İçeriğe Yönlendir

Kendin Yap

Hasan Aksüt

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bence 25 lira pahalı...

Ben 12V 7Ah yılalr önce o paraya almıştım.. (Güç kaynağı için)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Doğrusu 6V 4Ah Aküsü kolay çıkıyor uclar lehimli yada soketli tip olabilir yenisini takmak için eskisini sökmek gerekecek önce sökün daha sonra yenisini alın bence ampullerinide yenileyin kararmış olabilir kolay gelsin. :):kafa:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

tabi yahu, sökmeden o işe girmem, umarım soketlidir, aksi halde lehimden anlamam :D

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Aslında çok basittir ve havya da her yerde çok ucuza bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Pasta kullanmayı unutmayın...

Lehimlenecek her iki ucada lehim pastası sürmeniz lehim kalitesini çok artıracağı gibi işi de %70 kolaylaştıracaktır..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bugün söktüm ışıldaklardan birini. o da ne :) kablo aküden kopmuş. götürdüm elektrikçiye, para almadan eski lehimi temizledi, bi güzel lehimledi yenisini.

sıra diğer ışıldakta ama duvardan sök tak zahmetli iş :)

bu arada aküde 6v, 4.5ah çıktı.

not: elektrikçi muhtemelen durmaktan boşalmış aküye ölçüm cihazı koydu, "abi akü bitmiş yenisi 15 lira" dedi. dedim sen lehimle, şarj tutmazsa bakarız. şu anda 3 saattir şarj oluyor, 2 saat sonra şarjdan çekicem, dayanıklılığını ölçücem. ara ara deniyorum, iyi ışık veriyor ışıldak. açıkgöz elektrikçiiii :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

4,5 Ah haa.. :rolleyes:

Gıcık bu çinliler...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

aa mehmet bey, çok ayıp, orjinal GAMASONİC bunlar :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

vallahi ışıldağın üstünde gamasonic yazıyor. akü saçma sapan duymadığım bi markaydı. dikkat bile etmedim :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

bu cam fabrıkasında bardak yapabılırler mi? 6 bardaktan biri kırılsa mesela,aynından yapılabılır mi??

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Sanmıyorum. Pasabahçe yapar belki.... :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat Dere
Cam güzel olmuş, bioxcinin faydasını gören var mı bu arada :)

ben çok faydasını gördüm arkadaşlar, herkese tavsiye ederim. puhahahaaaa...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
ben çok faydasını gördüm arkadaşlar, herkese tavsiye ederim. puhahahaaaa...

Evet.. maşallah sırma gibi.. :)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

ben kullanmıyorum ama sanırım bi 5-6 yıla kadar ihtiyacım olacak galiba çünkü çok jole kullanıyorum ve mecburen hergün...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
ben kullanmıyorum ama sanırım bi 5-6 yıla kadar ihtiyacım olacak galiba çünkü çok jole kullanıyorum ve mecburen hergün...

jölenin saç dökülmesiyle hiç bir ilgisi yok. ben senelerce kullandım. ohahahhaaaaa.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar sakın jöle kullanmayın.. yoksa böyle olursunuz.. :)

av-15428.jpg

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

jölenin saç dökülmesiyle hiç bir ilgisi yok. ben senelerce kullandım. ohahahhaaaaa

anladım abi sen beni sevmedin...:-(

Yorum bağlantısı
Murat Dere
jölenin saç dökülmesiyle hiç bir ilgisi yok. ben senelerce kullandım. ohahahhaaaaa

anladım abi sen beni sevmedin...:-(

anam... Bahtiyar yok öyle bir şey çocüm. sevdim ben seni. sadece düşüncemi söyledim. kullan sen bi şeycik olmas. da neden "her gün mecburen" o kısmını anlamadım. neden mecbursun yani? bekarsın di mi? haa tamam anladım şimdi. :)

Arkadaşlar sakın jöle kullanmayın.. yoksa böyle olursunuz.. :)

av-15428.jpg

yazdım abi ben bunu. :blink:

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

anam... Bahtiyar yok öyle bir şey çocüm. sevdim ben seni. sadece düşüncemi söyledim. kullan sen bi şeycik olmas. da neden "her gün mecburen" o kısmını anlamadım. neden mecbursun yani? bekarsın di mi? haa tamam anladım şimdi. ;)

evli bir çocuk babası :-))

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Allah bağışlasın. neden her gün mecburen jöle kullandığını yazmamışsın ama ya. olmadı bak şimdi. ;)

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Allah bağışlasın. neden her gün mecburen jöle kullandığını yazmamışsın ama ya. olmadı bak şimdi. :p

birinci jöle olmadan şekil almıyo bir yöndende ne bilim psikolojik olarak rahatsız oluyorum.mesela dün sürmedim ama ruh gibiydim etrafımdakiler bana aynen dagıtmışsın bugün bahtiyar dediler ;)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Buradaki muhabbet bana göre değilmiş.. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Buradaki muhabbet bana göre değilmiş.. :D

nası yani? resim eski resmin mi abi? saçlıyken çakilen resim mi? yoksa jöle mi sürmüyon? ya da saçın çok. evet evet, saçın çok senin. git tabii sen, bunlar sana göre değil. :blink:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Buradaki muhabbet bana göre değilmiş.. :D

Evet ağam, bu bölüm bize göre değil... :blink:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...