İçeriğe Yönlendir

Neden Ford anahtarı birbirlerinin kapısını kitler?

İlker Kadılar

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
abi anahtarlarla birlikte ruhsatı da getirmek gerekiyor mu? ruhsat arabada giderse noluyor? ben çok bırakırım arabada ruhsatı da..

Ruhsatı da isteriz ama..

Ruhsat yoksa trafikten çıkartabilirsin tekrar...

Sonuçta isteriz..

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

yani ruhsat yok diye para da yok demiyorsunuz anahtar gibi. bu iyiymiş. rahat rahat bırakayım arabada ruhsatı:(

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Merak etmeyin bu anahtar olayını araba pazarındaki bir çok insan biliyor.Burdan okuyupta birşey olmaz.Açma olayı kesinlikle olmuyor.Kilit falan bozuksa belki denk gelmiştir.Zaten kilit bozuksa başka bişeyle denense yine açılır..Kitler ama açmaz istediğniz araçta deneyin..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim ifadem başkasını bağlamasın... Birde yanlış anlaşılmasın.

Ben ruhsat istiyorum..

Sadece; ruhsatta giderse, emniyetten yeniden çıkarabilirsiniz diyorum..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Benim ifadem başkasını bağlamasın... Birde yanlış anlaşılmasın.

Ben ruhsat istiyorum..

Sadece; ruhsatta giderse, emniyetten yeniden çıkarabilirsiniz diyorum..

abi bir anahtar varsa gerisi kolay mı yani bir ruhsat birde yedek anahtar yaptık mı sorun olmaz peki böyle bi durumda ruhsat çıkarmak için napıyoruz memıra gidip araba ruhsatıyla çalındı yeni ruhsat mı verin diyoruz

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ben çift kitleme ve immo ya güveniyom yoksa güvenmeyelim mi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
abi bir anahtar varsa gerisi kolay mı yani bir ruhsat birde yedek anahtar yaptık mı sorun olmaz peki böyle bi durumda ruhsat çıkarmak için napıyoruz memıra gidip araba ruhsatıyla çalındı yeni ruhsat mı verin diyoruz

Arabam çalındı, ruhsata içindeydi, gıcık sigortacı da ruhsat diye tutturdu diyorsun..

Hiç bir zaman ruhsatı yanıma almam, yoksa almalımıyım?

Bence almalısın..

ben çift kitleme ve immo ya güveniyom yoksa güvenmeyelim mi

Bence güvenme..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Arabam çalındı, ruhsata içindeydi, gıcık sigortacı da ruhsat diye tutturdu diyorsun..

hoo :) güzel neyse ruhsat çıkıyorsa sorun yok :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı
Sen bana iki anahtarı getir..

Arabanın nasıl gittiği beni ilgilendirmez... :)

:):):):superman:

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

eee o zaman açıyorsa bu kötü bir olay ama deniyecem aynı model bir araçta peki bir şey soracam herhangi aynı modele anahtarla açmaya çalıştığımız zaman güvenlik devreye girmiyormu yani yabancı birşey giriyor sonuşta bu anahtarlarda kod yokmu ben şöle duymuştum eger yabancı bir anahtar açmaya çalışırsa kendi orjinal anahtarının da açmayacağını duymuştum denemek lazım ama açacağını sanmıyorum

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

kapıyı açardiye bişey söz konusu değildir...sedece kitliyor ama açmıyor...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Güvenme olarak söyleyeyim, immoya hiç mi hiç güvenmeyin, çift kilide sonuna kadar güvenin.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

evet çift kitlemede içeriden ellebile açılmıyor kapı...

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar
kelebek kırıldıktan sonra hepsi aynı :lol2:

geçen gün başıma geldi ve çift kitlemeyle elle bile açılmadı içeriden...

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Bu kilitleme işini ilk defa duyuyorum. Demekki. kurcalanırken kilitlensin diye bir tasarım var ortada. Bagajın açılması bir bakıma iyi. Anahtarı bir şekilde içeride unuttuysan , birine rica edip anahtarı ile açıp kapılara sürünerek belki ulaşılabilir...

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Başka anahtarla açılıp açılmaması hiç önemli değil,isteyen zaten her kapıyı açabiliyor,benim çilingir bir arkadaşım var,onda ford anahtarının ayarlanabilir bir cinsi var ve her model ford aracı açabiliyor,hatta ben kendi aracımı bile onunla açtım.

Yorum bağlantısı
Musa Can Koca
(düzenlendi)

Hatta Jaguar'ları bile kitliyor arkadaşımın 2002 model Jaguarx-type ı var onu kitledim,açıyor diyede kandırdım.

Jaguar'ı da Ford'un yaptığı düşünülürse normal ,iç arka tavan aydınlatması benim F1 ki ile tamamen aynı,teyp,gösterge aydınlatmalarıda hiç sevmediğim yeşil renk,akılıma gelen benzerlikler.

tarihinde Musa Can Koca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Baston kilit,alarm,kasko... Bu gibi önlemler olmalı..

Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz
(düzenlendi)

İçiniz raha etmiyorsa bir zincir ve kilit alın :D

sonra da;

:D

tarihinde Burak Karadeniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
(düzenlendi)
İçiniz raha etmiyorsa bir zincir ve kilit alın :D

sonra da;

:D

:):D adam arabayı açtıktan sonra yedek lastiği takar yine gider :D

tarihinde Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
:) :) adam arabayı açtıktan sonra yedek lastiği takar yine gider :D

Yedek lastiği almasın diye bagaj kapagına japon sürsek :D:p

Yorum bağlantısı
Sina Güran

Ben şaka olsun diye arkadaşımın kapısını kilitlemeye çalışmıştım, meğer arabasının anahtarı içindeymiş, kapı kilitlenince ben şok oldum, arkadaşta öfkeli vaziyette bana bakıyordu. O gün bugündür bilirim fordların birbirini kitleyebildiğini fakat pek denemiyorum artık nolur nolmaz diye. :B)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...