İçeriğe Yönlendir

Granada - Yedek Parça İhtiyacı

Serdar Elsan

Recommended Posts

Ümit Yazıcı

abicim türkiyede başka dizel granada rastlamadım şimdiye kadar..2.4. peugeot motoru orjinaldir sonradan atm flan değil..

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Tunç Tunçdemir

Arkadaşlar,

Kusura bakmayın ama aranıyor bölümüne 3-4 defa bu talebimi yazmaya çalıştım ancak sistem nedense kabul etmiyor..

Acil olarak bana weber 2300 granada veya 26M karbüratörü lazım. Elinde olan, bilen, duyan varsa temesa geçerse sevinirim...Parçalarının eksiksiz ve şamandıra iğne mekanızmasının sağlam olması kaydı ile,

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Ümit Yazıcı
ümit bey granada nızın motoru 2.1 mi? yoksa 2.5 mi?türkiye de ilk sizden duyuyorum dizel granada yı...

yanlışş yazdım abii 2.3. peugeot.. fabrikadan aynen bu motorla çıkmış.. bende öyle düşünüyorum galiba bu araba türkiyede tek

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Bayur
Arkadaşlar,

Kusura bakmayın ama aranıyor bölümüne 3-4 defa bu talebimi yazmaya çalıştım ancak sistem nedense kabul etmiyor..

Acil olarak bana weber 2300 granada veya 26M karbüratörü lazım. Elinde olan, bilen, duyan varsa temesa geçerse sevinirim...Parçalarının eksiksiz ve şamandıra iğne mekanızmasının sağlam olması kaydı ile,

Saygılarımla

0212 346 28 72 İlhan usta. Telefon ile irtibata geçin, bulunabilecek yer varsa, bilecektir, bilmiyorsa, işiniz zor demektir.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Guest Hakkı Yılmaz
(düzenlendi)

Granada parçası olan biri olacağını hiç sanmıyorum, belki gündüz gözü ile bile görmeyenler vardır. Arabanız kaç model, fotoğrafları varsa kesin görmeyi isteriz. Eski 78 Granada 2.8 Ghia cı olarak...

merhaba bendede 2.8i ghia var mükemmel makinadır.sadece kullanan bilir. GRANADA'CI ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZLE HABERLEŞELİM,PARÇA KONUSUNDA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUZ.0533-7xxxxxxxx5

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Ahmet GEZGİM

SLM ARKADAŞLAR BENDE DE 78 V6 GRANADA VAR SOL ÖN CAM KRİKOSU LAZIM YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VARMI ?_?_?

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
erol samurlu

Herkese iyi aksamlar 1980 ford granada 4 kapi icin elektrikli cam krikosu lazim elinde olan veya baska hangi modellerin uydurabilirim simdiden tesekkurler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...