Yılmaz Kaçar 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 arkadaşlar focusu alana kadar 15 yıldan fazla hep benzinli araç kullandım, şimdiki focusum tdci, ilk kalkış ve sonraki vites kullanımında, gaz verme ve devir konusundaki incelikler ve dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir. benim durumumda olanları aydınlatırsanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 Bana göre benzinliden farkları şöyle, ilk çalıştırmada ilk on saniye hareket etmeyin, sonrasında düşük devirlerde kullanın bir süre.Aracı stop etmeden önce 15-20 sn. kadar turbonun durabileceği kadar rölantide çalışsın.Devirli kullanmak lazım falan şehir efsanesi.Bildiğiniz gibi kullanın, mazotu iyi yerden alın yeterli. Yorum bağlantısı
Ceyhun Yilmaz 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 bizdede bir tane dizel var herkes bize devirli kullanmamızı sölemişti ne kadar doğru bilmiyorum yani vites aralıklarını yüksek devirde tutun demişlerdi.birde bildiğim depon fazla boş kalmayacak ışık yanmadan alacaksın demişlerdi mazotu bu sölediklerim hep çevremden duyduklarımdır servisin sölediği değildir yanlış olmasın arkadaşlar.birde dizellerin ağır bakımının pahalı olduğunu duydum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2008 Paylaş 26 Aralık 2008 Yüksek devir her araç için zararlıdır... Düşüğü de öyle... Olması gerekeni bilmek ona alışmak gerekir... Dizeller için 2000-3000 devir arası idealdir.. Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Benzinli bir yere kadar, dizel hiç sevmez yüksek devirleri. Dizel aracı olup 4000 ve üzeri devirlerde gezen tork sarhoşlarını pek iyi günler beklemiyor bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Hava filtresini 5000 km de bir değiştirin, ülke şartlarımız genelde tozlu, hava filtresi de hem çok pahalı değil hem de araçta yoğun hava ihtiyacı duyan turbo var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 +1000 5000 de bir hava 7500 de bir yağ değişin turbo çook rahat eder, servisi falan dinlemeyin burası Türkiye... Yüksek devir yapmayın zaten 4000 de güç falan kalmıyor sonrası motoru öldürmek gibi bişey oluyor bir diğer şey, bence baya önemli arkadaşarda söylemiş tekrar ediyim, ilk çalıştırmada 10sn. soğuk havalarda 30 sn. kadar bekleyip düşük devirde 1-2 km gitmek ve stop ederken kısa kullanımda 10-20 sn kadar uzun yoldan gelince 30sn. kadar beklerseniz "turbo" ve motor için çok faydalı olur. Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Günümüz tdci araçların en büyük düşmanı,Kalitesiz yakıt,zamanı geçmiş veya doğru olmayan motor yağı(bakım),hava filtre yolundan gelebilecek en küçük toz parçacığı,ve Serkan bey in bahsettiği ilk çalıştırma ve stop etme...Bunlar göz ardı edilmezse TDCİ lerden iyi sonuç alınır... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 turbonuz sağlıklı dönecek devirde çalışsında devirli kullanmaktan kasıt o olsa gerek bide bakımlı olsun motorunuz gerisi yalan aslında dizel motora tam otomatik şanzıman şart böylece gereksiz motor devrini önlemek için hatta acemiyede dizel vermemek lazım ya geçen bi bayan geliyodu arkamdan 1.6 tdci ben masum masum rampayı çıkıyorum hangi viteste geliyosa (galiba 1 di) araba deli gibi bağırıyodu bi an korktum ne oluyo diye Yorum bağlantısı
Kıvanc Sefa 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 Konuyla biraz alakasız ama dizelde yakıt ışığı yandıktan sonra yaklaşık kaç km gidebilirz?? Yorum bağlantısı
Taha İlgen 23 Ocak 2009 Paylaş 23 Ocak 2009 fiestalar da dijital ekranda 80 km gösteriyor ışık yanınca. ben bir kere denemek amacıyla zorladım 50 km falan gittim sonra korktum doldurdum. Yorum bağlantısı
Guest Erkan Erdo?an 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Konuyla biraz alakasız ama dizelde yakıt ışığı yandıktan sonra yaklaşık kaç km gidebilirz?? fiestalar da dijital ekranda 80 km gösteriyor ışık yanınca. ben bir kere denemek amacıyla zorladım 50 km falan gittim sonra korktum doldurdum. Dizel araçlarda size tavsiyem hiç beklemeden en kısa sürede yakıt almanız olur. Bu konuda sorun yaşamış olanlardanım... Çeyreğin yarısından biraz daha az yakıt vardı (çok dibe dayanmamıştı yani) ama yakıt az olunca çalkantıyla tüm tortular hareketleniyor ve yakıt pompasını tıkıyor... Babamın Tourneo'suyla yaşadım bu sorunu bir yıl önce ve masraf 1800 YTL tutmuştu... Bu fiyat tanıdık olmanın avantajlarını da içerir durumda... Aracınızı üç yıl ve fazlası kullandıysanız tavsiyem yakıt deposunun temizletilmesi ve araç güvence sistemi dahilinde yakıt alınması olacak... Çünkü benzer bir sorun karşısında mondeosu için 3200 YTL masraftan kurtuldu bir arkadaşım... Tüm yakıtlarını opet'ten aldığı için masraf çıkmadı hiç cebinden... Reklam yapıyor gibi oldum ama bir de bildiğim kadarıyla Shell'in kendi içinde bir uygulaması var... Eğer yakıtlarınızın tamamını Shell'den alırsanız sorunlar karşısında masrafı üzerine alıyor... (Bir de bazı istasyonlar kendi içinde garanti sunuyor, yani hep o garanti dahilindeki istasyondan alırsanız yakıtınızı, firmadan önce istasyon sizin masraflarınızı karşılıyor. Bunu da servisten aracımı aldıktan sonra ilk yakıt aldığım shell istasyonunda söylediler, orası bu dediğim garanti kapsamındaymış yakıt için) Bir de kulaktan dolma bilgi ekleyeyim... Her petrol şirketinin yakıtları çok cüz-i miktarda ve kendi şirketlerine has bir renklendiriciyle üretiliyormuş. Sorun sonucunda depodaki yakıtın analiziyle bu yakıtın hangi marka olduğu, ya da tek tip içerip içermediği bu yolla anlaşılabiliyormuş... Dediğim gibi sorunu yaşadığım zamanlarda edinilmiş bir bilgidir. Doğruluğu tartışmaya açıktır. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Yakıt deposunu nasıl bir kimyasalla temizliyorlar acaba? Yorum bağlantısı
Guest Erkan Erdo?an 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 bizdede bir tane dizel var herkes bize devirli kullanmamızı sölemişti ne kadar doğru bilmiyorum yani vites aralıklarını yüksek devirde tutun demişlerdi.birde bildiğim depon fazla boş kalmayacak ışık yanmadan alacaksın demişlerdi mazotu bu sölediklerim hep çevremden duyduklarımdır servisin sölediği değildir yanlış olmasın arkadaşlar.birde dizellerin ağır bakımının pahalı olduğunu duydum. Ayrıca yüksek devir olayına katılmıyorum... Sonuçta bu bir mekanik çalışma sistemidir. Gücün aktarılabileceği devire ulaşmamak ne kadar kötüyse motor için, yüksek devirle çalıştırmak da o kadar kötüdür. Zaten motorun sesine kulak verirseniz arabanızı kullanırken, o size doğru aralığı doğru yerde fısıldıyor, yanlış yerde haykırıyor... Mükemmel ses 2200-2800 aralığında geliyor bu da bu aralığın doğru olduğunu gösteriyor. Yakıtı