İçeriğe Yönlendir

Araç çalışırken ıslık sesi gibi bir ses var

Rıdvan Kocabaş

Recommended Posts

Rıdvan Kocabaş

Araç çalıştığında benzin pompasından tahmin ettiğim bir ses var ıslık sesi gibi bu ses normal mi , yoksa pompa ömrünü mü tamamlıyor ?

birde aracı yeni aldım ilk aldığımda sorun yoktu ,şimdi kalkışta ve diğer viteslerde 1 kaç sn. bekleyip sonra fırlıyor, yaptığım 2 şey var aracı aldıktan sonra benzin koymak ve yağ ve hava filitrelerini değiştirmek . Daha 1 ay olmadı alalı acaba ne olabilir ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Aracınız çalışırken inin deponun oraya bir kulak verin bakalım.Sesin şiddeti artıyormu veya kaynağı oramı?Islık sesine benzer sesler kayışlardan da geliyor olabilir.Kaputu da açıp sesi araç dışından iyice bir dinlemek gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Erkan Selvitopu
(düzenlendi)

+1 hareket halindeyken de ses devam ediyormu?mesela bende öyle bir problem vardı sorun balatalardan mış.

tarihinde Erkan Selvitopu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş
+1 hareket halindeyken de ses devam ediyormu?mesela bende öyle bir problem vardı sorun balatalardan mış.

hareket halinde bir ses duymuyorum , yalnızca araç durduğunda bu ses var :shok:

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

rolantide geliyor yani bu ıslık sesi dediğinize göre...

ben ce önemsenecek bir ses değil bendede var ve çoğu focuslarda duyuyorum

bence kesinlikle önemsiz bir ses

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar
araba park halindeyken kontağı açın .. Açtığınızda ilk anda 5 sn kadar benzin pompası çalışıp durur.bu ses sizin bahsettiğiniz ses mi? test etmiş olursunuz.

ben eminim benzin pompasından değildirrr o ıslık denilen ses

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
kalkışta ve diğer viteslerde 1 kaç sn. bekleyip sonra fırlıyor,

Bilgisayara bağlatın, arıza kodu varmı baktırın..

Oksijen sensörünün düzgün çalışmaması buna sebep olabilir..

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş
(düzenlendi)
Bilgisayara bağlatın, arıza kodu varmı baktırın..

Oksijen sensörünün düzgün çalışmaması buna sebep olabilir..

Mehmet abi araç 26 binde daha oksijen sensörü için erken bir zaman değil mi ? aracı alalı 1 ay olmadı , alırken bilgisayara bağlattık sorun yoktu ama geçen yanlışlıkla katkılı kurşunsuz benzin aldım ondan olabilirmi ?

tarihinde R?dvan Kocaba? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Rıdvan Kocabaş
Bence erken..

geçenlerde 2007 focus'a bindim ondada aynı ses var demek ki normal :( aracın bir kaç saniye durup fırlaması olayınıda çözdük tamamen bujilerle alakalıymış bujileri değiştirdik sorun bitti şükür

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Kenan Yılmaz

Bende de ses geliyor ama benim aracın kayışından ses geliyor. Çünkü kabutu açtığımızda sesi net olarak duyuyorum. Kayış sesi yani.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...