İçeriğe Yönlendir

Recep ivedik 2 fragman

Guest Sinan Akg

Recommended Posts

Aykut Aydoğdu

süper yav fragmanında bile yerlere yattım filmi çok güzel olacak :lol2:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

kim ne derse desin güzel rol yapıyor eger ben gülebiliyorsam beni eglendirebiliyorsa o film güzel filmdir

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Çekemeyenler eleştiriyor.Bence çok güzel.Şu ortamda önemli olan tebessüm edebilmek ki recep fazlasını yapıyor.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu

Birincisi hiç umdğum gibi güzel değildi ama bundan çok şey bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Sina Güran

Recep ivedik aramızda yaşayan insanlardan derlenmiş bir karakterdir. Bu karakter kimsenin uzaydan ithal ettiği birşey değil. Eleştirenlerin beklentileri çok yüksekti diye düşünüyorum. Ayrıca sosyal mesaj vermiyor diye eleştirilmesi de ayrı bir saçmalık -forum için söylemiyorum- her dizi, film, sinema illa sosyal mesaj verip eğitici mi olmak zorunda? Biraz da saf eğlence olmalı ve recep ivedik bence bunu gayet sağlıyor. Kimseyi taklit etmeden böyle birşey yaptığı içinde başarılı oldu zaten.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Starbuck's sahnesiyle...Golf arabasında levye bulundurmak :) Recep ivediği seviyorum...

Şahanın bu karakteri çıkarmasının sebebide gerçek yaşanmış bir olaydır...Ankarada yaşanmış olay cidden üst komşusunun sepetine asılıp kadını hastanelik eden bi adam recep ivedik :)

Yorum bağlantısı
Yasin Hezenci

Gelsinde gidelim ama genelde Nevşehir'in sinemasına :D bayağı bi uzun zaman sonra geliyor. Yeni açılacak alışveriş merkezini bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Sina Güran
İçimizde olmasına ne gerek var, etrafımızda suratlarına doya doya gülemediğimiz o kadar çok var ki ...

Aynen öyle. Bende bir düzine resim var yurdum insanının yaptığı enstantanelerle ilgili. Çoğumuzun aklına gelmeyecek şeyler yapılmış hatta fotoğraflanmış. Birde bilmediklerimiz var ki Allah bilir nelerdir. :)

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Valla ben ilk filmi izledim ama gülecek birşey bulamadım...Kendimi toplum üzerinde falan görmüyorum ama bu kadar ilgi çekmesi ve beğenilmesine çok şaşırdım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...