Övgü Gürşen 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Arkadaşlar yeni bir Focus HB Trend almak istiyorum ancak araç rengini seçmekte zorlanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tek ricam ille de sahip olduğunuz rengi değil de gerçekten beğendiğinizi seçmenizdir. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Arabada renk konusu tamamen kişiye kalmış bir olay, hatta insanlar kendi içinde bile kararsız. Bazen beğendiğiniz bir renk başınızın belası olur, bazende çok hoşunuza gitmeyen bir renk gittikçe sıcak gelmeye başlar. ( Herkezin 124'ü kendine mercedes görünür sendromu ) . Kullanım kolaylığı açısından beyaz renk favorimdir. Aracınızı her yıkayışınızda 0 araba almış gibi heyecanlanırsınız. Gümüş renk ise göze her zaman hoş gelir. Ancak focus 2,5 HB için bence en güzel renkler blazer mavi ve avolon gri. Aslında benim en hoşuma giden renk nedir derseniz, Fırtına gri olan aracın yıkandıktan sonra güneş altında mürekkep mavi veya lacivert gibi bir renge dönüyor. İşte bu renk focusa inanılmaz yakışıyor, ancak malesef böyle bir renk yok Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Başlık yanlış olmuş galiba.. Ayrıca bence siyah Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 Arabada renk konusu tamamen kişiye kalmış bir olay, hatta insanlar kendi içinde bile kararsız. Bazen beğendiğiniz bir renk başınızın belası olur, bazende çok hoşunuza gitmeyen bir renk gittikçe sıcak gelmeye başlar. ( Herkezin 124'ü kendine mercedes görünür sendromu ) . Kullanım kolaylığı açısından beyaz renk favorimdir. Aracınızı her yıkayışınızda 0 araba almış gibi heyecanlanırsınız. Gümüş renk ise göze her zaman hoş gelir. Ancak focus 2,5 HB için bence en güzel renkler blazer mavi ve avolon gri. Aslında benim en hoşuma giden renk nedir derseniz, Fırtına gri olan aracın yıkandıktan sonra güneş altında mürekkep mavi veya lacivert gibi bir renge dönüyor. İşte bu renk focusa inanılmaz yakışıyor, ancak malesef böyle bir renk yok ne güzel anlatmışsınız mustafa hocam. dikkatinizi çekmiştir zaten, aynı dertten muzdaribim ve bu nedenle küçük bir rica da ekledim mesaja. şuna inanıyorum ki bir çok kişi istediği renkten ziyade eldekilerden seçmek zorunda kalarak almıştır aracını. örneğin şu ara nereyle konuşsam aytozu gri var ellerinde. camdan dışarı bakıyorum inanın 10 arabadan 6-7 tanesi gri. ben de kullandım zamanında. ilk ve bir önceki araçlarım griydi. kir, toz göstermez ama yeter yani her yer dolu bu renkle. siyah başlı başına bir dert. mevcut bir 09 corsamız var siyah. çok güzel ama bir günlüğüne. hemen toz gösteriyor. çizik olacak diye ödümüz patlıyor. çok şık ama koyu renkler arabanın çizgilerini kaybettiriyor. mesela focusun ön ve yan kısmındaki kaslı görünümü biraz kayboluyor. fırtına gri çok güzel ama tipik füme problemi kirli siyah görünümü. ne siyah kadar karakterli ne de grinin avantajlarına sahip bir renk. o da kir gösterir. ilk aracım fümeydi. beyaz deseniz artık tam anlamıyla filo rengi oldu. hele de en filo arabası focus için büyük risk. her daim ideal ama iddiasız bir renk. kısacası bütün renklerin bir problemi ve avantajı var. bari dedim benzer zevke sahip olduğum insanların fikirlerini de alayım ki görece avantaj arttırayım. burada benzer zevklere sahip insanlarız çünkü en azından aynı araçları beğenmişiz :lol2: yazdıklarınız için ayrıca çok teşekkür ederim. çok güzel bir yazı olmuş. Başlık yanlış olmuş galiba.. Ayrıca bence siyah evet çağatay hocam kelime eksiği var ama değiştiremedim Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 evet çağatay hocam kelime eksiği var ama değiştiremedim Moderatör arkadaşlar hallederler Övgü bey.. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Beyaz ve gri dışında olsun, her tarafta onlardan var. Ben olsam mavileri düşünürdüm... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 Ayrıca aşağıdaki linkten mevcut renkler ve döşeme seçenekleri görülebilir. http://www.ford.co.uk/Cars/Focus/Coloursandtrims Yorum bağlantısı
Fatih Susuz 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Benim tercihim olan bir renk var ama ben kabaca izah edeyim katalogtaki ^^patlıcan moru^^ diye tabir ettiğimiz renk Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Benim hoşuma giden renkler sırasıyla... 1. Ege mavi 2. Fırtına gri 3. Beyaz Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 siyah tercihim,şimdiki aracım füme değiştirirsem siyah focus tercih ederim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 yeni focuslada artık yok ama demir gri diyorum bende Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 yeni focuslada artık yok ama demir gri diyorum bende Keşke olsaydı... Bence Focusa çok yakışıyor o renk. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Keşke olsaydı... Bence Focusa çok yakışıyor o renk. o şanslı kullanıcılardanım abi ben Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Beyaz ve gri dışında olsun, her tarafta onlardan var. Ben olsam mavileri düşünürdüm... gri deseniz tamam da makyajlı focuslarda beyaz renk çok az. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 Bence vizyon mavi... günlerdir sormadığım yer kalmadı. yeni fiestada gördüm gerçeğini. en istediğim renk bu ama hiç bir yerde yok gelecek olan. Benim tercihim olan bir renk var ama ben kabaca izah edeyim katalogtaki ^^patlıcan moru^^ diye tabir ettiğimiz renk evet onu eklemeyi unutmuşum ve özel bir renk. eklemeyi bilsem eklerdim. o da bulunmuyor. yeni focuslada artık yok ama demir gri diyorum bende ali hocam kaçak oynamak yok. satışta olacak renk. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 kaçak oynamıyorum şanssız olduğunuzu ima etmiştim keşke olsaydı yeni focuslarda da Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 vision mavi bence. diğerlerinden farklı , çok güzel bir renk. 1 Yorum bağlantısı
Burak İlgin 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 beyaz diyorumm... koyu renk arabada yapılan güzellikleri göstermiyorr.. Yorum bağlantısı
Dimitri Hristofyas 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 Siyah kullanıyorum siyah dedim.Zor ama temizken güzel bir renk. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 kaçak oynamıyorum şanssız olduğunuzu ima etmiştim keşke olsaydı yeni focuslarda da farkındayım ne yazık ki tutmuş sadece yılların grisi ile yılların fümesini koymuş renk olarak. demir gri mükemmel bir ara ton idi. burak hocam da söylemiş ya koyu renk arabanın çizgilerini yiyor. açık gri de çok var ama demir gri hem açık renk hem de az bulunur vision mavi bence. diğerlerinden farklı , çok güzel bir renk. ahmet hocam iğne batıyor sanki etime. nasıl istedim o renk olmasını ama yok işte gelmiyor. sadece 100ps lik özel bir seride geliyor. arka camları filandüz kötü bir seri. o kadar üzgünüm ki o açıdan. yok vizyon mavi yok beyaz diyorumm...koyu renk arabada yapılan güzellikleri göstermiyorr.. koyu renk olayına katılıyorum. her yer beyaz ve gri filo arabası. başka açık renk yok. ege mavi nispeten orta bir koyulukta. Siyah kullanıyorum siyah dedim.Zor ama temizken güzel bir renk. corsamız siyah ve süper bir renk evet. ama sadece yıkandıktan sonra bir kaç saat boyunca. burası ankara köyü. her yeri toz, kir ve pas içinde. hem de arabanın çizgilerini yutuyor bu renk. yine de aklım kalacak gibi geliyor bunu almazsam. focus 1 maşallah zıpkın gibi dipdiri makineymiş. f2 de bu kiremit rengini sevmezdim ben ama bu da ayna gibi makine. iyigünlerde kullanın beyler her zaman. o ghia sinyali de kapatın anzar değecek Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 tek tek fotoğraflı örnekleri vermeye çalışacağım. bu arada fotoğraflar mümkün olduğunca forum üyelerimizin araçlarından "araklanmıştır" hepsine maşallah deyin lütfen... Aytozu gri (forumun tartışmasız birincisi) çoğunluk bu renk almış. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 1 Nisan 2009 Yazar Paylaş 1 Nisan 2009 çok az bulunan nadiide kırmızımız. yukarıdaki gri pek yakışıklı! Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 1 Nisan 2009 Paylaş 1 Nisan 2009 araç beyaz olarak alınır ve RS mavisine boyatılır Yorum bağlantısı
Recommended Posts