Çağdaş İbiş 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 Aman tanrım arabadan kar eden birisini görüyorum uzun zamandır. Abi Ankarada olsan gelir eline eteğine yüz sürerdim Hey gidi eskiden alır satar bi de kar ederdim, ne günlerdi... Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 Şooktayım :O Amaç Abininki gidiyodu pejo gitmiş Hyundai accent era dizel full iyi gider, Amaç abidende destek ve gaz gelir oldu bu iş Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2009 Düğün derneğe kiralarım aracı artık Erdoğan Abi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 bana sorma emre, cevabı onur verdi bu aralar fiorina da hoşuma gidiyor, dün bacanağa aldık poyrazdan, hoş alet hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2009 Aman tanrım arabadan kar eden birisini görüyorum uzun zamandır. Abi Ankarada olsan gelir eline eteğine yüz sürerdim Hey gidi eskiden alır satar bi de kar ederdim, ne günlerdi... Para mal satarken değil, mal alırken kazanılır Aracın durumu oldukça iyi ve göze çarpıcıydı.Fiyatını hak etti, alanda çok çok memnun hatta ucuz aldığına sevindi diyebilirm bu şanslı aracı Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 Abi Bankada Birinde var astra. Arada kullanıyorum. Tek elle dreksiyonu çeviremiyosun park ederken. Direksiyonda nekadar tuş varsa elin değiyor. Ve Elektronik Arızalarda cabası Ford Focus bakalım denk gelirse güzel bişey alınır. Fiorinoyu amcam aldı sıfır, Daha 480km deyken kullandım. otobandan bornovaya gittim. Dedikleri kadar savurma falan yoktu (140km yaptım max). Ferah, rahat az yakar. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2009 bana sorma emre, cevabı onur verdi bu aralar fiorina da hoşuma gidiyor, dün bacanağa aldık poyrazdan, hoş alethayırlısı olsun valla en fulu 26.500 gibiydi görüntüsü falan oldukça sevimli fiorinonun... Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 Emre hayırlısı olsun.Fiorino güzel araç ama forumda avisten cıkma bi focus vardı full...ona bi göz at istersen Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 Şafak Abi bugün bende söyledim. Ama Km'sinden dolayı yanaşmıyoruz. Şöyle varsa 60-70binde olanı, Kar yapacak cinsten haber verin diyelim biz kısaca Yorum bağlantısı
Ufuk Tutkun 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 gerçekten iyi fiyatmış.hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2009 hayırlı ugurlu olsun amahiç iyi bir seçim yapmamışsınız kendinize iyi bir servis edinin çünkü çok sık ugrayacaksınız malesef... Servise 10.000 bakımı dışında uğrattırmadı kırmızı şeytan, bunun dışında herhangi bir süprizde yaratmadı... Yani o kadar abartılacak bir durum yok pejolarda, sadece doğru zaman ve doğru yerde, doğru kararı verdiğimi düşünüyorum satışla ilgili olarak.... Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 İyi günlerde kullanın... Güle güle kullanın. Pejo garip bir arabadır. benim de vardı bir aralar. Hem kendine aşık eder hem de kendinden iter. Aynı Ford Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 (düzenlendi) QUOTE Güle güle kullanın. Pejo garip bir arabadır. benim de vardı bir aralar. Hem kendine aşık eder hem de kendinden iter 8 Temmuz 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 Kıvranmaya hazırım, yine güzel birşey düşer sanırım, acelem yok.Bu arada 3.20 İ'lerde gözüme pek bi hoş gözükmeye başladı Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Abi Honda alalım sana bitane Emre Abi istersen Bitane doblo buldum. 2005 İlk sahibinden Eshotta çalışıyor. 51bin km de. 1.3 multijet. Doblo combi olarak geçiyor. komple camlı koltuklu. Airbag, klima falan herbişey var. Adam sıkışık 14e bırakacak gibi ne dersin ? Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 (düzenlendi) Abi Honda alalım sana bitane Emre Abi istersen Bitane doblo buldum. 2005 İlk sahibinden Eshotta çalışıyor. 51bin km de. 1.3 multijet. Doblo combi olarak geçiyor. komple camlı koltuklu. Airbag, klima falan herbişey var. Adam sıkışık 14e bırakacak gibi ne dersin ? Yok be Onurum kafamda Focus, Vectra,Astra,Scenic var birde BMW 3.20 2000 - 2001 falan 8 Temmuz 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 E abi bmw al ozaman kafanda kalmasın Fiyat aralığı nedir? araştırma yaptın mı hiç? Yakışır be abime. drift yaparız al sen al Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 sıkıntı orada zaten, bütçenin üzerinde biraz, birde bakabilirmiyim ona bakım maliyetleri falan vs. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 abi e46 ların parçaları çok ucuz öntakımı focusla aynı neredeyse fiyat olarak. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 çok temiz focus biliyorum bitane Alicim Ghia tercihim öncelikle sonra keşke şuda olsaydı falan demek istemiyorum.Hem Dizel,hem Ghia hemde az km olursa tadın yinmez.Tabi birde fiyat uygun olacak... pek fazla birşey istemiyorum herhalde Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Emre abi gel bira ısmarliim sana. Buzz gibi efes yuvarladım şimdi. Boşver arabayı falan. Alcaksan BMW al yoksa alma ben gezdiririm seni Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 20 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2009 (düzenlendi) Koskoca forum bir araba bulamadı yav.... :lol2: 20 Temmuz 2009 tarihinde Emre G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts