Alaattin Çakıroğlu 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 Oğuzcum aslında aklımda RS spoiler ı vardı ama buda hoşuma gitti bi an. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 Oğuzcum aslında aklımda RS spoiler ı vardı ama buda hoşuma gitti bi an. güle güle kullanın :lol2: Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 güle güle kullanın :lol2: çok sağol. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 sizlerde sağolun arkadaşlar daha iyisi sizin olsun. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 Güzel olmuş .Hayırlı olsun.Adresi verde ... emanete almamız kolay olsun Ankara nın sokalarında dolandırma bizi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 Çok iddialı bence. Emmi sıpoyler bulur da bedavaya istiyo. Sıkıntısı bu. Çözdün sen beni.. Evet spoiler buldum... Ama biraz paralı, fiyatı bedavaya yakın.. Bedava olanını arıyorum... Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 hayırlı olsun. Güle güle kullanın spoilerinizi. İlk baharda jantları takınca bende bitane düşünüyorum bakalım nasıl yaptırsam. Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 emmi sen yazın sinekleri yakalayıp yağlarınıda çıkartıyorsundur satmak için daha bişi demiyorum. Alattin senin arabaya nooolmuş. hayırlı olsun ama cıx cok iddaalı olmuş facus HB ler ufak rotuşlarla cok iyi oluyor ama seninki uçuk olmuş. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 Bu akşam yakından baktık, bence iyi olmuş. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 emmi sen yazın sinekleri yakalayıp yağlarınıda çıkartıyorsundur satmak için daha bişi demiyorum.Alattin senin arabaya nooolmuş. hayırlı olsun ama cıx cok iddaalı olmuş facus HB ler ufak rotuşlarla cok iyi oluyor ama seninki uçuk olmuş. valla yaptırdık bi kere ama öyle çok büyük durmuyor abi. ama bu akşam bi buluştum Cubla falan mendilci bir çocuk vardı cub un arabasını daha fazla beğendi. hatta sıfırmı abi bu dedi Bu akşam yakından baktık, bence iyi olmuş. Sağol Barkın. bide tamponun kırığını düzeltsek daha iyi olacak Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 Allah senin iyiliğini versin hemi radarcı Olayın başını bilmiyorsun ben ondan 10 dk önce mendil almıştım benimde aklım ermedi zaten neyini beğendi diyorum bi kere arabanın kautu delik hemde iki yerden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 emmi sen yazın sinekleri yakalayıp yağlarınıda çıkartıyorsundur satmak için daha bişi demiyorum. Sen hiç.. 20 yıl gezip tozup, har vurup harman savurduktan sonra ikiz çocuk sahibi oldunmu.. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 Abi güle güle kullan bari arka tampondaki siyah şeritide boyatı ver Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 Abi güle güle kullan bari arka tampondaki siyah şeritide boyatı ver sağol Sinancım onları boyatmayım diyorum masmavi çıkar araba. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 sağol Sinancım onları boyatmayım diyorum masmavi çıkar araba. Boyat abi boyat bişi olmaz... Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 Güle güle kullan...Yalnız rüzgardan dolayı 280km/h den daha yüksek hızlarda arabanın önü kalkabilir... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 19 Ocak 2009 Yazar Paylaş 19 Ocak 2009 Güle güle kullan...Yalnız rüzgardan dolayı 280km/h den daha yüksek hızlarda arabanın önü kalkabilir... Sami hocam bende neden arabanın önü kalkıyor diye düşünüyordum olmazsa açısını birazdaha daraltayım spoilerin. Boyat abi boyat bişi olmaz... yok boyatmayacam istemiyom Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu 20 Ocak 2009 Paylaş 20 Ocak 2009 çok güzel olmuş Alaattin abi güle güle kullan Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 abiş uzaktan bi fotoğraf çekebilirmisin rüzgarlığa bakıcam :lol2: Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 21 Ocak 2009 Yazar Paylaş 21 Ocak 2009 abiş uzaktan bi fotoğraf çekebilirmisin rüzgarlığa bakıcam Ergüncüm Serkan abi bikaç fotoğraf çekmişti pazartesi günü toplandığımızda onun alıp koyabilirim. ağer ankaradaysanda yardımcı olurum taktırmak istersen. Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 21 Ocak 2009 Paylaş 21 Ocak 2009 Teşekkürler abi.Benim yapmak istediklerim şunlar; camlara film, jant, rüzgarlık, egzoz.Ben biraz daha kanatlı istiyordum ama buda fena değil zarif duruyor. Ben mersinde oturuyorum maalesef. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 21 Ocak 2009 Yazar Paylaş 21 Ocak 2009 Teşekkürler abi.Benim yapmak istediklerim şunlar; camlara film, jant, rüzgarlık, egzoz.Ben biraz daha kanatlı istiyordum ama buda fena değil zarif duruyor. Ben mersinde oturuyorum maalesef. ankarada olsaydın eğer hepsinde yardımcı olurdum ucuza getirirdik ama genede benim spoileri begendiysen ben yaptırır sana gönderirim sanırım boyasız 90 lira falan olması gerekiyor. Sen orada arabaya göre alıştırır boyacıyada boyatırsın. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 eksoz ucu güzel durmuş iyi yakıştırmışın.. spoyler için bişey demek istemiyorum sen beğendiysen sorun yok hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts