Eyyüp Çelik 9 Ocak 2009 Paylaş 9 Ocak 2009 selam aracım 2009 cmax. teslimalalı yaklaşık 1 saat oldu. Eve geldim aracı kapattım ama yaklaşık 45 dk.dır yolbilgisayarı ve yan aynadaki ışıklarbir tüerlü sönmedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2009 Paylaş 9 Ocak 2009 Hayırlı olsun Hocam... Yol bilgisayarı sönerde.. Yan aynayı neymiş.. ? Yorum bağlantısı
Eyyüp Çelik 9 Ocak 2009 Yazar Paylaş 9 Ocak 2009 Hayırlı olsun Hocam... Yol bilgisayarı sönerde.. Yan aynayı neymiş.. ? abi yaklaşık 1 saatten fazla oldu yol bilgisayarı kapanmadı. yeni c-maxlarda yan aynalarda aydınlatma ışıkları var sinyal lambaları gibi. o da kapanmadı. Yorum bağlantısı
Eyyüp Çelik 9 Ocak 2009 Yazar Paylaş 9 Ocak 2009 açık kalmış kapı olabilir mi acaba? yok kapıları kitledim. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 9 Ocak 2009 Paylaş 9 Ocak 2009 Bagaj olabilir. Kaput olabilir mi bilmiyorum? Yorum bağlantısı
Eyyüp Çelik 9 Ocak 2009 Yazar Paylaş 9 Ocak 2009 evet problem bagaj kapısındaymış. ilginize teşekkürler Yorum bağlantısı
Affan Nar 10 Ocak 2009 Paylaş 10 Ocak 2009 (düzenlendi) selamaracım 2009 cmax. teslimalalı yaklaşık 1 saat oldu. Eve geldim aracı kapattım ama yaklaşık 45 dk.dır yolbilgisayarı ve yan aynadaki ışıklarbir tüerlü sönmedi. Hayırlı olsun. Toparlayacak olursak ; arabandan çıkıp anahtardaki kilit düğmesine bastığında : Kapıların kilitleme sesini duyarsın, iç aydınlatmalar söner ve 4'lü flaşör(sinyaller) 2 kez yanıp- söner.Bu durumda aracınızı güvenle terk edebilirsiniz.Yol bilgisayarı ışığı yaklaşık 45 dk- 1saat sonra kendisi sönecektir. NOTLAR : Ön kapılardan birisi tam kapanmamışsa= kapılar kilitlenmez , sinyaller yanıp-sönmez ve iç aydınlatma sönmez. Arka kapılardan birisi veya ön kaput veya bagaj tam kapanmamışsa = Sadece tam kapanmış olan kapılar kilitler, iç aydınlatma söner ama sinyaller yanıp-sönmez. Yani en önemli güvenlik referansı sinyallerin yanıp sönmesi gözüküyor.Ona dikkat edersin.Tekrardan hayırlı olsun.Bu forumu iyi incele ki daha sorunlarla karşılaşmadan bilginiz olsun, boşu boşuna tedirgin olmazsınız. 10 Ocak 2009 tarihinde Affan Nar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyyüp Çelik 11 Ocak 2009 Yazar Paylaş 11 Ocak 2009 Affan Bey ilginize teşekkür ederim. bundan sonra daha dikkatli olmam lazım Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 (düzenlendi) Yol bilgisayarı ışığı yaklaşık 45 dk- 1saat sonra kendisi sönecektir. hayırlı olsun eyüp bey kazasız belasız binin inşalah. birde ben araç içi ışıklarından birini açık bırakırsam yada kapılardan birisi tam kapanmazsa bir müddet sonra alarm devreye giriyor. bu yol bilgisayarının bu kadar uzun yanmasının bir sebebi yada faydası varmıdır. aslında hemen sönse daha iyi degilmi. bu sürenin ayarlanması mümkünmü? ben hemen sönmesini istiyoarum aslında. 11 Ocak 2009 tarihinde Orhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 hayırlı olsun eyüp bey aracınız. orhan abi senin arabada çift kilitleme varmı? hayırlı olsun eyüp bey aracınız. orhan abi senin arabada çift kilitleme varmı? Yorum bağlantısı
Eyyüp Çelik 12 Ocak 2009 Yazar Paylaş 12 Ocak 2009 hayırlı olsun eyüp bey kazasız belasız binin inşalah.bu yol bilgisayarının bu kadar uzun yanmasının bir sebebi yada faydası varmıdır. aslında hemen sönse daha iyi degilmi. bu sürenin ayarlanması mümkünmü? ben hemen sönmesini istiyoarum aslında. herkese teşekkürler . inşallah tümümüz araçlarımızı kazasız kullanırız. Orhan bey aracı aldığımda aracı tanıtan kişi yol bilgisayarının belli bir süre açık kalacağını söylemedi. sitede park edince sönmeyince satış elemanını aradım . o da bana20-25 - dk içinde kendiliğinden söneceğini söyledi. Yakında (bu hafta içi) bi aksilik olmazsa servise gidecem. bu süre işini onlara soracam. aslına bakarsanız geç sönmesi benide rahatsız etti. Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 (düzenlendi) orhan abi senin arabada çift kilitleme varmı? evet çaglarcım. kilitlemeye uzun basarsam iki kez kilitliyor. yada ayrı ayrı da oluyor. herkese teşekkürler . inşallah tümümüz araçlarımızı kazasız kullanırız. Orhan bey aracı aldığımda aracı tanıtan kişi yol bilgisayarının belli bir süre açık kalacağını söylemedi. sitede park edince sönmeyince satış elemanını aradım . o da bana20-25 - dk içinde kendiliğinden söneceğini söyledi. Yakında (bu hafta içi) bi aksilik olmazsa servise gidecem. bu süre işini onlara soracam. aslına bakarsanız geç sönmesi benide rahatsız etti. cevabınızı bekliyorum. bakalım bu uzun bekleme sebebi neymiş?? birde radyo üzerindeki tarihi nasıl getirecegiz. radyo kapalıyken sadece saat görünüyor bende. bunuda sorabilirseniz:) 12 Ocak 2009 tarihinde Orhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2009 Paylaş 12 Ocak 2009 bende çift kilitleme olmuyo abi ben hiç radyo kapalıyken tarihide gosterene denk gelmedim abi Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 13 Ocak 2009 Paylaş 13 Ocak 2009 çift kilitlem olması lasım. eski fiesta da da vardı. tek uzun basışta çift kilit sesi gelmesi lazım. çaglarcım ben sabahları servise biniyorum ford transit. radyo kapalıyken ekranın solunda tarih sagında saat var. başka bir transite baktım onda da aynı. radyolar aynı zaten 6000 CD... Yorum bağlantısı
Affan Nar 14 Ocak 2009 Paylaş 14 Ocak 2009 (düzenlendi) bende çift kilitleme olmuyo abi Çağlar Çift kilitleme ile ilgili konu başlığı açtım.Oradan takip edersin konuyu. 14 Ocak 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyyüp Çelik 6 Şubat 2009 Yazar Paylaş 6 Şubat 2009 bu yol bilgisayarının bu kadar uzun yanmasının bir sebebi yada faydası varmıdır.aslında hemen sönse daha iyi degilmi. bu sürenin ayarlanması mümkünmü? ben hemen sönmesini istiyoarum aslında. Bugün servise gittim. servise sordum. hem satış elemanı hem de servis çalışanı YB nin niye geç kapandığını bilmiyorlar. ama süre konusunda kesin yanıt verdiler.süreyi kısaltmak mümkün değilmiş. ayrıca kusura bakmayın bundan öncede servise gittim ama sormayı unutum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts