İçeriğe Yönlendir

Manuel sunroof

Bahtiyar Aydoğdu

Recommended Posts

Bahtiyar Aydoğdu

manuel sunroof dan çok sıkıldım arkadaşlar elektrikliye çevrilmesi hakkında bilgi sahibi olan yada çevirmiş olan fiyat v.s hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bence dertsiz ve arıza yapma adayı parçası olmayan manuel sunroof unuzun keyfini çıkartın.

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
Bence dertsiz ve arıza yapma adayı parçası olmayan manuel sunroof unuzun keyfini çıkartın.

şimdi fasla açmıyorum ama yazın lazım olcak sanırım tam bi hammallık ama gerçekten dün akşam baktım şöle 2-3 kere kurcaladım kolum yoruldu aslında camlarla beraber kapananlara gidiyo aklım oda kapansa ii olur diyorum hani :-)

Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen

benimkide manuel bazen elektrikli olsaydı diyorum ama arıza çıkarma olasılığı daha düşük olduğu için iyiki manuel diyorum.

bence dokunmayın öyle kalsın.

Yorum bağlantısı
Karani Gülistan

Geçenlerde benim mk1 mondeonun manuel sunroof unu buldum ama taktıktan sonra belki problem çıkarabilir endişesiyle almadım.80-90 tl ye alacaktım eğer isteseydim..

Yorum bağlantısı
Gürkan Keskin

bencede performans alamassınız hiç kurcalatmayın ama illa olsun diyorsanız vebasto gibi profesyonellere gidin

Yorum bağlantısı
Karani Gülistan
bencede performans alamassınız hiç kurcalatmayın ama illa olsun diyorsanız vebasto gibi profesyonellere gidin

Artık bende aynı düşüncedeyim..

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Emre Bozkurt

Yeni bir başlık açmak istemedim benimde sorununm aynı arabam özel yapım 2001 focus hb tek sorunum sunroofun manuel olması yani içerde mendil sallar gii sunroof açmak biraz garip.Bende kesin olarak elektrklye cevrmek istiyorum izmirde güvenilir bu işi gerçekten yapabilicek ustalar varmı yoksa tek çözüm kendi ford servisi mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...