dibe dayandırmamak konusundaki deneyimimi paylaşmıştım. ...ve evet dizel bakım masrafları benzinliye göre biraz daha yüksek... Yine yukarıda bahsettiğim tamirat benzer bir durumda benzinli için birkaç yüz TL den fazla olmazdı (o zaman söylenen rakam 300-350 YTL civarıydı)... Büyüklerimden özür diliyorum böyle ahkam keser gibi konuştuğum için ama yaşadıklarım ve deneyimlerim bunlar... Hatam varsa düzeltirseniz onur duyarım... Bir de son olarak belirtmeliyim ki Dizel motor biraz daha dikkat gerektiriyor... Yani nazlı bir sevgili/eş gibi düşünmeli onu... İlgi gösterildiği sürece sorunsuz ve mükemmel bir tat bırakıyor damakta, ve aksatmaya hiç gelmiyor... Yarın bir araba alacak olsam yine Dizel alırım ama... (İlk depo dolumu sonucu yakıt tüketim değerim 100 km'de 6.61 lt... Yani km'de 16,5 kuruş civarı... Yeni bir motor için iyi bir değer sanırım... Genel kanıyla zamanla düşeceği tezi doğru çıkarsa çok güzel olacak) Yakıt deposunu nasıl bir kimyasalla temizliyorlar acaba? Detayını bilmiyorum ama kontrol için servise gideceğim yakında... O zaman unutmazsam bir sorarım... Yorum bağlantısı
Guest Bur 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 (düzenlendi) herkese slmlr... bi focus 2006-hb-ghıa kullanıcısıyım. genelde aracımdan memnunum. gelelim benzinli ve dizel konusuna. çağlar beyin'de söylediği gibi, bu iş tamamıyle mekanik ve ne kadar zorlarsanız o kadar çabuk aşınır. ayrıca, hava filtresi değiştirme işi kesinlikle çok önemli. bundan önce kullandığım 1-2 arabada da 15.000 km periyodik bakım çok uzunduve yolların tozu-toprağı nedeni ile araçlar 5-6.000 km'de yığılmaya başlıyordu. bu km.'de sadece ve sadece hava filtresini değiştirince inanının araç sanki full servis almış gibi atak hale geliyor. 29 Ocak 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 turbonuz sağlıklı dönecek devirde çalışsında devirli kullanmaktan kasıt o olsa gerek bide bakımlı olsun motorunuz gerisi yalan aslında dizel motora tam otomatik şanzıman şart böylece gereksiz motor devrini önlemek için hatta acemiyede dizel vermemek lazım ya geçen bi bayan geliyodu arkamdan 1.6 tdci ben masum masum rampayı çıkıyorum hangi viteste geliyosa (galiba 1 di) araba deli gibi bağırıyodu bi an korktum ne oluyo diye Otomatik viteslerde de devri sonlayabiliyoruz heleki bayanlar bu konuda usta Gazı bi köklüyolar maaşallah ayak motora kadar değiyor heralde devri sonluyolar nerdeyse... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2009 Paylaş 29 Ocak 2009 fiestalar da dijital ekranda 80 km gösteriyor ışık yanınca. ben bir kere denemek amacıyla zorladım 50 km falan gittim sonra korktum doldurdum. ben bi kere mecbur kaldım ve yol bilgisayarı 0 gösterirken 10km yol yaptım. 2006fiesta benzinli ile. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 1.6 tdci focus mca 109 ps euro 5 motor...grafik ford dan grafiğin işlenmesi ve tablo benden.. tablodaki gri bölgeden ayrılmamaya çalışırsanız, motor sağlığı ve yakıt ekonomisi tavan yapar. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 1000 devirdeki tork benim aracın maks torkundan fazla, maşallah. Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul 4 Ocak 2012 Paylaş 4 Ocak 2012 Devri artırınca atlar fazlalaşıyor ama tork düşüyormuş. Faydalı oldu, teşekkürler! Yorum bağlantısı
Recommended Posts