Levent Erdoğan 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Arkadaşlar; Konuyu fiesta bölümüne açtım çünkü diğerlerindede ayni mantıkmı bilemiyorum. Daha önceki arabam megane idi bu araçta fasılalı sileceklerdeki ayarlamayıbilmiyordum. Belki bilmeyenlere faydası olur düşüncesiyle... Kullanma kitabından.... Yorum bağlantısı
Levent Erdoğan 26 Ocak 2009 Yazar Paylaş 26 Ocak 2009 Çok çok güzel ve faydalı bir bilgi.acaba focusta da oluyor mu? denemek lazım. Yaklaşık 2 senedir fiesta kullanıyorum. Kullanım kitapçığı var geçen gün forumda .pdf olarak verilmiş şöyle bi bakayım dedim. O zaman keşfettim. Bazen çiseyen yağmurda aranan bir özellik. Bi deneyin bakalım. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Çok çok güzel ve faydalı bir bilgi.acaba focusta da oluyor mu? denemek lazım. olur Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Focusta zaten 5 ya da 6 kademeli (tam hatırlamıyorum şu anda) fasıla ayarı var ? Ek olarak bi de bu özellik varsa bu ayarı hangi konumdayken yapmamız gerekiyor ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Bence focusların kendi fasıla ayarı gayet yeterli.Daha başka ayara hiç gerek duymadım duyulacağınıda düşünmüyorum.Tsunami falan olursa belki yetersiz kalabilir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Makyajlı fiestada da 6 kademe ayar mevcut gerek duyulmuyor zaten, yinede çok faydalı bir özellik, kademe ayarı olmayanlar kullanabilirler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts