Zafer Ofli 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 Vites kol ayarı yaptırmamız gerektiği nasıl anlaşılır ve nasıl yapılır acaba? Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 Şu son zamanlarda aracım birinci vitese oldukça zor geçiyor gibi ve motor ısındıktan sonrada sanki bir yere takılıp ta geçiyor gibi. İkinci vites sekromencinde zaten problem var biliyorum ama ikiden üçe atarkende yine bir yere takılıpta geçiyor gibi. Bilyanın havasınıda aldırttım ama yine aynı. Sorun şanzımandamı acaba? Şanzımanı indirtmekte istemiyorum (zaten şu an durumum yok ama olsada en son çözüm diye görüyorum zaten) Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 vites kolu saga yada sola yatırmadan direk 3. vitese geçerse ayar istemez Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 Ondan yana problem yok yaşar usta. Yani şöyleki motor biraz ısındıktan sonra problem yok ama sabah ilk çalıştırmadan sonra ilk üçüncü vitese atmada ben hizaya getirip atıyorum ama bu atma esnasında dahi sanki bir yere takılıp ta geçiyor yani sanki sol tarafta bir yere takılıp oradan kurtarınca geçiyormuş gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 Genelde: Aşırı soğuklar geçmedikçe şanzımanlardaki ağırlaşmayı göz ardı edin derim. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 Benim endişem bunun daha büyük hasarlara yol açabilecek olması. Dolayısıyla bunun ayar yapılması gerekliliğini nasıl anlarım ve nasıl yapıldığını öğrenmek istedim Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 Peki bu şekilde kemikli geçmesi ve bir yere takılıyor gibi geçmesi normal mi yaşar usta? Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 Opel Corsa aracımda olmuştu bu sorun. Şansımanın önğnde vites kolunun yönlendirdiği dört mafsallı bir parça vardı. Mafsallardan birisi aşınıp yerinden çıktığından dolayı parçayı değiştirmiştim. Mondeolarda da bu parçadan varsa bir baktırın. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 Şanzıman indirmeyi en sona bırakın. Borpower'ın dişliler için 50.-TL, motorsilk'in 70.-TL'ye satılan ürünü var. Önce bu ürünlerden birini deneyin. Özellikleri aynı, hangisini bulursanız. Ben kullanıyorum bir hayli memnunum. Özellikle soğuk havalarda vites geçişlerindeki zorlukları büyük oranda ortadan kaldırıyor. Bunun yanında vites geçişleri çok yumuşak bir hal alıyor. Ürünü şaşmazda kolaylıkla bulabilirsiniz Zafer Bey. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 Şanzıman indirmeyi en sona bırakın. Borpower'ın dişliler için 50.-TL, motorsilk'in 70.-TL'ye satılan ürünü var. Önce bu ürünlerden birini deneyin. Özellikleri aynı, hangisini bulursanız. Ben kullanıyorum bir hayli memnunum. Özellikle soğuk havalarda vites geçişlerindeki zorlukları büyük oranda ortadan kaldırıyor. Bunun yanında vites geçişleri çok yumuşak bir hal alıyor. Ürünü şaşmazda kolaylıkla bulabilirsiniz Zafer Bey.Saygılarımla. Teşekkürler herkese. Ama öncelikle zannedersem şanzıman yağını bir değiştirecem. Çünkü bir başka başlıkta yanlış yağ konmasından kaynaklanan bir sorundan bahsedilmiş. benim yağda daha öncede yazdığım gibi kırmızı renkte bir yağdı. Forumda bir ara şanzıman yağının mavi olması gerektiği gibi bir şey okumuştum.Sonrasına bakmak lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts