Ahmet Kürekçi 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Merhaba arkadaşlar, Vectra B 2.0 Cd 98 model mondeo 98 model Accord Carina bu D sınıfı araçlardan (10.000 YTL ile 13.000 YTL arasında) hangisi alınmalıdır? Neden? Not: (Bi opel vactra 2.0 vardı forumda biraz okuyunca vectra hakkında genelde olumsuz şeyler yazıyor) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Piyasadaki Vectralar, parça fiyatlarından dolayı hepsi dökük... Bozulan yerleri onarılmıyor.. Toyotanın bu kasalarında da parça fiyatı abuktur diye tahmin ediyorum... Ben olsam, yine mondeo alırdım... Bildiğim motor, bildiğim parçalar, bildiğim arızalar, bildiğim ustalar... Yorum bağlantısı
Utku Çay 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Vectra B 2.0 Cd 98 modelmondeo 98 model Accord Carina vectra - kesinlikle bulaşmayın, çok arıza yapıyor meret mondeo - genelde bu forumda şikayetleri az gözüküyor, alınabilir accord ve carina - parça fiyatlarının pahalılı dışında sorununuz olmaz, yalnız carina alıp kasko yaptırıp binilebilir, arıza çıkarıp başınızı ağrıtmaz, satışıda accord a göre biraz daha iidir Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 16 Şubat 2009 Yazar Paylaş 16 Şubat 2009 Piyasadaki Vectralar, parça fiyatlarından dolayı hepsi dökük... Bozulan yerleri onarılmıyor.. Toyotanın bu kasalarında da parça fiyatı abuktur diye tahmin ediyorum... Ben olsam, yine mondeo alırdım... Bildiğim motor, bildiğim parçalar, bildiğim arızalar, bildiğim ustalar... mehmet bey senin bildiğin parçalar, arızalar, ustalar :lol2: ben hiçbirini bilmiyorum bunların bana arıza yapmayacak bişey lazım satmaya kalkıncada satılabilecek. çevremdeki insanlara soruyorum bu fiyatlarda ne olabilir diye bana tipo-reno19 al diyorlar geçen gün rüyamda da mondeo kullandım ilk defa. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 geçen gün rüyamda da mondeo kullandım ilk defa. :lol2: Sizi artık Mondeo'dan başkası kesmez.... Başlıkta birde Corona geçiyor.Apex diye bir modeli vardı.Bizim Ford'ların Ghiası gibi.Dolu bir araç ve bence güzel. Yorum bağlantısı
Utku Çay 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 satmaya kalkıncada satılabilecek. kolay satılabilir araç olsun isterseniz, mutlaka b veya c segment bir araç alın Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 mehmet bey senin bildiğin parçalar, arızalar, ustalar :lol2:ben hiçbirini bilmiyorum bunların bana arıza yapmayacak bişey lazım satmaya kalkıncada satılabilecek. çevremdeki insanlara soruyorum bu fiyatlarda ne olabilir diye bana tipo-reno19 al diyorlar geçen gün rüyamda da mondeo kullandım ilk defa. ahmet bey yapacağınız en son hata tipo almak ve r 19 almak olsun.canınızı yoldamı buldunuz? accord ve carina her bakımdan maddi sıkıntı çıkaracak araçlar,vectra kronik problemleri olan araçtır,her arızası bellidir ama tamiri cevap vermez,mondeo seçenekler içinde en iyisi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 mehmet bey senin bildiğin parçalar, arızalar, ustalar :lol2:ben hiçbirini bilmiyorum bunların bana arıza yapmayacak bişey lazım satmaya kalkıncada satılabilecek. çevremdeki insanlara soruyorum bu fiyatlarda ne olabilir diye bana tipo-reno19 al diyorlar geçen gün rüyamda da mondeo kullandım ilk defa. O zaman bunların hepsinden, hatta bu sınıftan uzak durmalısın... Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 16 Şubat 2009 Yazar Paylaş 16 Şubat 2009 (düzenlendi) O zaman bunların hepsinden, hatta bu sınıftan uzak durmalısın... duramıyorum abi gidip bakıyorum biniyorum sürüyorum (tipo-uno-reno) tat alamıyorum azcık tat alsam hemen alacam. bi ara 1.4 astram vardı 90 beygirdi ama lpg eski tip olduğu için performansı çok kötü idi beni 2.0 cc den aşağısı kesmeyecek galiba. e birde rüyamda sürünce, hayırlısı ile bi alsaydıkta rahatlasaydık. :lol2: 16 Şubat 2009 tarihinde Ahmet K tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 e birde rüyamda sürünce, hayırlısı ile bi alsaydıkta rahatlasaydık. :lol2: İnşallah... Hayırlısı neyse o olsun... Düzgün bir mondeo denk getirirseniz, Sorunsuz kullanırsınız.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 16 Şubat 2009 Yazar Paylaş 16 Şubat 2009 anladığım kadarı ile vectra bayağı sorunlu birde forumda yazılan bazı şeyleri okuyunca çevremdeki 97 model civarı vectra lara şöyle bi baktım aynı yaşlardaki mondeo ya göre daha bi bırakmış gibi duruyor kendisini yorulmuş gibi bir izlenim oluştu bende. okuduğum yorumlardanmı etkilendim yoksa. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Özellikle elektronik parçaları çok pahalıdır.. Bakım maliyeti forddan çok yüksektir.. O kasa vectrada 60 bin bakımı için 500-600 lira harcarken.. Fordda aynı bakım 120 bindedir, 350 lira harcarsınız... Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 16 Şubat 2009 Paylaş 16 Şubat 2009 Bu gün bir scorpio 2.3 gördüm boyasız darbesiz otomatik vites yalnız modelini sormadım bir avukatınmış 12,500 istiyorlar,ama pazarlık yapılabilir Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 17 Şubat 2009 Yazar Paylaş 17 Şubat 2009 Bu gün bir scorpio 2.3 gördüm boyasız darbesiz otomatik vites yalnız modelini sormadım bir avukatınmış 12,500 istiyorlar,ama pazarlık yapılabilir Şükrü bey scorpioyu düşünürsen eğer senin mondeo yu bana alalım sana scorpiyo yu alalım Yorum bağlantısı
Okyay Pay 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 vektrayı listeden silip geri kalanı üzerinde düşünün Yorum bağlantısı
Erhan Bulut 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Temiz bulunabilirse vectra'nın A kasaları masrafsız, ikinci eli iyi araçlardır. http://www.sahibinden.com/hv_astsubay_ilk_...pXQQdisplayitem Yorum bağlantısı
Utku Çay 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Temiz bulunabilirse vectra'nın A kasaları masrafsız, ikinci eli iyi araçlardır.http://www.sahibinden.com/hv_astsubay_ilk_...pXQQdisplayitem hiç masraf çıkarmasa bile, bir dikiz aynasının 350-400 tl olduğunu hatırlıyorum.... Yorum bağlantısı
Erhan Bulut 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 hiç masraf çıkarmasa bile, bir dikiz aynasının 350-400 tl olduğunu hatırlıyorum.... Yanlış hatırlıyorsunuz. Komple aynanın manueli 60, elektriklisi 90 lira. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Temiz bulunabilirse vectra'nın A kasaları masrafsız, ikinci eli iyi araçlardır.http://www.sahibinden.com/hv_astsubay_ilk_...pXQQdisplayitem Vectra budur.... Diğerleri hikaye... Yorum bağlantısı
Serdar Özbekar 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Mondeo'yu alın hem başınız diğerlerine göre daha az ağrır, hemde Mehmet abi'nin bildiği herşeyi burdan öğrenirsiniz.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 Vectra'dan agzı yanan kişi benim, hemde öyle bir yandı ki... O paraya tek araba alırım 97 Vectra 2.5 CDX... Heralde en az arıza çıkaran serisi budur. Tabi bu keyfi birşey, masraflara falan da katlanırım bu durumda. Zaten 2. arabam olur bu benim... Valla işiniz zor açıkçası. Bu tarzda araçların hepsinin eksi yönleri var. Kimisi masraflı, kimisi 2. elde zayıf, kimisi dökük vs... Ben sizin yerinizde olsam 94-95 model Vectra A kasa alırdım. Parçaları falan bayağı ucuz, yan sanayisi bol ve heryerde bulunuyor. Az arıza çıkarıyor vb... Alın bi Vectra A, keyfinize bakın... Yorum bağlantısı
Ahmet Kürekçi 17 Şubat 2009 Yazar Paylaş 17 Şubat 2009 istediğimiz temizliktekine bütçemiz yetmiyor, bütçemiz yeten hoşumuza gitmiyor maksimum 8-9 u geçmesin diyorum. 96 mondeo lar güzel aslında. burada bi arkadaşta A kasa vectra var 93 model klimalı kırmızı renkli fiyat 8.5 gibi bırakacak ama arabada bişey yok boş baktım hoşuma gitmedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2009 Paylaş 17 Şubat 2009 A kasaların GLS'leri biraz doludur... Gls'lerde bile klima opsiyoneldi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts