Alaattin Çakıroğlu 24 Ocak 2009 Yazar Paylaş 24 Ocak 2009 eksoz ucu güzel durmuş iyi yakıştırmışın.. spoyler için bişey demek istemiyorum sen beğendiysen sorun yok hayırlı olsun sağol İlker :lol2: Yorum bağlantısı
Akif Tanık 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 sağol İlker Alaattin gerçekten aracın çok hoş. bugün yakından inceleme fırsatım oldu...ama ses sistemi tansel abinin yavrusu gibi şaka bi yana seninde navitech olayı çok hoş...yalnız sesi açtığın zaman bağaj kapağından gelen sesi kesebilirsen çok iyi olur... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 24 Ocak 2009 Yazar Paylaş 24 Ocak 2009 Alaattin gerçekten aracın çok hoş. bugün yakından inceleme fırsatım oldu...ama ses sistemi tansel abinin yavrusu gibi şaka bi yana seninde navitech olayı çok hoş...yalnız sesi açtığın zaman bağaj kapağından gelen sesi kesebilirsen çok iyi olur... Akifcim çok sağol ben bas çok sevmiyorum ben müzik dinlemek ve film izlemek için kurdum sistemi arabanın içinde bass yeterli oluyor benimkinde. Zaten Tansel o işle uğraştığı için artık biraz bağımlı olmuş bagajdan gelen ses gelince plakayı sanırım silikonlamak gerekiyor onlada uğraşmak istemedim. sizleri tanımak güzeldi umarım en yakın zamanda tekrar buluşuruz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Ocak 2009 Paylaş 24 Ocak 2009 Edit.Alaatin senin araba arkada kalmış, pardon... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 24 Ocak 2009 Yazar Paylaş 24 Ocak 2009 Edit.Alaatin senin araba arkada kalmış, pardon... sağol abicim resim için Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 24 Ocak 2009 Yazar Paylaş 24 Ocak 2009 (düzenlendi) arabada baya pismiş yahu bu fotonun çekildiği gün hava açıktı yıkatmamıştım bugun toplantıya giderken şakır şakır yağmur vardı araab yıkattım bu arada arabanın yanında dev gibi çıkmışım 24 Ocak 2009 tarihinde Alaattin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ergün Biçer 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 abi egzoz nekadara taktırdın? filmler kaç numara? Yorum bağlantısı
Akif Tanık 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Akifcim çok sağol ben bas çok sevmiyorum ben müzik dinlemek ve film izlemek için kurdum sistemi arabanın içinde bass yeterli oluyor benimkinde. Zaten Tansel o işle uğraştığı için artık biraz bağımlı olmuş bagajdan gelen ses gelince plakayı sanırım silikonlamak gerekiyor onlada uğraşmak istemedim. sizleri tanımak güzeldi umarım en yakın zamanda tekrar buluşuruz. Ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz... Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 27 Ocak 2009 Yazar Paylaş 27 Ocak 2009 abi egzoz nekadara taktırdın? filmler kaç numara? sadece eksoz ağzı var son susturucu yok arabada. onuda herhalde 50 60 liraya yaptırırız. filmlerde orta bunun bi açığı birde koyusu var bunuda 100 120 liraya falan yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 27 Ocak 2009 Yazar Paylaş 27 Ocak 2009 Egsoz Nevada çölündeki Tek Tüy kabilesinden alınma filmleride bi yandaki Çift Tüy kabilesine çektirdi bu apaçi kardeşim Neyse hadi çok yüklenmiyim ; güzel çalışmalar çünkü sağol kardeşim bugün ufak bir mod daha yaptım. psp yi bağladım teybin aux çıkışına ve göstergenin önüne koydum. gece görüntü süper duruyor dışarıdan ve içeriden Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 27 Ocak 2009 Yazar Paylaş 27 Ocak 2009 Hadi o da hayırlı olsun Yanlız bu güzel durma konusunu camına ve psp ne bedel olmasında yok kanka teyp kaskoya ekli psp yide çıkarıyorum zaten:D Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 26 Şubat 2009 Paylaş 26 Şubat 2009 alaattin bey aranıza yeni katıldım,öncelikle herkese merhaba demek istiyorum; sizin aracınızın tıpkısının aynısı bendede var.şöyle bir baktım sizin aracınız gayet şık duruyor yapmış olduğunuz eklemeler bence güzel olmuş.montaj yapılan yerlerin adres ve tel no larını verirseniniz bende bir kaç ekleme yapmak isterim.şimdiden teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Burak İlgin 18 Mart 2009 Paylaş 18 Mart 2009 ako tuning de arkadaşımın Tiposuna body kit taktırırken bende bunu yaptırıverdim. umarım beğenirsiniz. ako nun adresi veya numarası var mı? ben de düşünüyorum bundan. 2 gün önce bi kaç yere baktım bundan bulamadım Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 18 Mart 2009 Yazar Paylaş 18 Mart 2009 ivedik organizede tam adresi bilmiyorum ama web siteleri var oradan ulaşabilirsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts