sil de dur ön camı..yok mu bunun bi çaresi.. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 arka camdaki buğulanmayı rezinsdans hallediyor..ön camda napabilirz..özellikle yağmurlu havalarda uzun yolda içerde kalorifer çalışırken içerde acaip buğulanma oluyor..sonra eline bi bez al sil de dur ön camı..yok mu bunun bi çaresi.. Kalorifer açıkken buğulanma olması garip. Ön cama verin hava akımını. Yorum bağlantısı
Levent Temel 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Kalorifer açıkken buğulanma olması garip. Ön cama verin hava akımını. deniyorum ama olmuyor...ön cama hava akımını tamamen veren gösterge hangisydi...belki benim orda bir problem olabilir Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Biraz arka cama benzer ama şekli daha yamuğa benzer. İç hava sirkülasyonu özelliğide açık olursa çabuk buğulanma yapar. Yorum bağlantısı
Levent Temel 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Biraz arka cama benzer ama şekli daha yamuğa benzer. İç hava sirkülasyonu özelliğide açık olursa çabuk buğulanma yapar. 1 konumuna getirip ben hep ok işareti olan yerde çalıştırıyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 1 konumuna getirip ben hep ok işareti olan yerde çalıştırıyorum. yanlış.... o konumda sadece yüzünüze ve ayaklarınıza gelecektir. En son durumdaki kısımda çalıştıracaksınız. o garip işaret sadece havayı ön cama üfler. En fazla 2 dk içinde buğu gider. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 ön cam buğulanmasını önlemek için doğru konum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Ayrıca Polen filtrenizi yenileyin, faydasını göreceksiniz. Yorum bağlantısı
Levent Temel 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Ayrıca Polen filtrenizi yenileyin, faydasını göreceksiniz. polen filtresi sadece klima için değilmi çağlar bey..yeni bakım yaptırdım polen filtresini değiştirlim dedim usta yazın değişelim dedi.polen filtersini kışın değişmek yanlış dedi Yorum bağlantısı
Levent Temel 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 en güzel ve en ayrıntılı en yakışıklı focus resimleri kaynağı sizn siteniz mehmet bey..alıntı yaptığımız içim kızmıyosun demi:> Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Yok canım... Kızacak olsam oraya koymam... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Polen filtresi, dışarıdan içeri giren tüm havanın geçtiği yerdir, klima ile direkt alakası yoktur, camlardaki buhar inatçı şekilde gitmiyor ise Polen kirlenmiş demektir, polenin kirlenme periyodu belirsizdir, nemden de bozulur, doğru-yanlış zamanı yoktur, iş görmediği zaman değişir. Yorum bağlantısı
Levent Temel 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 benim arabanın camın dibindeki sıcaklık üfleyen yerden çok az hava üflemesi geliyor.bu uzun yolda buğulanmayı çözmemde sorun oluyor..göstergedeki son konuma getirip üfleme derecsinide 4 e ayarlamama rağmen çok az hava üflüyor..Sebep polen filtresinden mi başka bir arızamı var acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Test etmesi kolay. 1 kademede yüze üfler gibi çalıştırın, sonra iç sirkülasyona alın, aradaki üfleme farkı çoksa polen kirli demektir, ki sizin örneğinizde %99.9 Polen. Yorum bağlantısı
Levent Temel 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 yetiş yaşar usta ^_^ ..Kayserideyim... çağlar beyin dediğine göre bu polen değişecek..onun için yanına gelmem lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 yetiş yaşar usta ^_^ ..Kayserideyim... çağlar beyin dediğine göre bu polen değişecek..onun için yanına gelmem lazım. Sen Yaşar'a yetiş.. Yeni Sanayi 15. Sokak Şimşeklerin karşısı... Oto Deva.. Yorum bağlantısı
Levent Temel 28 Ocak 2009 Paylaş 28 Ocak 2009 Yeni sanayi niğde kadar olmuş..sora sora bulcaz artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts