Rıdvan Kocabaş 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 Araç çalıştığında benzin pompasından tahmin ettiğim bir ses var ıslık sesi gibi bu ses normal mi , yoksa pompa ömrünü mü tamamlıyor ? birde aracı yeni aldım ilk aldığımda sorun yoktu ,şimdi kalkışta ve diğer viteslerde 1 kaç sn. bekleyip sonra fırlıyor, yaptığım 2 şey var aracı aldıktan sonra benzin koymak ve yağ ve hava filitrelerini değiştirmek . Daha 1 ay olmadı alalı acaba ne olabilir ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 Aracınız çalışırken inin deponun oraya bir kulak verin bakalım.Sesin şiddeti artıyormu veya kaynağı oramı?Islık sesine benzer sesler kayışlardan da geliyor olabilir.Kaputu da açıp sesi araç dışından iyice bir dinlemek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Erkan Selvitopu 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 (düzenlendi) +1 hareket halindeyken de ses devam ediyormu?mesela bende öyle bir problem vardı sorun balatalardan mış. 4 Mart 2009 tarihinde Erkan Selvitopu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 4 Mart 2009 Yazar Paylaş 4 Mart 2009 +1 hareket halindeyken de ses devam ediyormu?mesela bende öyle bir problem vardı sorun balatalardan mış. hareket halinde bir ses duymuyorum , yalnızca araç durduğunda bu ses var Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 rolantide geliyor yani bu ıslık sesi dediğinize göre... ben ce önemsenecek bir ses değil bendede var ve çoğu focuslarda duyuyorum bence kesinlikle önemsiz bir ses Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 araba park halindeyken kontağı açın .. Açtığınızda ilk anda 5 sn kadar benzin pompası çalışıp durur.bu ses sizin bahsettiğiniz ses mi? test etmiş olursunuz. ben eminim benzin pompasından değildirrr o ıslık denilen ses Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2009 Paylaş 4 Mart 2009 kalkışta ve diğer viteslerde 1 kaç sn. bekleyip sonra fırlıyor, Bilgisayara bağlatın, arıza kodu varmı baktırın.. Oksijen sensörünün düzgün çalışmaması buna sebep olabilir.. Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 4 Mart 2009 Yazar Paylaş 4 Mart 2009 (düzenlendi) Bilgisayara bağlatın, arıza kodu varmı baktırın.. Oksijen sensörünün düzgün çalışmaması buna sebep olabilir.. Mehmet abi araç 26 binde daha oksijen sensörü için erken bir zaman değil mi ? aracı alalı 1 ay olmadı , alırken bilgisayara bağlattık sorun yoktu ama geçen yanlışlıkla katkılı kurşunsuz benzin aldım ondan olabilirmi ? 4 Mart 2009 tarihinde R?dvan Kocaba? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıdvan Kocabaş 17 Mart 2009 Yazar Paylaş 17 Mart 2009 Bence erken.. geçenlerde 2007 focus'a bindim ondada aynı ses var demek ki normal aracın bir kaç saniye durup fırlaması olayınıda çözdük tamamen bujilerle alakalıymış bujileri değiştirdik sorun bitti şükür Yorum bağlantısı
Kenan Yılmaz 13 Nisan 2009 Paylaş 13 Nisan 2009 Bende de ses geliyor ama benim aracın kayışından ses geliyor. Çünkü kabutu açtığımızda sesi net olarak duyuyorum. Kayış sesi yani. Yorum bağlantısı
Recommended Posts