Aziz Karabay 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 (düzenlendi) mtec H4 6000 k xenon farlarımı 24.01.2008 tarihinde aldım.5 kere sorun çıktı balastları degişti ampullerı degişti yanlız sorunu biri bitmeden digeri başlıyor.ithalatçı firmayı aradım yanlarınada gittim yeniden balastları degiştireceklerın soyledıler ben kabul etmedım çünkü gidip gelmekten bıktım kendılerıne setin kompile değiştirmesin veya paramın iadesini istedim onlarda boyle bır sey olmayacagın ve istedgin yere şikayet edebılırsın dedıler.Şimdi ne yapalıyım yardım edersenız sevinirim. 4 Şubat 2009 tarihinde Aziz Karabay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Yaşanan sorun neydi ? Hem ampul hem de balastın değiştirilmesinin nedenini tam olarak tespit edebildiniz mi ? Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 4 Şubat 2009 Yazar Paylaş 4 Şubat 2009 Yaşanan sorun neydi ? Hem ampul hem de balastın değiştirilmesinin nedenini tam olarak tespit edebildiniz mi ? Sorun ilk başta farın bırı yanıyor digeri yanmıyor .onun için yanmıyan tarafın balastı degişti sonra ondanda randuman alınmadı 2 balast bırden degişti.Şimdide yolda giderken işik azalıyor. Yorum bağlantısı
Erkan Üşenmez 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 valla size çözüm bulamıyorlarsa tüketici koruma derneklerinden bilgi alın (http://www.ttkd.org.tr/) ve onlar size yol göstersin. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Şubat 2009 Paylaş 4 Şubat 2009 Randıman alınamadı derken neyi kastediyorsunuz ? Sağ taraf bozukken neden iki balastı da birden değiştirme kararı aldınız ? Solda zaten sorun yoktu ? Şimdi her ikisi de normal mi ? Işık azalıyor derken nasıl azalıyor açıklar mısınız ? Belli bir süre sonra mı örneğin ? Her ikisinde de aynı azalmayı net olarak görebiliyor musunuz ? Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 4 Şubat 2009 Yazar Paylaş 4 Şubat 2009 Randıman alınamadı derken neyi kastediyorsunuz ? Sağ taraf bozukken neden iki balastı da birden değiştirme kararı aldınız ? Solda zaten sorun yoktu ? Şimdi her ikisi de normal mi ? Işık azalıyor derken nasıl azalıyor açıklar mısınız ? Belli bir süre sonra mı örneğin ? Her ikisinde de aynı azalmayı net olarak görebiliyor musunuz ? ilk başta tek yandıgı için 1 balast degiştirdiler.Sonra o da olmadı balastların 2 sini de degiştirdiler. R1 balast takıldı 5 ay sonra yani bu aralar yola çıkıyorum; ilk başta sorun yok normal çalışıyor, 5-10 dk sonra işikta azalma oluyor. Yorum bağlantısı
Fırat Bozkurt 5 Şubat 2009 Paylaş 5 Şubat 2009 Çakma Xenon işi kesinlike şans işi en kalitesizini alırsın 3 yıl götürür, içlerinde en pahalısı olan mtec alırsın bozuk çıkar ve düzelmez. Benim ki de ilk aldığımda sağ taraf kafasına göre yanıyordu sonradan düzedi kendi kendine. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat 2009 Paylaş 13 Şubat 2009 0212 2860232 den Salih ile görüşün. Kendisi Ford ve xenon konusunda oldukça deneyimlidir, firma ile alakası yoktur ama problemink aynağı veya giderilmesi için doğru yolu gösterebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2009 Paylaş 14 Şubat 2009 Çakma iş işte... Pek fazla bir şey beklememek lazım.. En güzeli halojen ampuller.. Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 14 Şubat 2009 Paylaş 14 Şubat 2009 Çakma iş işte... Pek fazla bir şey beklememek lazım.. En güzeli halojen ampuller.. Katılıyorum. Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 14 Şubat 2009 Yazar Paylaş 14 Şubat 2009 Ben sıfır kutusunda aldım çıkma degil ve 2 yıl garantili sözde. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 14 Şubat 2009 Paylaş 14 Şubat 2009 Çakma iş işte... Pek fazla bir şey beklememek lazım.. En güzeli halojen ampuller.. +bi milyon. H4 xenon hele. Yorum bağlantısı
Yunus Ermec 10 Mart 2009 Paylaş 10 Mart 2009 mtec H4 6000 k xenon farlarımı 24.01.2008 tarihinde aldım.5 kere sorun çıktı balastları degişti ampullerı degişti yanlız sorunu biri bitmeden digeri başlıyor.ithalatçı firmayı aradım yanlarınada gittim yeniden balastları degiştireceklerın soyledıler ben kabul etmedım çünkü gidip gelmekten bıktım kendılerıne setin kompile değiştirmesin veya paramın iadesini istedim onlarda boyle bır sey olmayacagın ve istedgin yere şikayet edebılırsın dedıler.Şimdi ne yapalıyım yardım edersenız sevinirim. abi garantisi varsa (garanti dışı durum yoksa) tüketici koruma derneği var oraya git il hakem heyeti var oraya git sanayi il müdürlüğü var oraya git abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts